:: |
Autor |
Poruka |
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
iskreno ne obracam paznju na to...mislim da mi se nije desilo, a eto koliko mi je vazno kad ne mogu da se setim
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
meeee Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 33
Datum registracije: 25 Dec 2007 Poruke: 221
|
|
nije se desilo,al mozda je razlog zato sto sam mu prva devojka i zato sto mi je prvi decko.imala sam jednu simpatiju,decko mi se svidjao nekoliko godina,bas sam ga volela,al nikada nismo bili u vezi..ali ne,za veliko cudo,cak ni njegovo ime nisam pomenula nikada.
A da se desi...pa ne znam,niko nije perfektan.ne ocekujem od njega da stalno misli na mene,ali ne bi mi sigurno bilo svejedno!!!Ali ako vec duze vreme primecujem da gleda u njenu sliku,misli o njoj...i jos me nazove njenim imenom,definitivno bih raskinula,jer on voli nju,a svako zasluzuje srecu...
|
|
|
|
|
|
BulatCar ::The Dark Knight::
|
Godine: 36
Datum registracije: 25 Jun 2007 Poruke: 10451 Mesto: ~Liga senki~
|
|
E pa desilo se u 9 mesecu veze, ležala je pored mene ja se nešto šalio na njen račun a ona kaže prekini Dragane... a ja se tako ne zovem ona se izvinjavala, ja kao iskulirao a to niti je bilo smešno niti naivno... a 10 mesec nismo dočekali nije samo Dragan kriv sada je meni to sve smešno
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
|
|
|
Phantom1505 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 10 Apr 2008 Poruke: 21
|
|
Nikad mi se nije to desilo
|
|
|
|
|
|
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
Ne ulecem u nesto novo dok ne rascistim sa duhovima iz proslosti tako da se ovako sta do sada nije desilo i iskreno se nadam da nikada i nece, jer koliko bi bilo neprijatno toj osobi toliko bi bilo neprijatno i meni, a ni ja ne bih volela da me neko nazove tudjim imenom, mada eto sreca u nesreci moje ime je danas toliko cesto da bi mozda mogao i da nazove imenom bivse pa da se ispostavi da je pogodio i moje ime
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
slazem se sa skorpijom, ni ja ne ulecem u vezu dok ne rascistim bivse veze, al ko zna, mozda me nekad nazvao skorpijicinim imenom
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
Betty_Barclay Upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 29 Nov 2008 Poruke: 335 Mesto: Dijaspora
|
|
Nije me jos nijedan nazvao imenom od bivse. Al se je meni desavalo cesce da ga pocnem nazivati imenom od bivseg pa u pola rijeci zastanem a on onda pocne ispitivati ha? kako kako si rekla? reko ma nista.. bjezi
|
_________________ Zaljubljena sam ja u svog malog secera,
zaljubljena sam ja, sad bi samo plesala |
|
|
|
|
filicka *hoppípolla*
|
Godine: 33
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884
|
|
nije mi se desilo i verovatno bih se grozno osecala da jeste.
desilo mi se jednom da sam bivsem rekla:"Mico" na sta je on odgovorio :"Nisam ja Mica,Mica mi je bivsa"
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
|
SaraSweden Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 18 Dec 2008 Poruke: 11 Mesto: Kristianstad
|
|
|
|
|
anabila Upućeni član
|
Datum registracije: 28 Jul 2007 Poruke: 395
|
|
nikad mi se nije dogodilo.ali da se dogodi bilo bi mi strasno neugodno
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|