:: |
Autor |
Poruka |
M@RCHELLO MUSIC WIZZARD
|
Godine: 37
Datum registracije: 30 Dec 2005 Poruke: 3300 Mesto: Odzaci
|
|
Nisam neki fan star trek serijala mada sam pratio voyager i stvarno je bila ok serija
|
|
|
Rakelly Upućeni član
|
Godine: 54
Datum registracije: 24 Feb 2006 Poruke: 449 Mesto: Valjevo
|
|
Kultni serijal koji opstaje dugi niz godina. Nisam gledao ni jedan film, ali sam svojevremeno obozavao "Star trek the next generation" i smatram da je to najbolji period u emitovanju ove serije, mada je i originalni "Star trek" odlican. "Deep space nine" i "Voyager" mi se ne svidjaju.
|
|
|
|
|
|
maucetung Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 04 Dec 2005 Poruke: 4360 Mesto: Sremski Karlovci
|
|
Pa dali neko ima snimljene serije na cd ili dvd il na hardu jako bi želela da pogledam jer nisam bila u mogućnosti da pratim svaku seriju ja imam prvih 10 ako je neko zainteresovan pozdrav !!!!!!!!!!
|
_________________ Ta tvoja oka dva,dva mala badema
sto mi ih posla Bog protiv vradzbina.
Umesto ordena na mojim grudima,
nocas su zaspala! |
|
|
|
|
romeomarkovic Otrov za cure
|
Godine: 36
Datum registracije: 31 Maj 2006 Poruke: 1055
|
|
Gledao sam Deep Space Nine cjeli, i bio mi je dobar ali nekako bez ENTERPRISE-a ne ide, nema tog osjecaja... The Next Generation nesto na preskok... A original series jos manje... Voyager i Enterprise nisam gledao nikako, ali mogu da zamislim te specjalne efekte...
|
|
|
zmaster1911 Upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 19 Maj 2005 Poruke: 436 Mesto: Cape Town
|
|
jedanaesti film treba da izadje krajem godine, i bice fokusiran na kirkovom detinjstvu...
|
_________________ [img]http://img276.imageshack.us/img276/690/zm504yb.gif[/img] |
|
|
|
|
DARK LORD NAZGUL Banovan! Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 27 Mar 2006 Poruke: 122 Mesto: Prijepolje
|
|
Gledao sam voyager na hrt tv a sada i interpriz na tv avala
|
|
|
|
|
|
Deltadestroyer Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 30 Maj 2008 Poruke: 1
|
|
Ja sam do sada odgledao gotovo sve snimljeno na tu temu a skoro sam pronasao nekakav forum na kome se mogu downloadowati mnoge stvari vezane za star trek a kao glavno izdvajam sve serije svih serijala sa mogucnoscu skidanja jedne po jedne.
[Edit by nastasenjka: Linkovanje do bilo kakvog downloada je zabranjeno Pravilnik-om.]
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|