:: |
Autor |
Poruka |
membak Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 11 Jul 2008 Poruke: 7
|
|
Cekaj nije mi jasno,kad idem na free hosting tamo mi trazi username,pasword,e-mail,i da upisem neke brojeve na slici,ja sve to dam i ono me ponovo vraca da upisujem iz pocetka a inace da zabune ne bude sve upisem kao i brojeve i slova sa slicice koju mi izbacuje,znaci stalno vraca jedno 10-etak puta
|
|
|
|
|
|
Mr. Bond IntruderSRB™
|
Godine: 34
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 2904 Mesto: Beograd - Novi Beograd
|
|
membak je napisao/la sledeće: | Cekaj nije mi jasno,kad idem na free hosting tamo mi trazi username,pasword,e-mail,i da upisem neke brojeve na slici,ja sve to dam i ono me ponovo vraca da upisujem iz pocetka a inace da zabune ne bude sve upisem kao i brojeve i slova sa slicice koju mi izbacuje,znaci stalno vraca jedno 10-etak puta |
Pazi imas jedan jako prost izbor. Da radis kako ti se kaze i usput uchis (iskustvo pokazalo da je mnogo brze) ili da sam istrazujes. Sve sam ti lepo objasnio u prethodnom postu shta i kako, a ti ako oces da se zezas sa free hostinzima izvolte ...
|
|
|
|
|
|
membak Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 11 Jul 2008 Poruke: 7
|
|
hehe izgleda da ces morati da mi napravis sajt Mr.Bond
ajde videcu,da uradim nesto po onim pravilima,ako imas vremena mozes sam da napravis neki sajt bezveze za mene hehe pa da vidim pozzzzzzz
|
|
|
|
|
|
webmaestroo Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 16 Jul 2008 Poruke: 15 Mesto: Beograd
|
|
Druze da bi napravio sajt moras malo i da se pomucis.
Ako hoces nesto obicno tipa jedna strana onda je to i lako. bacis neke slike u html-u i gotovo. Za kreiranje html stranice mozes da procitas svuda na netu i ima da se lako snadjes. ako hoces php kod ili css ili mesavina, pa jos i bazu neku da ubacis...
Onda si gotov
Za ovako nesto ti treeba malo vise vremena. ali isto tako imas sajtove na engleskom (ako znas eng) i mozes da se snadjes...
pozdrav
|
|
|
|
|
|
palebez Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 29 Jul 2008 Poruke: 1
|
|
Drug daj mi msn pa polahko idemo i ja sam mlad al imam jedan skoroman sajt po mom misljenu.
|
|
|
|
|
|
jesper94 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 30
Datum registracije: 03 Sep 2008 Poruke: 8 Mesto: Šipovo
|
|
Posto mnogima smeta to sto je u pitanju engleski evo jednog tutorijala za HTML na nasem jeziku i ja sam preko ovog tutorijala naucio osnove HTML-a valjda ce jos neko
SIGURNO CETE USPJETI
|
_________________ Kada ti život donese limune zatraži tekilu i so i nazovi me |
|
|
|
|
Vaxter Dobro upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Sep 2004 Poruke: 605 Mesto: Šimanovci
|
|
Joooj, pusti me Vitasa...
Od njega sam "puno" nauchio...
Ako cesh bash te fakultetske, onda bolje kod asistenata pogledati...
http://www.matf.bg.ac.yu/~jelenagr/uwit/
|
_________________ I'm gonna make him an offer he can't refuse |
|
|
|
|
Mr. Bond IntruderSRB™
|
Godine: 34
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 2904 Mesto: Beograd - Novi Beograd
|
|
|
|
|
Makro Sudbina Pravi Greske
|
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 2090 Mesto: P!zd!land
|
|
Pre nego sto ista pocnes, uzmi par praznih papira A4 velicine i olovku.
Sedi lepo, i potrosi dan il' dva, ako treba i tri, da isplaniras kako ce izgledati tvoja Internet stranica.
Sta ce biti na prvoj, sta na drugoj, itd, itd.
Znaci prvo sve isplaniraj na papiru, pa se onda vrati ovde sa pitanjima, pod uslovom da pocnes od prve stranice pa do zadnje, od dugmadi do banera...
E kada se sve to lepo napravi i sacuva na hdd, onda cemo da ganjamo hosting i domain.
|
_________________ Na pesku smo se videli, još ni gaće nismo imali.
Upi’kila si se na dodir moj, od tog trenutka ja sam samo tvoj!
|
|
shomy-delija Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 18 Jul 2008 Poruke: 3262
|
|
Za ucenje Html-a najbolja ti je ova dole knjiga Boska Nikolica...Sve je u njoj objasnjeno,a ima samo 63 strane...Ali kao sto Makro rece,fino sve isplaniraj i sacuvaj,pa onda predji na ovaj drugi deo...
|
|
|
Sabados Mafijaš
|
Datum registracije: 25 Jun 2009 Poruke: 6142 Mesto: Sky
|
|
Sajt je lako napraviti ... nego ako se bas trudis , znaci budzis ga izgled dovodis ljude i sta ja znam i onda se pojavi neki haker ili sta ja znam ko ... prijavi te i ode forum... zato najbolje da kupis posto to i nisu neke ne znam kakve pare a mnogo brze ce raditi i biti sigurniji... sada na tebi je da odlucis sta ces raditi
|
_________________ oʞɐdoɐu oʇsǝu ʞǝʌn ' sǝuǝɹʞo poƃ oʞɐʞ |
|
|
|
|
shomy-delija Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 18 Jul 2008 Poruke: 3262
|
|
Sabados je napisao/la sledeće: | Sajt je lako napraviti ... nego ako se bas trudis , znaci budzis ga izgled dovodis ljude i sta ja znam i onda se pojavi neki haker ili sta ja znam ko ... prijavi te i ode forum... zato najbolje da kupis posto to i nisu neke ne znam kakve pare a mnogo brze ce raditi i biti sigurniji... sada na tebi je da odlucis sta ces raditi |
A opet i da platis 100 webmastera, ako covjek zna znanje, i namjerio se na tebe, nema ti spasa...
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|