www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

anchi22 slavi godišnjicu svog rođenja :D
Strana 1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
~SonicLady~
~Smiley~
~Smiley~

Godine: 39

Datum registracije: 12 Avg 2004
Mesto: tamo negde

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 19, 2008 12:02 am    Naslov poruke: anchi22 slavi godišnjicu svog rođenja :D Na vrh strane Na dno strane

Happy birthday little one...

Draga koleginice, želim ti od srca sve najlepše u tvojoj novoj godini, nek te uvek sreća prati i osmeh nikad ne siđe s lica Very Happy

Ovo je poklončić od malih chipmunk-a za chipmunk mommy Very Happy

Vejiki rođendanski poljubac imaš od mene, a tu je naravno i neizostavna torta Very Happy

Žurka zvanično može da počne Mr. Green

marijana23
<Usne boje vina>
<b><Usne boje vina></b>

Godine: 40

Datum registracije: 06 Mar 2008
Mesto: negdje

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 19, 2008 12:07 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sretan Rođendan draga anchi!!!Puno srece,zdravlja i ljubavi u zivotu od srca ti zelim!! I dakako sto vise ostvarnih snova!!!

zauvijek ces biti tu..

škorpijica
~ noćna mora mnogih ~
<font color='blue'><b>~ noćna mora mnogih ~</b></font>

Datum registracije: 07 Sep 2004
Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 19, 2008 12:17 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Weeeeeeeeeeeeeee danas nase "plavuse" ovaj hocu reci moderatorke slave rodjendan Mr. Green Anchi SRECAN RODJENDAN, zelim ti puno zdravlja, srece, ljubavi, jos jednog onakvog slatkisa iako se nesto bunis i da ti se ispune sve zelje (cak i one vezane za komsiju i ogradu) Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Leti bezbroj poljubaca Very Happy

"...dvoje ljudi koji su se voleli ne mogu biti prijatelji, jer se svaki susret svodi na previše tajanstvenih pogleda, da bi se prestali nadati..."
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis."

Shiseido
N-SNG-J06
<b>N-SNG-J06</b>

Datum registracije: 26 Apr 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 19, 2008 12:21 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Gle divote! Razz Divan dan, divan dan, nama je rođendan! Mr. Green Najiskrenije čestitke i sve što sebi poželeh na ovaj dan, samo prosleđujem Tebi! Very Happy Ljubac! Razz

jecika_84
^Everyday Is Viggo day^
^Everyday Is Viggo day^

Godine: 40

Datum registracije: 18 Apr 2006
Mesto: ~Liga senki~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 19, 2008 12:34 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ohho Very Happy

baš je lep danas dan... našoj anči rođendan... Laughing živela, živela i srećna nam bila...

weee, pa draga moja, najiskrenije sve najbolje, puno sreće u životu, ostvarenje želja i budi nam tako slatka iako ne voliš slatkiše Mr. Green

srećan b day Wink

ogroman ljubac, i za malenog naravno

a ja, za komšiju... neću da komentarišem, eto toliko neka bude pa kako god bude Mr. Green Wink

i poklončići...

Jejaorka
~Angel azul~
<b>~Angel azul~</b>

Datum registracije: 03 Apr 2008

greece.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 19, 2008 12:51 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Draga moja Anchice, sve najbolje, sve što poželiš....i 105 pa jopet Mr. Green

I ne znam kad i ne znam gdje
Ici cemo istom stranom ulice...
Vjeruj mi duso srest cemo se
U svijetu tajni mi nismo sami...

sweetlady
..femme fatale..la vraie..
<b>..femme fatale..la vraie..</b>

Datum registracije: 26 Maj 2008
Mesto: Srcem u Srbiji

france.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 19, 2008 1:03 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Evo i ja se pridruzujem cestitkama Razz Anchi duso reci su suvisne ali ipak... Da si nam ziva zdrava i tako umiljata i slatka jos puno puno godina, da ti se sve zelje ispune i svi snovi ostvare

MissPookie
`Mndra Mja`
<b>`Mndra Mja`</b>

Datum registracije: 02 Okt 2007
Mesto: .:. West Coast .:.

usa.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 19, 2008 2:16 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Opaaaa....Komshika.....

Srecan ti rodjendan i sve sve najbolje u zivotu...Neka ti se sve zelje ispune jer ti to zasluzujes!!!Ljubim te punooooo Wink ...i naravno .... ..hehe Wink

anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 19, 2008 5:04 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

@ ~SonicLady~ Arrow Hvala Koleginice na otvorenoj cestici, na lepim zeljama, na torti, na ovolikoj zurci Mr. Green i na svemu...
Veliki kiss od mene i mog chipmunk- Wink
@ marijana23 Arrow Hvala draga od srca Wink Kisss

@ skorpijica Arrow Juhhhuuuuu Nocna Morice Mr. Green hvala ti od srca na svemu,,, drugi slatkis je ispisan za sada Laughing
a komsija je i dalje na rezervi, a za tu ogradu cemo tek da vidimo Laughing Kisssss
@ Shiseido Arrow Koleginice i po rodjendanu Mr. Green hvala od srca, sto zelim sebi to i tebi Wink kisss

@ jecika_84 Arrow Hvala Koleginice puno,,, ehh i ti spominjes komsiju Laughing neka ga tako gde je Mr. Green hvala jos jednom... Kisss od nas (slatkisa i me) Hvala na pokloncice, juhh ovaj zadnji poklon dobar Razz Wink
@ Jejaorka Arrow Hvala draga,,, 105 i opet joj da nije to malo previse Mr. Green Kisss
@ sweetlady Arrow Hvala draga "NL" Laughing nadam se da nisi posecivala ono mesto previse veceras Mr. Green Hvala jos jednom, Kisss
@ MissPookie Arrow Jao jao komsinice,,, Hvala od srca, ljubim teee i naravno da ne zaboravim

coco_bill
Zli carobnjak-lingvista
Zli carobnjak-lingvista

Godine: 45

Datum registracije: 22 Mar 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 19, 2008 8:42 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Srećan rođendan, draga koleginice. Wink

ı¤¤¤¤¤¤¤¤ı••••••••••••ı

Konjanik
Ludi Bosanac
<b>Ludi Bosanac</b>

Godine: 45

Datum registracije: 29 Avg 2006
Mesto: Na žalost, Velenje

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 19, 2008 9:45 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Amerikušo... Sve najbolje za rođendan, neću nekih sličica da ti šaljem, fakat ne vidim ni šta ni što.

Neka ti se sve želje ispune, javne i skrivene, puno sreče i zdravlja, ljubavi i onog Arrow Mr. Green Embarassed

tombocar
-kraljevski stil-
<b>-kraljevski stil-</b>

Godine: 42

Datum registracije: 12 Jul 2008

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 19, 2008 10:04 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

anchice draga, pa SRECAN RODJENDAN! Very Happy

da si nam ziva i zdrava jos 100 godina a i jace! Very Happy Cool

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> anchi22 slavi godišnjicu svog rođenja :D Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3  sledeća
Strana 1 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon