Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca
Tko je jamio jamio mi najveceg svalercinu
jamila ga zenica
eh tako ti je to druze nema vise cile mile
Nego da ne bi vazila previse druze .......
zelila te ja pa svratih ovdje da ostavim trag
kako ja ne mogu bez Sarajeva tako saljem ti nesto s mojih prostora bitango jedna
bitanga i princeza
toni2006 $$ doctor 4 love $$
Datum registracije: 28 Maj 2006 Poruke: 9515 Mesto: purger city
Ma vidi ti ove shvalerke...u srce ravno!
Eh da greske nema pa di bi joj kraj bio...
Baraba Džentlmen
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
Hah, podseti me na pesmu: Ko je jamio - jamio...
A, da ne preteram i ja sada.
Chika toni2006, samo da kazhem da nas ima, "ovak malo starshih", koji su tu negde.
Toliko.
Hvala na podrsci strichek baraba! Nek se mi jos drzimo,a Shanica jos godinu,dve i vec ce pocet o botoxu razmisljat
Mysty ~abhor~
Godine: 35
Datum registracije: 29 Maj 2007 Poruke: 29514
ti meni ne mozes da cestitas sprat za koji sam se dobro pomucila (dobro,to sam slagala ) a ja tebi mogu nesto da kazem ovde u tvom kutku je li
Dobro,dobro,u svakom slucaju voli tebe tvoja drugarica
evo uredila sam malo sobicu za tebe i tvoju dragu...
velociraptor Banovan!
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com
Gde si , toni druze moj?
Ako dolazis u BG, obavezno mi se javi , pa da izadjemo zajedno i da se ponapijamo. Pa onda da te nauci tvoj drug tradicionalne srpske vestine: razbijanje lustera, prevrtanje stolova, maltretiranje konobara, kesanje muzicara po drvecu...
Uh, al bi se "usnjirali" od pica kad bi se sreli, je li toni? Ajde, dace Bog valjda...
poklon ---> poklanj... ne mogu da verujem, da li je moguce da si toliko talican i srecan.
Za poklon dobijas zastavu Kirgistana koju od sada mozes da koristis u profilu. Sreckovicu jedan, najbolja zastava te zapala.
pozzz i sve najbolje!
Sledeca promena zastave tek na 700 205 poruka!
OOOOoooo pa ko se to mene sjeio??
Nadam se da neću otipkat tih 700000 poruka prije nego se zarundamo
U planu je neki BG samo stalno neke neplanirane gluposti u zadnje vrijeme odgađaju put
velociraptor Banovan!
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com
toni2006 je napisao/la sledeće:
raptor i škorpijica-već vidim tatu raptoru kako uvodi red u kuću
Provodadžišeš, provodadžišeš... Spajas me sa svastikom, pa gde ce ti dusa, tonci moj! Sa svajom bi da me oženiš, spajalice moja!.
A najlepšu zastavu sam ti poklonio, najlepšu zastavu sam tebi sačuvao i tako mi vraćaš. Za srce si me ujeo.
A šta misliš da ja odem u temu " spojite par" i da napisem idealan par su toni i cenzurisano?! A , tonci, surovo jel da? Znaš na koga mislim?
Neću, nisam takav, volim ja tebe i pored ovog svetogrdja koje si zamislio.
A imam i poklon za tebe : idi u temu "koja vam je asocijacija na nick ".
pozzzz druze moj!
@clanovi foruma/uprava sajta
A najlepšu sam mu zastavu poklonio!
Jejaorka ~Angel azul~
Datum registracije: 03 Apr 2008 Poruke: 39404
Tonči ...samo jedan cmok u prolazu i begam
U svijetu tajni mi nismo sami...
velociraptor Banovan!
A jel znas ti, tonci, kako zov... Je l' me slusas, druze? Ok, da nastavim...
Znas li ti , tonci, koji je fudbaler imao nadimak leteci Bugarin?
A, znas li? Hristo Stoickov!!!
Znas l iti, tonci moj, da je on na svetskom prvenstvu Nemcima krknuo gol i zavio ih u crno. Zabiberio im i to bas ono ...Prc! Domacinski im zabiberio Bugi.
Prc, uz samo stativu! Sto bi rekao jedan od Toplaovica " Tako se to radi, kratko ,ali cenzurisano.
Mi odosmo u sledeci krug takmicenja, a vi se lepo pakujte kuci.
Ma opasan Bugi bio, cudo od igraca. Kum od Miroslava Ilica.
Jedva cekam da dodjes na 8. sprat pa da postanes leteci Purger domaceg.de.
Ke bidnes Hristo Stoickov sajta domaci.de. A batke, malko li je?
Popescu, ex kapiten Barselone:
"A najgori je bio onaj Hristo Stoickov, on je po ceo dan kad smo bili u karantinu slusao srpsku muziku i nije dozvoljao da se , dok putujemo autobusom, slusa bilo sta osim srpskih narodnjaka. Svi smo napamet naucili pesme njegovog kuma Miroslava Ilica".
leteci Bugarin
Moj naklon druze raptore,uvijek me nasmijes!
A tebi Jejo cmok da te doceka kad opet naletiš u prolazu
anchi22 •• 20:01 ••
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463
Svratih, navratih u poseti da pozdravim ljubnem i da begam
Vreme je podešeno za GMT + 1 sat Strana 1, 2, 3, 4sledeća
Strana 1 od 4
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma