:: |
Autor |
Poruka |
suzuki Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 02 Maj 2005 Poruke: 9
|
|
Copenhagen je grad koji ceo svet poznaje...
U cuvenoj ulizi "strget" ima preko 20.000 raznih prodavnica... sve od cackalice od sampona...
Dali ste vi bili u Copenhagenu?
|
|
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
nisam ali cim se budem ponovo prikacila na net prilozicui svoj doprinos jer smatram da ovaj grad to sigurno zasluzuje..imala sam druga iz kopenhagena... i jednog iz skagena...ap cu se potruditi da ih malo lepse docaram..Pozdrav
evo za pocetak nekoliko slicica
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
toliko je predinivh slika da je tesko ijednu izdovjiti no..evo jos...
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
sabah Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 49
Datum registracije: 05 Maj 2005 Poruke: 17
|
|
lol:Ja sam bio u Copenhagenu.Bio sam u Tivoli i taj zabavni park spada u jedan od najbolje opremljen u evropi i ma se puno sta videti Muzej ginis rekorda lijepo je prosetati kanalom kroz grad.Ima jedna izreka CIJELA DANSKA JE COPENHAGEN.Toje ujedno najveci grad a nabrojacu jos par vecih gradova Drugi po velicini je Arhus sa nekih 250000 stanovnika onda Odense sa nekih 200000.Treci po velicini Aalborg moje misljenje je da je to najjlepsi grad u Danskoj 160000 stanovnika .Copenhagen je skup grad.
To mu je jedina mana :
|
|
|
|
|
|
PiNkLaDy Miss Smart
|
Godine: 39
Datum registracije: 14 Maj 2005 Poruke: 14060 Mesto: Beograd/USA
|
|
Evo jos slika ovog prelepog grada...
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|