:: |
Autor |
Poruka |
jbstapar [Caliente con el fuego]
|
Godine: 33
Datum registracije: 17 Maj 2006 Poruke: 10893 Mesto: Does it matter?
|
|
Helou. Imam nekih problema, pa ako neko zna da mi pomogne, bila bi mu zahvalna. =)
Imam Nero vec vise godina i sve je ok funkcionisalo do pre neki dan, kada sam htela da narezem CD, a nesto nece.
Problem se pojavljuje pri kraju, kada me vise ne pita 'do you want to burn mustisession anyway..' to pitanje preskoci, a pre me je to stalno pitalo.
Sada idem samo dalje, i pojavi mi se tj. pita me gde da sacuvam Image. Pise 'save image as..' i pojavi mi se da izaberem gde cu sacuvati-to mi je pre nije pojavljivalo.
Ako stisnem 'save' idem dalje, i kao mi nareze, za pola minute je gotovo, sto je jako cudno, jer obicno mi treba vise vremena da narezem, ali problem je u tome, kada hocu to da pogledam, pise da ja CD prazan, i da nije narezano
E sad, ako tamo gde mi pise 'save image as..' stisnem x, tj. ne zelim da mi sacuva, prekine se, i pise mi 'aborted by user...'
Eto, nadam se da je neko skontao sta sam napisala, pa ako ko moze pomoci, bila bi mu zahvalna.
|
|
|
|
|
Makro Sudbina Pravi Greske
|
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 2090 Mesto: P!zd!land
|
|
Jedino sto mi pada na pamet je ona boksa skroz gore, gde ima opcija da se promeni izmedju vise CD/DVD-RW i jedna od opcija je Image.
Mozda ti se to slucajno pomerilo na Image i sada kada hoces da snimis, Nero ustvari pravi image na hard disku.
U tom slucaju ti samo treba da kliknes na strelicu i izaberes svoj CD/DVD rezac i sve ce da bude OK.
Ako to nije slucaj, onda izbaci Nero pa opet instaliraj.
Nemam Nero na ovom kompjuteru pa da ti uradim screen shot.
|
_________________ Na pesku smo se videli, još ni gaće nismo imali.
Upi’kila si se na dodir moj, od tog trenutka ja sam samo tvoj!
|
|
--hell_soul-- ..:: sve si mi ti ::..
|
Godine: 35
Datum registracije: 18 Dec 2007 Poruke: 9354 Mesto: **over the sky**
|
|
treba da budes malo detaljnija... rezes li preko Nero Expressa,Nero Burning Room,Nero Start Smart....?
|
|
|
jbstapar [Caliente con el fuego]
|
Godine: 33
Datum registracije: 17 Maj 2006 Poruke: 10893 Mesto: Does it matter?
|
|
Makro je napisao/la sledeće: | Jedino sto mi pada na pamet je ona boksa skroz gore, gde ima opcija da se promeni izmedju vise CD/DVD-RW i jedna od opcija je Image.
Mozda ti se to slucajno pomerilo na Image i sada kada hoces da snimis, Nero ustvari pravi image na hard disku.
U tom slucaju ti samo treba da kliknes na strelicu i izaberes svoj CD/DVD rezac i sve ce da bude OK.
Ako to nije slucaj, onda izbaci Nero pa opet instaliraj.
Nemam Nero na ovom kompjuteru pa da ti uradim screen shot. |
To je to. Hvala ti
|
|
|
|
|
|
sexyboyks Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 20 Jul 2007 Poruke: 2
|
|
Upravo tako ona je slucajno prebacila na Image Recorder , samo treba da vrati na rezac i to je to
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|