:: |
Autor |
Poruka |
anex80 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 45
Datum registracije: 10 Avg 2006 Poruke: 112
|
|
Dešaje se i to!
|
_________________ _______________________________________
djes ba, sta ima ba, djes ba hairlija |
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 41
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
pa desilo mi se da saznam od jedne devojke da me ostavlja jer oce da se uda za nekog tamo.Bas sam se bio smejao tome.Al medjutim toga nije bilo,otkazali su vencanje jer je trebala da dovrsi srednju i da upise fax.A onda je vremenom to propalo tako da vise cak i nije s tim likom...
Al sam se tada smejao nemate pojma,toliko da cak nisam ni svatio da seam korpiran
|
|
|
venom Iskusni član
|
Datum registracije: 24 Avg 2005 Poruke: 975 Mesto: City of Heroes!
|
|
ništa specijalno. sve je isto kao i pre
|
_________________ When I walk I walk ALONE!
When I fight I fight ALONE!
|
|
|
|
|
zmaster1911 Upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 19 Maj 2005 Poruke: 436 Mesto: Cape Town
|
|
jos sam mlad za tako nesto...
|
_________________ [img]http://img276.imageshack.us/img276/690/zm504yb.gif[/img] |
|
|
|
|
budidobar Upozorenja: 1 od 3 Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 3354
|
|
chestitam je ako je negde sretnem ...to je bio njen izbor
ps:moja prva ljubav ( voleli smo se kao ludi ) ....je pre mene stupila u brak.jednom prilikom posle vishe godina sam je sreo sa muzem u jednom kaficu u gradu.prishao.poljubio.pozdravio i ona mi je tom prilikom predstavila svoga muza.chestitao sam i njoj i njemu..da je prijatno - nije, ali boze mili to je sve normalno
|
_________________ ....zelja je samo moja. da ne bude zabune..lepo vreme i dobro zezenje na sajtu. |
|
|
|
|
Baraba Džentlmen
|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
|
|
SuFer mi.
Pustio sam pesmu sledecu klikni me!
Potom sam sebi rekao:
Dobro je da neko drugi od sada mora sa njom da izlazi na kraj. Sa srecom i umecem da vam bude.
Oj-ha!
|
|
|
|
Boky ¤ The King of Kolo ¤
|
Godine: 40
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner
|
|
Sta reci osim .. zivot ide dalje .. svako je odlucio svojim putem ..da je bilo sudjeno, bili bi zajedno ..
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
|
Killaz ***Don Brate***
|
Godine: 34
Datum registracije: 08 Nov 2006 Poruke: 4662 Mesto: Somewhere in the universe...
|
|
Videcemo,ako jos uvek budem posecivao forum kad se to bude desilo
|
_________________ Vozim auto sa zvezdom na haubi,sedmica bembara S8 audi |
|
|
|
|
KLICIC Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 04 Jul 2008 Poruke: 182 Mesto: Cazin
|
|
Udale su se neke bivse prema kojima nisam nista osjecao ali jos se nije udala ona koju sam volio vise od svega.Ne znam sta cu uraditi u tom trenutku kad se to desi ali samo znam da nece biti dobro.Samo da ne uradim neku preveliku stvar, ali tesko ce tad biti razmisljati o tome.
|
|
|
|
|
|
vrban Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 06 Okt 2008 Poruke: 6
|
|
Nista, samo ti bude malo cudno kad je sretnes negde i pricate.
|
|
|
|
|
|
dacaBL Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 05 Jul 2006 Poruke: 41 Mesto: Banja Luka
|
|
moram da odgovorim na ovo i ako nisam musko
budidobar je napisao/la sledeće: | chestitam je ako je negde sretnem ...to je bio njen izbor
ps:moja prva ljubav ( voleli smo se kao ludi ) ....je pre mene stupila u brak.jednom prilikom posle vishe godina sam je sreo sa muzem u jednom kaficu u gradu.prishao.poljubio.pozdravio i ona mi je tom prilikom predstavila svoga muza.chestitao sam i njoj i njemu..da je prijatno - nije, ali boze mili to je sve normalno |
svaka ti cast, jako lepo ponasanje i komentar...
sto se tice onog smijanja i slicnih budalastina koje valjaju po ovoj temi stvarno je besmisleno,pocnite da zivite na nivou...nivo ispod kojeg se ne bi spustili... ako me bilo ko razumeo super, a ako nije zao mi je kad odraste shvatice ( cast izuzecima )
samo zapamtite da MORATE BITI DOSLEDNI SEBE! postujte i bicete postovani...
|
|
|
|
|
|
delakroa Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 28 Okt 2008 Poruke: 55 Mesto: Tavankut/Subotica/Sombor
|
|
Svadba bese ko svadba i sta da se prica, parada pijanstva i kica i poznata cura u belom... desava se, kao sto kazu nije lako, niti prijatno, ali sve se to pregrmi
ili bolje 'udala se moja crna draga'
[Edit: Pisanje poruke jedne za drugom, u istoj temi, gde to nije neophodno (SPAM-ovanje), strogo je zabranjeno Pravilnik-om.]
|
_________________ voli me-volecu te, pljuj me-UBICU TE! |
|
|
|
|
|