www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Djevojke o kojima znate s kim su bile...
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~
::  
Autor Poruka
dreamwalker
*dragancee*
<b>*dragancee*</b>

Datum registracije: 06 Apr 2007
Mesto: * in the dream *

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 08, 2007 3:25 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sto manje znas manje ce boleti Crying or Very sad

Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Godine: 40

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 08, 2007 3:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Znate kako ja to gledam .. sto se tice devojke i ako se stvore osecanja izmedju nas dvoje ne vidim nikakav problem ako je ta ista devojka isla sa mojim drugom ...

E sad .. sto se tice njene " autobiografije " .. alo ljudi .. proslost je proslost .. a i ono sto nisam video niti mogu da tvrdim niti cu da tvrdim .. jednostavno ne vidim zasto bih ja sad mario to sto je recimo ona u proslosti bila ovo .. ili bila ono .. svako napravi greh i svako gleda da se ispravi pa tako verovatno i ta ista devojka .. znaci proslost je proslost .. idemo dalje .. zivot je ispred .. ne iza .. Cool

*Mayche*
.:Lust Stained Despair:.
<b>.:Lust Stained Despair:.</b>

Godine: 39

Datum registracije: 17 Dec 2007
Mesto: Zvezdica na nebu

demrepcongo.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 19, 2007 9:47 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Slazem se Boky, ono sto neka devojka radi je licno njen problem, a ako je znam kao drugaricu i znam kakva je ovako sa drustvom, onda me nimalo ne zanima sta radi po noci.

andrejica
Tico & Ada
Tico & Ada

Datum registracije: 04 Jan 2005
Mesto: Subotica

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 28, 2007 9:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sta fali? Zar je bitno ko je sta imao u proslosti? Bitno je ono sto se desava sada.. kakva je sada..

[Ohanzee]
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 04 Sep 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 26, 2008 10:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

takvo saznanje... svakako da moze imati uticaja na mene...
te informacije ne trazim... ali, ako kojim slucjem budem informisan... pitanje je kako cu da se postavim...
takva informacija moze da mi govori o sexualnom stavu te devojke... moze da mi se svidi a moze i da mi se zgadi...
sve je to mac sa dve ostrice...

♥ QueeN ♥
[°mama 3 anđela°]
<b>[°mama 3 anđela°]</b>

Datum registracije: 15 Feb 2008
Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 27, 2008 7:14 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Možda malo staromodno moje razmišljanje, ali da, veoma je važna prošlost partnera. Ja nemam prošlost, jer ona počinje sa mojim mužem (hvala Bogu), ali ne znam kako bi se on postavio prema meni da sam imala nekog pre i da zna. Ne bitno je koliko se dvoje vole, kada će se kad tad potegnuti priča o njenoj prošlosti, još ako momak zna s' kim je bila može jedino da mu se gadi, ali da je voli istim intenzitetom ... to ne može.

*Mayche*
.:Lust Stained Despair:.
<b>.:Lust Stained Despair:.</b>

Datum registracije: 17 Dec 2007
Mesto: Zvezdica na nebu

demrepcongo.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 27, 2008 8:40 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

A jel i on sa 30 godina bio nevin i tebe cekao za brak? Zasto je vazno da zenska uvek bude nevina za brak? a ON?
Pa ako on ima proslost, imam i ja..sta je strasno

delakroa
Upozorenja: 1 od 3

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 35

Datum registracije: 28 Okt 2008
Mesto: Tavankut/Subotica/Sombor

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 29, 2008 11:56 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa jeste, bitno je, veliki sam perfekcionista i svemu nadjem zamerku, jako sam izbirljiv i sve to... ali u sustini, nemam nista protiv takvih osoba, samo nisam bas za vezu sa takvom devojkom...

skitnicaa
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 01 Nov 2007
Mesto: BEOGRAD

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 12, 2008 1:02 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Evo meni se desilo da sam bila s likom skoro godinu dana u neobaveznoj vezi i slucajno se upoznam sa njegovim najboljim drugom(Izasli smo svi zajedno)...i ja odlepim na njegovog druga i posle par dana vidjanja smuvam se s njim...i bili smo zajedno skoro dva meseca...raskinuli smo zbog drugih stvari...i mislim da nije uopste u tome poenta...
Svi ste puni nekih predrasuda...i na osnovu nekih povrsnih stvari ne mozes da znas ko je devojka i kakva je...
Mozes da se zaljubis u najvecu kurvu i da ti je ekstra s njom i da te nije briga za ostale...ali elem ipak je ovo Balkan!

ada22
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 08 Nov 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 12, 2008 9:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

♥ QueeN ♥ je napisao/la sledeće:
Možda malo staromodno moje razmišljanje, ali da, veoma je važna prošlost partnera. Ja nemam prošlost, jer ona počinje sa mojim mužem (hvala Bogu), ali ne znam kako bi se on postavio prema meni da sam imala nekog pre i da zna. Ne bitno je koliko se dvoje vole, kada će se kad tad potegnuti priča o njenoj prošlosti, još ako momak zna s' kim je bila može jedino da mu se gadi, ali da je voli istim intenzitetom ... to ne može.

e pa nista gluplje odavno nisam cula!srecom pa nisam nailazila na takve Very Happy generalno neko rece i upravu je svi ste tako puni predrasuda ukljucujuci i tvog muza Very Happy
Inace isto su mi glupi oni komentari tipa samo su muskarci ti koji kvare od svetica prave BiiiiP ljudi za sex je potrebno dvoje bar koliko ja zna

:LOL:
>bitchy witch<
<b>>bitchy witch<</b>

Godine: 38

Datum registracije: 18 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 13, 2008 8:34 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

molim bez prozivanja. smatram da smo svi ovde sposobni (manje ili vise) da diskutujemo mirno. hajde bar da se potrudimo.hvala

Makro
Sudbina Pravi Greske
<b>Sudbina Pravi Greske</b>

Datum registracije: 01 Jul 2005
Mesto: P!zd!land

australia.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 14, 2008 12:55 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa dobro sad! Ako je spavala sa pola sela ne mora da znaci da je drolja Laughing :d Wink
mozda je samo malo (vise) seksualno aktivna :d trazi pravog muskarca Laughing

momci kada nadjete devojke, tj. Upoznate, smuvate, nemojte nikada da pitate skim je bila i sta je radila, i ako vas ona pita, nemojte pricati o tome skim ste bili, koju ste overili, gde ste overili.

[Edit by :LOL:: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] je zabranjeno Pravilnik-om. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako želite nešto da naglasite.]

"Ko Crkvi Daje, Bogu Pozajmljuje, A Bog Nikom Duzan Ne Ostaje!"

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~ -> Djevojke o kojima znate s kim su bile... Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  sledeća
Strana 6 od 8

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon