:: |
Autor |
Poruka |
Nikolicakg Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 44
Datum registracije: 19 Mar 2005 Poruke: 8

|
|
Zdravo svima,
Pre nekoliko minuta sam na RTS-u, u okviru emisije povodom 50 godina televizije, video snimak pesme Računajte na nas i zanimalo me koje godine je snimana. Pevali su je zajedno Đorđe Balašević, Zdravko Čolić, sedmorica mladih i hor kolibri. Posle malo Googlanja našao sam da je godina 1978, ali postoji gomila pesama za koje nisam uspeo da nađem podatke. Rešio sam da otvorim temu za pitanja ovog tipa, nadam se da će biti korisna ljudima koji neguju stara dobra vremena.
Usput, postavio bih pitanje ko peva pesmu Navik'o sam ja na noćni život, Toma ili Novica Zdravković i kada je snimljena? Takođe, zanima me ko od njih dvojice peva pesmu Dijana?
|
_________________ Izdrzite jos malo, samo da otkucam 10 poruka da mogu da skidam pesme, ucutacu se ja |
|
|
|
 |
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~

|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~

|
|
Pa ovako. I ja sam malo svrljala po google-u i saznala sam da su Novica i Toma Zdravkovic snimali tu pesmu zajedno. 1970 godine
Pesma Dijana je izgleda Tomina pesma.
Za ostalo ti ne mogu pomoci Sorry
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|