:: |
Autor |
Poruka |
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
recimo da sam citajuci Jugove cestitke shvatila da postoji nesto mnogo vaznije od broja postova..od cestitki i pozdrava...od igrica i traceva..od muskih i zenskih sobica....ezoterije i ma cega jos....a to je ono sto smo mi ovde stvorili...ova velika porodica koju imamo na ovom forumu..svi smo mi svesni toga da je ovo virtuala..ali ponekad nismo ni svesni(a mozda i jesmo) koliko stvarnosti ima u svemu ovome....I zato evo ovom porukom bih zelela da se zahvalim svima vama koji ste tu..sada, u ovom trenutku..Svima kojima su mi pruzili priliku da budem ovo sto jesam..Svima koji su stali uz mene i koji su mi pruzili ruku prijateljstva a ima vas jako puno. Da se zahvalim pre svega Caru Dusanu, Nesi i Sanjici sto su stvorili sve ovo...Jaci sto me je pozvala da dodjem ovamo i sto je uvek bila na mojoj strani .....a onda svim ostalim moderatorima i clanovima....Meni ovo zaista jako puno znaci...Necu objasnjavati sada zasto zelim samo to da znate..I nije puko slihtanje niti ulizivanje....Ovde sam nasla sve sto mi u zivotu nedostaje..i na tome svima vama hvala..Ne ljutite se ali ja sam veliki emotivac u dusi....te morala sam sve ovo reci pre ili kasnije...
Hvala vam svima...
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
Jugović Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 18475
|
|
Pinkie, svaka ti cast da si ovo otvorila i taman da upisem svoje misljenje....
Prvo zelim da se zahvalim Caru, Nesu i Sanjici sto ovaj sajt postoji, sto sve super funkcionise i sto su meni ukazali poverenje za posao moderatora...
Yaci da se zahvalim sto je toliko kvaliteta i truda ulozila u stvorenje ovog foruma i kategorije ovog foruma, sto se dnevno brine za roditelje i decu i za sve ostalo...
HVALA SVIMA na lepom druzenju, na osmehu sto mi svakodnevno podarite i sto delite moju tugu i moj bol, kad mi nije dobro... za sve duhovite ali i ozbiljne razgovore i sto ste me ovako lepo prihvatili na domacem.de!
Takodje HVALA svima sto me trpe... ;
Ma najbolji ste....
|
|
|
|
|
|
Yasmin Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 58
Datum registracije: 31 Avg 2004 Poruke: 14175 Mesto: zemlja nedodjija
|
|
hajde da se i ja upisem u ovu listu emotivaca.....ne volim duge govore....jednostavno bih da se zahvalim pre svega Dusanu na ogromnom poverenju koje mi je dao na samim nekim mojim pocecima ovde ...zna on o cemu ja pricam.....a onda da se zahvalim svima vama sto ste svakodnevno tu i sto se ovako lepo druzimo....posto imam zaista veliki broj prijatelja ovde...ne bih da pocnem sa imenovanjem i nabrajanjem...
samo cu reci....PUNO VAS SVE VOLIM I ZAISTA SAM SRECNA STO VAS ZNAM I STO STE MI PRIJATELJI.....
|
|
|
Boky ¤ The King of Kolo ¤
|
Godine: 39
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner
|
|
pa sta reci posle ovako lepih odgovora troje ljudi koji su jednostavno obelezili domaci.de u zadnje vreme. ja sam, nazalost, novi u ovome drustvu i tek sam pre mozda dve nedelje dosao u ovo jato ali sam za to veoma kratko vreme upoznao par divnih ljudi na ovome sajtu i u njima nasao veoma dobre drugove i veoma dobre saradnike u zivotu na koje mogu da racunam za neki savet ili bilo sta drugo.
Iako sam ja mladji od vecine redovnih posetilaca trudim se da pratim sve teme i da odgovorim na one u kojima mislim da bih mogao da kazem svoje misljenje.
Kao i moj prijatelj, Jugovic, na ovaj sajt sam dosao iz totalno drugacijeg razloga, nego li druzenje ili nalazenje sajta preko google-a ili drugih adresa za pretrazivanje, a evo me sada uz vas i druzimo se redovno uz kazivanje nasih osecanja na odredjene teme.
Zelim samo da vam se zahvalim na svemu do sada ucinjenom. Ne bih sada posebno da imenujem svakoga ko je sta uradio na sajtu jer to se vec zna i to se vec vidi. Dakle hvala svima koji su mi ove dve nedelje zivota ulepsali svojim lepim pricama i lepim savetima. Nadam se da cemo se druziti jos dugo dugo ... a uskoro mozda i videti svi na okupu.
Pozdrav iz daleke Kanade.
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
|
Car Dusan-Silni Administrator i domaćin
|
Godine: 56
Datum registracije: 09 Jun 2002 Poruke: 7770 Mesto: Kraljevo / Frankfurt
|
|
Lepa tema za koju zelim da se od sveg srca zahvalim pinkie sto je otvorila.
Ja cu za zahvaljenjima poceti malo dalje u proslosti, nemojte mi zameriti.
Posto je ovo tema za to, zelim da se zahvalim prvenstveno mom pokojnom komsiji Draganu Radovanovicu - Globusu na cijem sam forumu upoznao meni ovde na ovom sajtu najdrazu osobu, velikog prijatelja i brata, naseg Nesu bez kojeg ovo sve nebi ni postojalo, bar ne ovako kako jeste a to je SIGURNO. Zelim da mu se zahvalim na njegovom strpljenju i njegovom trudu koji je ulozio od samog pocetka naseg druzenje u mene i na svemu sto sam od njega naucio, a to je ne mnogo nego za to nema rec koja bi to opisala, a prvenstveno na tome, da sam sa njim steko jednog pravog DRUGA kojeg covek jednom u zivotu nalazi, ako ga takvog uopste i nadje. Verujte mi da sa ovim ne preterujem ni najmanje.
Zatim zelim da se zahvalim jednoj osobi koja na zalost nije aktivna kod nas, ali ipak nosi status administratora. Jednu veliku pozitivnu budalu, jednu drugarcinu, jednu dusu od coveka koji mi je takodje mnogo pomogao i kojeg stavljam sa Nesom u jedan red, dobro ajd, milimetar iza njega .
Nece se on ljutiti jer zna kako ja to mislim, a da bi i vi znali o kome govorim, govorim o najpozitivnijoj budali na zemaljskoj kugli Serbian Fighteru.
Kao trece zelim da se zahvalim Sanjici, da joj se zahvalim sto je poznajem, da joj se zahvalim sto je tako pozitivno otkacena, da joj se zahvalim na dugim nocima provedenim sa bolovima stomaka i upalama misisca u obrazima od smejanja, da joj se zahvalim na prijateljstvu i jednostavno da joj se zahvalim sto je poznajem i sto postoji.
Vezano za ovaj sajt, pre Sanjice ide zahvaljenje Hogaru sa Medaka koji se setio starog prijatelja kada je na jednom drugom sajtu gde su mnogi i od vas stekli velika poznanstva i velike prijatelje i za koje je za mnoge od vas odatle sve i pocelo, ali na vasu zalost tamo doslo do velikih turbulencija ali Hogar je znao gde moze da dodje. Doso je i doveo veliki broj ljudi koji su inace omogucili i inace napravili ovo sto je sada od ovog sajta.
Banetu vracharu koji je na celu sa FANATIC-om uopste oziveo ovaj forum i izveo ga na put.
Yasmin, koja se malo kasnije pridruzila ali koja je odmah i punom parom, iako i ona pracena manjih turbulencija na pocetklu, pokazala zasto danas nosi status Junior-admina, koja je mnogo truda, vremena i ljubavi investirala u ovaj forum i pokrenula razne teme i kljucne diskusije na ovom forumu i koja dan danas svim srcem dolazi na sajt, vodi red i mir zajedno sa sanjicom i zajedno sa njom upravlja ovim sajtom kada smo ja i Nesa odsutni.
Zelim da se zahvalim Manhattan i Rouzvel sto su dugo dugo izvrsavali duznost moderatora i to vise nego primerno.
Zelim da se zahvalim nasoj doktorki Vecidok na njenim sobicama u koje se ulazi bez kucanja, na fenomenalnom druzenju i dugim razgovorima u Beogradu i koja zna uvek da me razveseli i onda kada mi i nije bas do veselja.
Zelim da se zahvalim sadasnjoj ekipi moderatora, za koju sam u jednom drugom postu vec rekao da su i vise nego primerni, da su jednostavno FENOMENALNI i da su nam mnogi zavidni na njima jer ovakve moderatore je stvarno tesko naci.
Na kraju zelim da se zahvalim svim clanovima ovog sajta koji su sa njihovim postovima doprioneli da ovaj sajt bude ono sto jeste i da se nalazi tamo gde jeste.
Jednostavno zelim da se zahvalim svima i da vam kazem da je i meni i svima nama velika cast da vas poznajemo i da vas imamo za prijatelje i kolege.
Na kraju da se izvinem mnogima koje ovde nisam imenovao, ali ja znam da vi znate da ja znam sta vi znacite i koliko ste vredni i da vi znate da ja znam da vi znate da ne moram da vas imenujem posebno jer znate sta ste i kolko ste zasluzni, dali to bio Jugovic otkaceni (), Lemi, Charmed, Pinkie, Lovegodless, Ult_ras, Wizard, DzudzusNeoplantus, Darka, the_cica, boky, zvoncica, zvoncicaa, Mala_Zvezdica i tako bi sada mogo da nastavim jos preko 40.000 puta i mozda i oborio rekord u pisanju postova po duzini.
Jednostavno hvala vam svima.......
|
_________________ Obavezno procitajte [ Pravilnik ] i [ FAQ ] pre nego sto postavite pitanja.
Preporucujemo: [ Naša multimedijalna baština ] sa forumima [ Fontana zelja ], [ MP3 Riznica ], diskusije o [ Domacoj muzici ], ili za ljubitelje [ Strane muzike ] a naravno i sve o [ Online radio domaci.de ].
Opustite se na forumima kategorije [ Zabava ] uz jednu [ Trac partiju ] ili se poigrajte na [ Igrama bez granica ].
I naravno da ne zaboravimo jednu od najvecih [ Download baza ] narodne i zabavne muzike EX-YU estrade sa preko 15.000 mp3 fajlova.
|
|
|
|
|
Charmed Malo ~ mače ~
|
Datum registracije: 03 Avg 2004 Poruke: 14625 Mesto: Nije bitno ko je odakle bitno je ko je kakav covek
|
|
Bicu veoma kratka
Hvala Dulu,Nesi i Sanji sto su stvorili ovaj predivan sajt.Hvala Yaci koja se isto tako trudila oko njega na samom tom nekom pocetku.Hvala svim kolegama,a i predivnim clanovima.Hvala svima koji su me primili i prihvatili u ovom Virtuelnom svetu.Hvala vam sto skupa delimo srecu,radost i tugu...........Hvala vam divni se
|
_________________ Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!! |
|
|
|
|
*jovance* Veštica
|
Godine: 38
Datum registracije: 21 Feb 2005 Poruke: 1952 Mesto: los angeles, socal
|
|
Ja bih takodje da se zahvalim Caru Dusanu, Nesi i Sanjici za uspesno stvaranje sajta. Ja stvarno neznam kako da vam se zahvalim. Mene je ovaj sajt vratio nazad Srbima. Ovde u Americi sam se ostranila jer nema nicega, ni nase muzike, ni nasih ljudi. PUtem ovoga sajta upoznala sam puno prijatelja, uvek dobre muzike i iako sam u Los Angelesu, osecam se ma kao u Srbiji u Kragujevcu. Hvala vam od srca vam hvala. Najbolji ste i ja vas obozavam.
Drugo su moderatori.........ja vas takodje obozavam jer vi ovde pravite red, i hvala vam za to.
Trece......svi clanovi, vi svi pravite ovaj sajt najboljim. Hvala vam sto ga svakodnevno posecujete i piskarate......
|
|
|
|
|
|
Slejdž Gospodja Selektorka
|
Godine: 46
Datum registracije: 15 Jul 2005 Poruke: 4716 Mesto: Frankfurt/ Loznica
|
|
I ja cu biti kratka, nisam sa vama dugo,ali bicu jooooos duuuuugo sigurno
VOlim da dodjem na ovo mesto,kao sto sam volela nekad da izadjem sa svojim drustvom,tako i vas sve sad dozivljavam.
Posebne zahvalnice Jugi,Sanjici,Dulu, uvek su tu da nama relativno novim izadju u sustret i pomognu.
Divno je biti sa vama,dozivljavam vas kao veliku porodicu
|
_________________ Bez tebe ne smem
ja ne umem
disati,smejati se, hodati |
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
|
|
Davno je bilo kada sam postavila ovu temu..mnogi su ljudi dosli, mnogi otisli..promenile su se ekipe, promenila su se vremena..promenili smo se i mia.Ali ipak ostaju neke stvari koje se nikada nece promeniti.A to je onaj osecaj koji sam imala kada sam konacno uspela da se ponovo prilkjucim domacem.Cini mi se u onom periodu dok nisam mogla biti tu, jedino ja znam kroz sta sam prolazila i shvatila sam koliko mi ustvari sve ovo znaci. Hvala jos jednom svima vama koji ste svo to vreme ostali uz mene...Hvala na ukazanom poverenju, hvala na razumevanju i hvala sto ste jos uvek tu....
|
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
PiNkLaDy Miss Smart
|
Godine: 39
Datum registracije: 14 Maj 2005 Poruke: 14060 Mesto: Beograd/USA
|
|
i ja zelim da se zahvalim svima...svima koji su bili uz mene...kao sto je rekla pinkie,ovde smo svi kao jedna velikaaaa porodica...tu smo jedni za druge,da pomognemo,da podrzimo i razumemo jedni druge,ali isto tako i da podelimo lepe trenutke i srecu...zaista mi je drago sto sam ovde i sto ovaj forum postoji...hvala svimaaa...veliki pozdrav za sve...
|
_________________ Nocu kada spavas
sanjivo te gledam
I gusim slatku ceznju
koja me nosi
I dok mazim te ja mislim
zar je moralo ovako
Menjas se i boli me
al' trpim jer volim te... |
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
|
|
bilo je puno lepih, puno ne tako lepih stvari..ne samo ovde..vec u svim nasim zivotima..kako virtuelnim tako i onim stvarnim..opet, svi smo se nekako vracali ovom ovde...ovo nam je bilo utociste od svega.Gledam oko sebe ljude koje znam.Juce me je jedan covek, prepoznace se koji , potsetio na ono sto smo nekada bili..na vreme kada smo funkcionisali drugacije.Na vreme kada smo bili blizi jdni drugima..na vreme kada smo imali vremena jedni za druge.Tada sam zaista bila srecna..Srecna sam i sada, kada su se stvari u mnogo cemu promenile.Postali smo ozbiljniji..Ovde sam jako dugo, ni sama vise ne znam koliko.Upoznala sam puno ljudi.Mnogi su prosli kroz moj inbox, mnogi kroz moje srce.Mnogi su me obradovali, mnogi razocarali.A opet, srce mi je prepuno divnih osecanja i razumevanja za sve one koji me mozda i nisu voleli. Gledam sve one ljubavi koje su se rodile za ovo neko vreme otkako sam ovde.Neke su vec prosle..neke traju jako dugo...evo, imacemo i bebicu... ponekad tako naidju dani kada razmisljam o ovome kao o svojoj drugoj porodici..radujem se sa vama..patim sa vasim bolom...delim ljubav, mrznju, greh i slabosti..radosti i srecu....i na tome vam hvala...
|
|
|
|
|
bree BabyG´s mezimica
|
Godine: 33
Datum registracije: 09 Sep 2005 Poruke: 3890 Mesto: daleko u mislima
|
|
Sta reci kada je sve vec receno...nista drugo neznam osim...Hvala
|
_________________ ~People will always talk,I might as well give them something to talk about!!!~
Jedna je CECA i jedna je CRVENA ZVEZDA! |
|
|
|
|
|
|
www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Pokloni, izjave, najave, odjave, prevare.... ~ -> HVALA |
Vreme je podešeno za GMT + 1 sat Strana 1, 2, 3, 4 sledeća |
Strana 1 od 4 |
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|