:: |
Autor |
Poruka |
salatica Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 45
Datum registracije: 02 Dec 2004 Poruke: 44 Mesto: Basta
|
|
Evo da se pridruzim cestitkama i drago mi zbog vas ipak ste najbolji forum i zelim vam sve naj... :hello1: :wave:
|
|
|
cika Kure Majstor
|
Godine: 53
Datum registracije: 25 Feb 2005 Poruke: 6913
|
|
Ako nastavimo ovim tempom rasta do kraja veka ce nas biti vise neg Kineza.
Svaka cast - forum je carski.
|
|
|
|
|
|
acovanja Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 23 Apr 2005 Poruke: 15 Mesto: Banja Luka
|
|
|
|
|
hoho Banovan! Odomaćeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 23 Mar 2005 Poruke: 1381 Mesto: Ja nisam odavleee
|
|
da se ii ja pridruzim cestitkama ,i dda pozelim da se taj broj samo povecava geometrijskom progresijom hehe,ma DUsane ebo poklone,sta ce nam to,onda bi se samo uzbezobrazili i onda bi bilo belaja ko ce dobit poklone,korupcija hehe,ovo ono,ma nema veeceg poklona od onog sto imas pravo bit clan ovdje i druzit se s extra ljudima i rajom i extra sadrzaje downloadavat,ja ne bi trazio bolji poklon ehe,dobro mozda bi mi dobro doso jedan usb stick od 1GB s mp3 playerom ugradjenim u njega,al eto hehe,to je samo zelja,jes da nije muzicka hehe,salim se naravski,pozdrav svima!
Jugovic je napisao/la sledeće: | Zar vec toliko imamo??
Pa cestitam prvenstveno Caru, Nesi, Sanjici i Yaci na ovom uspehu, jer mislim da sajt nebi bio ovoliko popularan i dobar, da oni nisu ulozili toliko vreme, posla i truda u njega.
Naravno i ostalim moderatorima, jer oni drze kvalitet ovog sajta i trude se maksimalno da obave svoj posao sto bolje....
A sad zamislite da svaki clan ima 12.000 poruke kao ja?!
Neka mi neko izracuna 12.000 x 40.000.... |
pa dobro ba juga sha se odma fali ti 12 000 ma ja cu imat 24 000 pa cu ja glumit ko ti keke evo moj kaljkuljator izracuno 480 000 000 znaci 480 milioncica porukica!Haman polja miljijarda hehe kaze moj kaljkuljator hehe
|
_________________ Krvave oci,krvave noci,krvavi pogled,kroz staklo te gledam,u njemu se topim,u krvi oci sklopim....krvavo srce moje.....
"Pobjeci od svega ustvari je lako,ako zazmuris jako i pusti da te vjetar nosi polako,bas ovako!"
Ja sam,sto nisam!
Pitanje mora biti pitano! |
|
|
|
|
srdjandj Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 14 Mar 2005 Poruke: 12
|
|
Postovanje braco Srbi ( i ostali - ne pravim razliku) i cestitam. Mogu samo da jos pozelim da imamo dovoljno slobodnog vremena da bi smo mogli da ga potrosimo na ovim, moram da priznam, interesantnim forumima!
|
|
|
|
|
|
salatica Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 45
Datum registracije: 02 Dec 2004 Poruke: 44 Mesto: Basta
|
|
A mogli bi napraviti neku zurku
|
|
|
saschka Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 49
Datum registracije: 16 Maj 2004 Poruke: 15
|
|
Svaka cast !!!!!!!!!!!!!! Cestitke i od mene,jes da nemam monogo vremena da se druzim sa vama.Ali eto svratim ponekad da vidim sta se radi
|
|
|
|
|
|
The_Girl Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 05 Maj 2005 Poruke: 8 Mesto: Beograd
|
|
evo i ja se pridruzujem cestitkama... skoro sam se registrovala (malopre)
ali vidim da je sajt dobar i ima svasta da se skine... tako da sad odoh da napisem desetak komentara i da skinem neku `ziku ))
|
_________________ Sweet as Heaven,
Hot as Hell,
Born to tease and
Taught to please... |
|
|
|
|
fastgirl17 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 05 Maj 2005 Poruke: 1
|
|
i ja vam cestitam i samo tako nastavite!
|
|
|
|
|
|
*jovance* Veštica
|
Godine: 38
Datum registracije: 21 Feb 2005 Poruke: 1952 Mesto: los angeles, socal
|
|
Cestitam svima sto su ovde sa nama svakodnevno i sto se ovako svi lepo druzimo. Ovaj sajt je strasno organizovan tako da nije ni cuda da nas toliko ima. Svaka cast Administratorima i MOderatorima a i svima vama ostalima.........
|
|
|
|
|
|
jeka_ks GiGijeva miljenica
|
Godine: 34
Datum registracije: 18 Mar 2005 Poruke: 3933 Mesto: krusevac
|
|
a evo i mene pridruzujem se cestitkama
|
_________________ Neka te moj poljubac dotakne putem ovih
malih slova, nek ti u srce udje radost nova, nek
ti sve od srece sja, a uzrok tome neka budem
ja.. |
|
|
|
|
Dianita Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 27 Nov 2004 Poruke: 92
|
|
vauu...40 000 korisnika je bas puno...pusica
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|