:: |
Autor |
Poruka |
malasanja1987 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 37
Datum registracije: 04 Okt 2007 Poruke: 3 Mesto: Novi Sad

|
|
Zaista svaka cast za izbor muzike,ali svaka pesma secka tako da i ne vredi skinuti pesmu ako ce da preskace,krci,prekida. . . Jel nije tako? Pozdravcic
|
|
|
|
|
 |
Baraba Džentlmen

|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

|
|
Pozdrav,
da li bi bila rada da napishete koje su to pesme.
Barem jednu-dve...
Sve pesme se pre postavljanja preslushavaju, ali.... tehnika je tehnika.
Hvala na pomoci.
|
|
|
 |

|

|
|
Sve najnovije pesme zvezda granda...evo ova recimo Sanja Stojanovic-ne racunaj vise na mene...pozdravcic
|
|
|
|
|
 |
Baraba Džentlmen

|
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

|
|
Hmmm, kod mene, naprotiv, nije toliko loshe. (Iskljucite Equalizer i sl, ako je ukljuchen. Smanjite bass)
Koliko je meni poznato, ovih pesama i nema "u originalu".
To znachi -> ove pesme su "skidane sa TV-a", za vreme emisije.
A za kvalitet tih pesama - niko ne mozhe da garantuje.
Izmedjuostalog, da ne zaboravimo jedno veoma vazhno.
Važno obaveštenje!
Sva muzika koja se nalazi na našem sajtu postavljena je iz promotivnih razloga i podleže zaštiti autorskih prava,
stoga ste dužni da svaku pesmu koju skinete sa našeg sajta (nakon slušanja) uklonite sa Vašeg HDD-a u roku od 24h!
Ukoliko Vam se sviđa preslušana pesma kupite CD tog izvođača!
To chitate svaki put kada odete u download sekciju.
Nadam se da je pomoglo dalje.
Hvala Vama na opasci i odgovoru.
|
|
|
 |

|

|
|
Nema na cemu da se zahvaljujes,ja inace skidam muziku samo sa ovog sajta i zaista je izbor odlican i noviteti su uvek vreli i nikad mi se pre nije desilo da naidjem na ovako nesto...Skinula sam pesmu ponovo i sve je ok,ne secka,ne prekida,ne zvuci kao da je pokvarena ploca...sta se desilo...verovatno nikad necu saznati ali nije ni bitno...pozdravcic i izvini ako sam te uznemirila...
|
|
|
|
|
 |
Baraba Džentlmen

|

|
|
Sve okiZ !
I ako, ubuduce, kojim sluchajem, primetite da neshto nije u redu...
Javnite se ovde
http://www.domaci.de/viewforum.php?f=1
u ovom podforumu.
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|