:: |
Autor |
Poruka |
Baraba Džentlmen
|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
|
|
Napisacu i podpravilnik za taj deo, naravno. Samo da svi budu zadovoljni.
Smatrah da je u samom opisu foruma sasvim jasno opisano. Otprilike da se "izmedju redova chita" i interpretira nepostojece, rekao bih.
Poshtovana,
ne izbrisah samo vashu. Bila su, najmanje, tri upisa od strane zhenske populacije.
Nijedan od strane mushke
- Forum nosi naziv --> Njegova soba
Kao, prijashnja, pripadnica uprave sajta znate nachin rada i sve. NO, sada dolazi, to no...
Onda nam nije potreban ni jedan forum, tj. podforum. Onda da pishemo sve u "main", pa ko se kako snadje. Nema "razlika", nema diskriminacija, nema dvostrukih arshina, nema po babu, nema po strichevima, nema tara meru da pretera. Vec duzhe vreme, najmanje 3 meseca, pratim pomno deshavanja na tom delu. Uostalom bih zamolio da se pregledaju sve teme u kojima sam se upisao i zamolio da se ne gvirka "prechesto" u njegovu sobu. Bice jasnije, sigurno. Poshto su apeli ostali bez uchinka --> upechatljivija opomena. Ovoga puta je, po svoj prilici, primeceno. Drago mi je da je, barem, neko video. Zahvaljujem na konstruktivnosti.
edit:
@Boky:
Drago mi je da se nalazish "potreshen" nepravdom" prema manje jakom polu.
Svako uredjuje svoj deo kako misli da je najbolje.
btw: Nisam moderator na njenoj sobi. Tako da, dalje je izlishno pisati.
edit2:
Da, hvala shto si mi pojasnio pretragu. Samo ukucaj nechije drugo ime za njegovu sobu, pa...
Rezime --> Zbog svih ovakvih neposhtovanja dolazi "podpravilnik" koji ce biti veoma rigorozan. Rado na usluzi.
|
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Citat: | Poshtovana,
ne izbrisah samo vashu. Bila su, najmanje, tri upisa od strane zhenske populacije. |
Da, u toj temi. A šta je sa ostalima? Ovu temu je pre svega 4 dana otvorila članICA i na nju je takođe odgovorila članICA http://www.domaci.de/viewtopic.php?t=51855 , al' nešto ne videh da je ista ili bilo koja druga članica koja je nedavno pisala u istoj sobici doživela da su joj brisane poruke...Uzimam kao primer jbstapar, protiv koje doista ništa nemam, naprotiv, ali, eto, u poslednje vreme je kuckala po 'Njegovoj sobi' i, eto, njene poruke još stoje, za razliku od moje...
Citat: | Poshto su apeli ostali bez uchinka --> upechatljivija opomena. Ovoga puta je, po svoj prilici, primeceno. Drago mi je da je, barem, neko video. Zahvaljujem na konstruktivnosti. |
Nema na čemu Ali, moram da ispravim, primećena je nepravda.
Citat: | Kao, prijashnja, pripadnica uprave sajta znate nachin rada i sve. |
Da, upoznata sam sa načinom rada. Zato sve ovo i pišem. Ne sećam se da smo tada ovo primenjivali, a ne vidim ni da se sada isto radi. Zapravo, radi se, ali izgleda samo u izuzetnim slučajevima. Milo mi je biti posebna, ali ne u ovom kontekstu
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
BulatCar ::The Dark Knight::
|
Godine: 36
Datum registracije: 25 Jun 2007 Poruke: 10451 Mesto: ~Liga senki~
|
|
daljinje u oku su zanemarljive u odnosu na daljine u srcu.
ovaj forum spaja ljude, ali nekim normama i barijerama dolazi do otudjivanja.
domaci.de je u sustini sajt koji je unosio toplinu sa svakim logovanjem, komunikativan koji cini mi se gubi svoj indentitet... njihova,njena,njegova soba ne treba da se deli... zbog gore pomenute alienacije...
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
|
|
|
Baraba Džentlmen
|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
|
|
^^Poshto nikome ugoditi -->
http://www.domaci.de/viewtopic.php?p=2773893#2773893
Kao i u pravom zhivotu donese se zakon koji vazhi od tada i tada, nekada i retroaktivno.
Nadam se da ste uspeli do chega vam je bilo stalo. Na usluzi i dalje.
|
|
|
|
|
|
|
Nakon moje primedbe, zarad jasnoće i pravde, otvara se novi podforum. Još jednom se osećam izuzetnom Zahvaljujem
|
|
|
|
|
[Ohanzee] Upućeni član
|
Datum registracije: 04 Sep 2008 Poruke: 491
|
|
nisam siguran da u ovoj meri treba razdvojiti nejgovu sobu od njene... svakako treba kontrolisati upise devojaka... pozeljno se da se devojke/zene upisuju radi poboljsanja same diskusije...
njegova soba ne treba da sluzi kao teren gde ce se devojke/zene izivljavati (ili obrnuto za njenu sobu), gde ce provocirati muskarce... ne ocekuje se misljenje neke devojke/zene na datu temu... ali neki komentar da... ili cak neka tema... a bilo je dosta dobrih tema koje su pripadnice lepseg pola (ono, mismo jaci pol a one lepsi) zapocele...
ako postoji neka interesantna tema u njegovoj sobi, lako se moze prevesti u zenski oblik i ubaciti u njenu sobu... sto je do sada bio slucaj...
kao sto sam rekao... ako postoji potreba za razdvajanjem, onda je najbolje objasniti i jednom i drugom polu svrhu njegove i njene sobe... a ostaviti prostora za neku nadopunu od strane suprotnog pola... smatram da ne treba stvarati dva klana na forumu...
@Baraba... jednim delom se slazem...
ne znam da li je ovo iskljucivo tvoja inicijativa ili je rezultat visemesecnog rada cele uprave... ali moram da primetim da sve ovo vise zvuci na odluku jedne osobe...
i hteo bih da skrenem paznju, da pored uprave koja je zaduzena za odrzavanje forum, ima jos dosta clanova koji ovaj forum oblikuju... vremenom se pokazalo kao korisno za ceo ovaj svet...
sistem 'veta' na neku odluku nece nikome doneti koristi...
odmah da se ogradim... ne tice bilo cijeg rada i angazovanja, bilo to mod ili clan...
ali ovu udluku... zabranu pisanja zenskim clanicama u njegovoj sobi... stavljam pod jedan veliki znak pitanja...
|
_________________ Kada počinjemo da verujemo u čuda? |
|
|
|
|
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
Boky je napisao/la sledeće: | Ne vidim poentu brisanja poruka ako neka devojka uđe u muške teme ili pak neki muškarac uđe u ženske teme .. pa eto reko čisto da pitam .. u svoje ime .. kako mi nisi obrisao moje poruke u 11 tema u ženskim sobama .. |
Koleginica anchi22 i ja nismo zabranile muskom delu foruma da zalazi u Njenu sobu, tako da postovi ostaju tamo dok se nas dve nesto pitamo
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
|
|
|
Citat: | njihova,njena,njegova soba ne treba da se deli... zbog gore pomenute alienacije... |
Svako ima svoje mišljenje, modovi su ti koji uređuju forum, pre svega, i, mi, članovi, da, ali za to sam da ako se pravila sprovode, da barem zvanično znamo koja su i da važe za sve. Tako da, u svetlu onoga što sam izložila na početku priče, još jednom hvala Barabi.
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|