:: |
Autor |
Poruka |
Jugović Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 18475
|
|
Hvala Lavu... drago mi je cuti a isto mogu i za tebe reci!
Ugledam se na starijeg lava!
Oh Vecadok, pa sta da ti kazem... HVALA na takvim prelepim recima!
Hmm legenda?? Mozda na neki nacin... ma da mi je dovoljno sto sam ostavio utisak na neke ljudi....
Klub Vestica?? Kasno sam ga otkrio, ali brzo sam se tamo uklopio, i do sad nisam se predao niti je jedna veca uspela da me skuva ili baci u lonac, jer moje lavlje srce ima moc i snagu da se bori!
Pokusavam svakoga da obradujem i da moja okolina ima razlog za smeh, pa cu i dalje tako da nastavim, jer dan bez osmeha - je ipak izgubljeni dan
U svakom slucaju HVALA ti drugarice... a za prave prijatelje idem i kroz pakao ako treba... a kamoli da im cuvam ledja!
|
|
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
Jugovic je napisao/la sledeće: | ... a tebi HVALA na ovakvim lepim recima drugarice! Bas sam se postideo!
Drago mi je da imas tako lepo misljenje o meni i nadam se da ce tako ostati, a vidim da cu imati uskoro prilikud a ti otvorim sledecu cestitku, pa nebi sad previse da kazem... |
u svemu ovome ovde.. u svom ovom druzenju dragi moj Jugovicu, cestitke su najmanje vazna stvar..veruj mi..vazno je misljenje koje imamo jedni o drugima..nista vise....
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
cika Kure Majstor
|
Godine: 53
Datum registracije: 25 Feb 2005 Poruke: 6913
|
|
Svaka cast Jugo. Car si
|
|
|
|
|
|
Jugović Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 18475
|
|
Eh Pinkic... vidim da ti se ova tema uvezi cestitke toliko svidjala kao meni, pa si cak novu temu otvorila... sta da ti kazem... u pravu si potpuno....
Jok cika Kure, Car je Dusan-Silni, ja sam Munja, ali HVALA ti!
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|