:: |
Autor |
Poruka |
majk.g4 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 45
Datum registracije: 30 Sep 2006 Poruke: 156 Mesto: negde daleko al opet blizu
|
|
mislim da to nije fer i fino
kako se osecas naprimer ti kad je ispalis,kao je njoj tako je sigurno i tebi-meni kad te neko ispali
|
_________________ kud koji mili moji |
|
|
|
|
vladimir86 Odomaćeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 28 Nov 2006 Poruke: 1097 Mesto: Beograd
|
|
Uvek se trudim da "nadjem" neki razlog!
|
_________________ Ako Upali Dobro Ide |
|
|
|
|
sloba18 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 08 Okt 2006 Poruke: 157 Mesto: Faraway
|
|
filicka je napisao/la sledeće: | E da vas cujemo...odgovor na pitanje koji me je uvek zanimao?
Zasto pojedini momci,i da li ste nekada vi...ispalili devojku bez razloga9ili ste joj samo tako rekli,a razloga je bilo)i da li uopste moze to tako,ispaliti devojku bez razloga i sta vam znaci kada to uradite? |
Ja sam milion puta... Jednostavno ne zelim da se vidim sa njom i kazem da ne mogu da moram da idem negde..
|
|
|
grgam LooDjak
|
Datum registracije: 26 Avg 2006 Poruke: 1591 Mesto: tu u blizini
|
|
ne bi je nikad bez razloga ispalio ako ne bi islo ja bi joj rekao pravi razlog zasto je tako
|
|
|
|
|
|
NikolaKO Upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 26 Mar 2005 Poruke: 332 Mesto: Kotor
|
|
pa ako je djevojka strasno dosadna i ako me smara moram je ispaliti,mislim da je to vise nego dovoljan razlog
|
_________________ The Doctor... |
|
|
|
|
$elvis$ Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 05 Jan 2007 Poruke: 123
|
|
Da mu se kod tebe sve sviđa,ne bi te napucao mislim da je nasao bolju ili onu koja mu vise pase...
|
|
|
|
|
|
anex80 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 10 Avg 2006 Poruke: 112
|
|
Ja licno nisam ali moj jaran...hej sta im on radi...
Mislim da je to bezveze
ANEX
|
_________________ _______________________________________
djes ba, sta ima ba, djes ba hairlija |
|
|
|
|
dime89 ***Srpski zavodnik***
|
Godine: 35
Datum registracije: 07 Dec 2006 Poruke: 2069 Mesto: *$*u paukovoj mrezi *$*
|
|
ne to nikada uvek trazim neki razlog
|
_________________ Dok stara zvona zvone
nama dobro je i dizem casu gore
za sve ove godine!!!!
Od sumraka do zore,
znas ko cepa vufere!!!!!
D I M E
#26 |
|
|
|
|
cicmilos Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 12 Dec 2007 Poruke: 30
|
|
nemam obicaj da ispalim cure ali po nekad se tako namesti da jednostavno moram...
|
|
|
|
|
|
she_she Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 17 Sep 2008 Poruke: 9 Mesto: Novi Sad
|
|
Mozda to neki muskarci rade cisto iz ljubomore ili iz " osvete".
Moguce je ne mora da znaci da su ranije sami dobijali korpu pa sad su navukli rogove i zele da se svete sve jednom od reda ne gledajuci na to da mozda mu se ta i devojka dopada, ali ipak u njemu kljuca stari plamen ljubomore tj hmm tako dobra riba e sad da vidi kako ce se osecati da nju neko ispali.
Ili mozda je nesta trece u pitanju?
Ne mogu da dam tacan odgovor na ovo pitanje ali definitivno je istina da ima i medju devojkama takvih koje ispaljuju jednog po jednog, onako ladnjaka.
A sad sta stoji iza toga , to je vec duza prica. Neke ili neki su jednostavno arogantni i u tripu "ipak sam ja 10 nebo a ti nisi dostigao/la ni treci stepen, " ili mozda neke rane iz proslosti, a ko zna mozda ima i nesto drugo.
U svakom slucaju bedno . Brate iskrena sam sorry ako mi se ne svidjas mogu i lepo ti reci sve okej da bude normalno ljudi smo , ako mi se svidjas isto a to ispaljivanje itd pa jbte hocete li malo odrasti.
Ponekad se stvarno pitam hmm tj da godine danas nekima nsita ne znace... Nekada se smatralo oke malo stariji/ja zrelija ali kod nekih ne bash
|
|
|
|
|
|
jbstapar [Caliente con el fuego]
|
Godine: 33
Datum registracije: 17 Maj 2006 Poruke: 10893 Mesto: Does it matter?
|
|
Haha. Ispaljujete, ispaaljujete...
Owako je bilo u mom sluchaju.
Sedim u kafiću, za drugim stolom stoji jedan dechko, bulji u mene celo weche, i bulji, i bulji i ne prestaje.
I ajd sad ja kao ustajem i idem do wc-ja, i namerno mu stanem na nogu (da widim reakciju), nisam htela direktno da ga startujem
i ja njemu stanem na nogu, i kazhem 'izwini' a on ce meni onako saw wazhan 'sledeci put pazi gde stajesh'...
ja samo iskulirala i proshla dalje...
Da ne bude greshke, nisam ga jako uchepila, tek tolko da primeti...
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|