www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Nas Jugo na 12. spratu i to bez lifta!!!
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
Jugović
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 44

Datum registracije: 16 Jan 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 02, 2005 1:28 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ljudiiiii.... sta mi radite?!? Confused
Hmmm ovako emocionalnu cestitku do sad nisam dobio, ma da jos jedna osoba treba da se upise da bi bila savrsena... Rolling Eyes

Zahvaljujem se GiGimix, Zvoncici, Jasy-u i ziliki za cestitke... divni ste, mislim da nemam potrebe da se menjam.... Wink

djdaki, tebi jedno posebno hvala, posto mi prvi put cestitas i jako si me obradovala i pokusacu dalje da dodirnem neku zvezdu sto je visa...

Car Duki, hvala ti brate za lepe reci a i za lepu slicicu! Wink
Stekao sam drustvo ovde na sajtu i za nista na svetu ga nebi menjao, jer su zaista fenomenalni ljudi medju njima, koje jako gotivim, a mislim da su se upravo svi i upisali, sem par izutetka, ali i oni ce sigurno da se upisu... Tebi hvala za poverenje koje imas u mene kao i Sanjica, Yaca i Nesa, i sto si mi dao priliku da budem moderator... Exclamation

Kumo zaista nemam reci za tebe, mogu samo jos jednom da naglasim da si najbolja i da tebe posebno gotivim, jer nisi samo Zvezdasica, nego moj savetnik, super drugarica i jako divna osoba, koju nebi zeleo da izgubim a i dalje cu da pokusam da se osecas dobro u mom prisustvu i da imas razlog da se smejes.... Cmokaaaaaaaaa Kumooooo.... Wink

Little_dress... sve cestitke su bile jako lepe i mnogo me obradovale, ali ti si mi ipak veliku zelju ispunila i zato sam ti jako ZAHVALAN! Meni je bas zao, sto te nema vise na net-u, ali meni su razlogi poznati i zato cenim vreme koje si odvojila da mi napises tako divnu cestitku.... Jugovic nece da se menja, jer samo jedan je JUGOVIC.... Cmokic na okic tebi drugarice... i nadam se da ces jednoga dana opet malo duze sa nama da se druzis... to mi je sledeca zelja! Wink

LJUDI PUNO VAM HVALA ZA SRECU A I SUZE (iz radosti) KOJE STE MI PODARILI SA OVOM CESTITKOM ZA 12.000 POST Exclamation

Jugović
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 02, 2005 1:38 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Little_dress je napisao/la sledeće:
Ostani takav kakav si bio do sada,dobar, nezan, pazljiv.
Nesebicno pruzaj svoje srce pravim osobama, i znaj da ce sve tvoje zelje ostvariti.

Haljinice... da mogu bi ove 2 recenice uramio i zakacio bih na zid, jer drago mi je da neko tako misli o meni i od prvog trena sam znao da si stvarno iskrena i dobra drugarica... i uvek se slatko nasmejem kad provociram moju malu tvrdoglavu prijateljicu! Razz

Posebno HVALA za ove reci.... stigli su onde gde trebaju.... Exclamation

Kaliopa
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 41

Datum registracije: 11 Okt 2004
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 02, 2005 3:15 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jedna slika govori vise od 1000. reci Very Happy

A tek 3. slike Wink

Poslednja prepravka: Kaliopa on Pon Maj 02, 2005 3:30 am; ukupno izmenjena 4 puta

stamenid
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 40

Datum registracije: 06 Jun 2004
Mesto: daS ivoN

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 02, 2005 3:18 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sve najbolje....

samonastavi tako Wink

:s: :t: :a: :m: :e: :n: :i: - :d:

Jugović
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 02, 2005 3:35 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hvala Stamenid! Wink

Zvonciceeeeee bas si slatka... hvala ti na lepim slicicama a prva je ipak najsladja! Embarassed ... ma da i ona sa strelicom nije losa... 8)

Cmokaaa tebi...

pinkie
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 45

Datum registracije: 01 Okt 2004
Mesto: u skrivenom kutku

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 03, 2005 8:43 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Svaka cast i od mene Jugovicu moj dragi...i samo napred...sve me sramota iskreno kada ti trebam napisati cestitku jer si zadnju cestitku meni tako lepo srocio da sam ostala zatecena...zato cu ti samo reci hvala sto si uvek nalazio vemena da se javnes, hvala sto si uvek tu, sto trckaras po fprumu i sto si tako upadljiv i simpatican...hvala sto si nas prijatelj Mr. Green

Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander)

Jugović
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 03, 2005 9:40 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

... a tebi HVALA na ovakvim lepim recima drugarice! Bas sam se postideo! Embarassed

Drago mi je da imas tako lepo misljenje o meni i nadam se da ce tako ostati, a vidim da cu imati uskoro prilikud a ti otvorim sledecu cestitku, pa nebi sad previse da kazem... Wink

lovegoddess
Veštica
Veštica

Godine: 43

Datum registracije: 24 Feb 2005
Mesto: Hidden island...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 03, 2005 12:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Schatzi,

ja malo kasnim...sa cestitkicama...
Embarassed

Zelim samo da ti kazem da sam srecna sto si samnom ovde...da si jedno predivno andjelce koje ima srce dovoljno veliko da voli ceo svet...
Hvala ti sto si tako divan...

Jugović
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 03, 2005 12:41 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hmm ostade bez reci...

Hvala ti Schatzi na ovakvim divnim recima... pravo u srce su se narezale... Confused
Ne znam sta da kazem... divna si... i hvala Bogu sto te ima Exclamation

lovegoddess
Veštica
Veštica

Godine: 43

Datum registracije: 24 Feb 2005
Mesto: Hidden island...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 03, 2005 12:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nema na cemu Schatzi!Uvek sam tu za tebe! Embarassed Very Happy

LAV_62
strašan lav
strašan lav

Datum registracije: 18 Nov 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 04, 2005 12:14 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cestitam Jugovicu...sta drugo reci..lepo je poznavati tebe i druziti se ovde sa tobom.

vecadok
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 56

Datum registracije: 06 Nov 2003
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 04, 2005 12:26 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

A ja sam, jadna, bila zaglavljena u Klubu jer su se vrata zamandalila pre nego što sam mogla da uteknem, i stigla kad su te već svi izljubili i rekli sve što i sama mislim o tebi...
...da si, kao i svi čuveni majstori, došao tiho i ušao u legendu
...da si osvežio veštičiji Klub svojim mladim lavovskim srcem
...da smo svi mogli što šta pametno od tebe da naučimo
...da si nam često, možda i ne sluteći, izmamljivao osmehe na lica...
da je tvoja ljubav sa Schatzi primer kao treba da se voli žena, a posebno kako to treba da joj se pokaže...

Hvala ti na svemu, dragi prijatelju
a ponajviše na onim leđima koja mi čuvaš
Wink

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> Nas Jugo na 12. spratu i to bez lifta!!! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 3 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon