:: |
Autor |
Poruka |
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
^ok,razumem ja sta ti pokusavas da kazes. Naravno pri prvom kontaktu, upoznavanju sa bilo kim ili bilo cim, nisi bas uvek do kraja odusevljen, ili bar ne pokazujes to do kraja (hm,to kao ima neke veze sa kao vaspitanjem, kocnicama, lalala a kasnije sa iskustvom -uglavnom losim). Elem,mislim da je tema da li "prepustate" osecanjima na pocetku veze,da li dopustate sebi taj liksuz ili cekate da se devojke "pozaljubljuju" pa tek onda dajete oduska sebi..
To podrazumeva da ste tom nekom vec dali sansu i da ste prevazisli taj deo "small talka"
|
|
|
|
|
|
Boky ¤ The King of Kolo ¤
|
Godine: 39
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner
|
|
Sto se mene tice .. oduvek sam bio osoba koja je veoma iskrena i koja daje sve od sebe u svakom pogledu pa sam takav i na ljubavnom platnu .. znaci od pocetka dajem sve od sebe jer ne bih da posle toga ta devojka otkrije nesto o meni i da joj se to ne svidi .. kakav sam, takav sam .. sta ja tu mogu ..
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|