www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Do koje mere ste spremne da se zrtvujete?
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJENA soba ~
::  
Autor Poruka
please
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 25 Apr 2006
Mesto: pogresna drzava

france.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 08, 2007 4:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja i zrtvovanje=nula Very Happy
mali,sitni kompromisi prilagodjavanja moze
ali velike promene i razne revolucije nikako.
u velikoj vecini slucajeva "zrtvovanja" uvek ima zrtava Very Happy

dreamwalker
*dragancee*
<b>*dragancee*</b>

Datum registracije: 06 Apr 2007
Mesto: * in the dream *

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 09, 2007 10:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

please je napisao/la sledeće:
ja i zrtvovanje=nula Very Happy
mali,sitni kompromisi prilagodjavanja moze
ali velike promene i razne revolucije nikako.
u velikoj vecini slucajeva "zrtvovanja" uvek ima zrtava Very Happy

mislim da neko debelo skriva istinu o sebi Laughing Laughing Laughing

Francuskinja
♦Un Mal pour un Bien♦
<b>♦Un Mal pour un Bien♦</b>

Godine: 42

Datum registracije: 07 Apr 2005
Mesto: 83700 ST RAPHAEL

france.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 27, 2007 1:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

škorpijica je napisao/la sledeće:
Osoba koja te voli nece od tebe traziti da se zrtvujes i odrices nego ce se potruditi da bude deo tvog uspeha i da te podstice da ides dalje i da se usavrsavas. Iskreno nikada mi ne bi trebao muskarac koji ce se odreci svega samo da bih ja tako bila "srecna" i da mi posle gundja i prigovara citav zivot da je to i to uradio samo zbog mene. Wink

Slazem se sa tim mada da zivi u srbiju,dobro bih razmislala sta bih Rolling Eyes

čekalica
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 50

Datum registracije: 14 Nov 2007
Mesto: Zemun

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 22, 2007 8:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Dosta toga bih mogla i da podnesem i žrtvujem,ako osećam da tako treba.Slušati srce,pa kako ono odluči.Smatram da svako od nas treba da sačuva i prijateljstva,ne da ih zanemari zarad ljubavi.

Budja 88
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 36

Datum registracije: 25 Jul 2008
Mesto: ...u njegowom zagrljaju,daleko od tudjix pogleda...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 04, 2008 12:20 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

E,pa,owako...
Jako mi je teška weza s'njim....
Mnogo ga wolim i stalo mi je do toga da uspemo...
Kad je on u pitanju,po prwi put u žiwotu - žrtwowala bix swe,ali bukwalno swe!!!

PepeljugaNS
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 31 Jan 2008

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Sep 05, 2008 9:11 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Porodice i prijatelja nikada, ostalo nije vaznije od ljubavi....Decko mi zivi u drugoj zemlji, super funkcionisemo i ako Bog da za godinu-dve preselicu se kod njega, bez obzira na dobar i perspektivan posao i odlicnu platu....Moj odlazak nece znaciti odricanje od roditelja i prijatelja, necemo biti preko sveta a u najgorem slucaju sve cu ih preseliti Very Happy Karijera bez ljubavi i emotivnog zadovoljstva? Ne, nikako!!!!!!!!!!! Sve se moze uskladiti, mozda me tamo ceka karijera kakvu ovde ne mogu ni da zamislim...ipak je ovo Srbija...

Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 42

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 05, 2008 10:28 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
Slazem se sa tim mada da zivi u srbiju,dobro bih razmislala sta bih Rolling Eyes

Kakve veze ima država u kojoj živimo sa svime ovime Confused ?

Znam šta ne bih žrtvovala - porodicu i prijatelje. Oni su konstanta. Ostalo se da modifikovati, prilagoditi, uskladiti, na obostrano zadovoljstvo.

*** carmen ***
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 41

Datum registracije: 11 Sep 2008
Mesto: u zemlji nedodjiji ;)

germany.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 05, 2008 11:43 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Porodicu i prijatelje ne bih nikada, a sve ostalo je moguce. Mada kada te neko voli ne bi ni trazio neke zrtve. Ako je pitanje smatrano, da li bih zemlju promenila za nekoga, istog trenutka! Karijera, novac, stan, grad... sve je moguce "zrtvovati" ako je ON taj.

G.Casanova

majuska87
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 12 Avg 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 06, 2008 12:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Slazem se sa ostalima da se zbog ljubavi ne bih bas trebali odricati puno toga, ali ono zbog cega bi se ja mogla odreci je moje zemlje/grada, dakle ako bi bilo potrebno da se preselim u drugi grad ili cak drzavu zbog ljubavi, to bi sigurno ucinila.

anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 06, 2008 4:40 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
Mada kada te neko voli ne bi ni trazio neke zrtve.

To bih i ja rekla, kada neko voli ne bi trazio da se zrtvujes zbog neceg velikog, ne znaci da ostavis sve za jednu osobu, sta ako bude da zrtva nije vredela stime treba se dobro razmisliti jer ljudi smo da gresimo i pogresno procenjujemo a i placamo za to tako da ako je covek nece traziti ogromne zrtve, sve se moze slozno i skupa resiti, za sve se ima granica pa i za zrtvovanje pa on bio neznam ko i sta Wink

kat.j.arza
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 14 Okt 2008

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 13, 2008 1:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nisam ni do jedne mere spremna da se zrtvujem..jer ljubav ne bi trebala da predstavlja zrtvu,vec uzajamno davanje onoga sto u nama vec bivstvuje_Ako pokusavamo promeniti sebe,ili svog partnera...to je zelja za preovladanjem,opsesija,a ne ljubav_smatram... Rolling Eyes

filicka
*hoppípolla*
<b>*</b>hoppípolla<b>*</b>

Godine: 33

Datum registracije: 28 Jan 2006

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 16, 2008 10:13 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mozda zvuci smesno i mozda licim na dete,ali u stanju sam da ubijem i poslednjeg coveka na svetu,da sve prodam ili ostavim,da se ubijem,da se osakatim,da prerezem vene,sve.
Pa i da,ako on to zatrazi,provedem citav zivot bez njega...
i mnogo gore,mnogo gore druge stvari.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJENA soba ~ -> Do koje mere ste spremne da se zrtvujete? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Strana 2 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon