:: |
Autor |
Poruka |
bobi9876 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 18 Apr 2008 Poruke: 2

|
|
da li neko zna kada ce sledeci nastavak zato sto sam vec presao pro street 100%
|
|
|
|
|
 |
Mr. Bond IntruderSRB™

|
Godine: 35
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 2904 Mesto: Beograd - Novi Beograd

|
|
Koliko sam ja video nista novo se ni ne pominje tako da pretpostavljam, poznavajuci EA Games, u narednih sigurno pola godine a mozda i godinu dana nece izaci nesto novo. Od trenutka kad izbace prvi trailer do izlaska na trziste uvek prodje pola godine :S (tako je bilo i sa pro street-om, trailer su izbacili u martu a igra je izasla u novembru - bar na US trziste).
|
|
|
|
|
 |
Rile_Master *Master*

|
Godine: 38
Datum registracije: 12 Feb 2005 Poruke: 5200 Mesto: Beograd

|
|
Sto se tica NFS-a EA je poslednjih par delova izbacivao uvek krajem godine, tacnije novembar mesec. Ako spremaju nesto novo verujem da ce izaci takodje krajem godine... Tradicionalno
|
_________________ Master |
|
|
|
 |
Mr. Bond IntruderSRB™

|

|
|
Tradicionalno ili ne, ako izbace opet nesto na fazon ProStreet-a ja brisem prasinu sa MW-a i Underground 2
|
|
|
|
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
|
|
 |
Killaz ***Don Brate***

|
Godine: 34
Datum registracije: 08 Nov 2006 Poruke: 4662 Mesto: Somewhere in the universe...

|
|
MW i Carbon su konza
|
_________________ Vozim auto sa zvezdom na haubi,sedmica bembara S8 audi |
|
|
|
 |
RomEo_90 Upućeni član

|
Godine: 34
Datum registracije: 13 Sep 2007 Poruke: 338 Mesto: Loznica/Malmö

|
|
Pro Street mi je skroz promasio temu svog naslova, o citavom serijalu da i ne pricam. Mislim, koja je draz budzenja auta, ako ne mozes ulicom da ga proteras??? A i drugo, treba da imas neku azdaju pod radnim stolom da bi poigrao na low detail... Mislim, stvaaarno.... Underground 2 rulezzzz! O tome nema diskusije.... MW je nekako skroz izgubio car posle UG2.... Carbon je skroz darkerski, drift moze i beba...
|
|
|
|
|
 |
Mr. Bond IntruderSRB™

|

|
|
NFS ProStreet je .. .realno promasen serijal totalno. Dugo sam oklevao da ga nabawim medjutim pao mi je u ruke prekjuche da ga igram na mom kompu i apsolutno sam se razocharao.... Cak i ona fora da ne mozes jednim kolima sve trke da vozis nego moras za Drag da imas jedna a za Grip druga je debilizam.... Jednom rechju uzas ... chekam nastawak da widim kojim putem idu il da trazim neki drugi vid zabawe
|
|
|
|
|
 |
Ptolemej uvatija te, anđele

|
Datum registracije: 09 Feb 2008 Poruke: 12662 Mesto: Negdi na balkanu ...

|
|
Ja isto mislim da je ProStreet promašen a i za mene je prelak, najbolji mi je MW
|
|
 |
Adrenaline Booster Banovan! Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 30
Datum registracije: 27 Sep 2008 Poruke: 16 Mesto: Prigrevica

|
|
To mi je naj najj...Igra koju sam ikada Igrao...
|
|
|
|
|
 |
rizmal Lanin Sicilijanac

|
Godine: 41
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd

|
|
ProStreet je po meni bolji od Underground nastavaka ali nfs5:Porsche Unleashed ce uvek biti po meni najbolji NFS.Videcemo kako ce se pokazati ovaj novi nfs (jos mesec dana do izlaska)
|
|
 |
Igorhandball13 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 36
Datum registracije: 31 Jan 2009 Poruke: 33 Mesto: Beograd - Pale

|
|
Nikad gori !!!
|
_________________ DON KING OF RING |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|