:: |
Autor |
Poruka |
cerpa Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 50
Datum registracije: 16 Jan 2007 Poruke: 2
|
|
knknpnkn je napisao/la sledeće: | Ovde se ne slazem sa EGO za "veliku vecinu"
naime, cak su i neki profesori objasnjavali, da jeste pravilno reci velika vecina, jer se blize docara situacija, jer, velika je razlika, ako je recimo vecina od 51% odlucila nesto, a sasvim drugacije ako je ta vecina 95%
Drugo, tu su skroz podeljena misljenja, pa se ne zna za sigurno ko je u pravu, pa ja biram tu veliku vecinu, jer je zivopisnija |
Tačno!!!
|
_________________ ZNMA STA NECU!!! |
|
|
|
|
dekicar92 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 32
Datum registracije: 09 Avg 2008 Poruke: 28 Mesto: Beograd
|
|
Ja se slažem sa knknpnkn - vezano za "veliku većinu" jer, stvarno, ovo "veliku" dočara, da kažem, utisak o većini. Često sam bio u prilici kad treba da kažem kako je većina, recimo loptica, plave boje xD Ali, ta većina je toliko velika da je ova manjina skoro neprimetna, tj. samo nekoliko loptica nije plave boje... Ja to mogu da kažem i baš tako:" Samo nekoliko loptica nije plave boje.", ali onda se gubi utisak da je mnoogo loptica plave boje itd.
Odjednom me mrzi da kucam A baš sam bio inspirisan Nadam se da shvatate šta sam hteo da kažem. I,da, slobodno ispravite moje eventualne greške
|
_________________ You forgot one very important thing mate. I´m captain Jack Sparrow.
Život je bolest koja se prenosi seksom.
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|