:: |
Autor |
Poruka |
maza- ¤¤Wonder Woman¤¤
|
Datum registracije: 11 Mar 2006 Poruke: 11442 Mesto: Bogu iza nogu...
|
|
paja1911 je napisao/la sledeće: | ...znaci moj avatar znaci da mogu da te zastitim od eventualnih napadaca?Ma daj.... |
Ne! Nisu svi ljudi isti.. Ima onih Alfa male sto to pokazuju i na svom avataru (d fejs ) a o5 ima i onih sto misle da je svijet opak, nista nevalja, sve je jedna velika nepravda. Obicno se oblache u real life malo na svoj nacin.. E ako bi pogodila po tvom avataru, onda bi rekla da si ti jedan od tih!
Ne mislim nista negativno naravno. Svi smo drugaciji..
|
|
|
jerotije rank
|
Godine: 42
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676
|
|
^Pa isto to bi moglo i za tebe da se kaze, na osnovu ovih suza u tvom potpisu (a ni avatar ti nije bas najsrecniji). Sve, pa i ti avatari mogu da se tumace na milion raznih nacina, ali nisu svi oni ispravni. Mozda je paja1911 zajebant pa je stavio takav avatar, a mozda si i u pravu.
|
|
|
|
|
|
Gertie ◊Poker Face◊
|
Godine: 37
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 5281 Mesto: Neću da ti kažem, ćelavi!
|
|
Pa sta i da su sexy, perverzni i sta god jos... Nisam primetila da se neko bunio i trazio da se sklone!
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
a jel palo nekom na pamet da drzimo raznorazne avatare jer nam se dopada fotografija,ili nam se svidja kompozicija,ili se trenutno tako osecamo ili.. zasto sve mora biti perverzno?
|
|
|
|
|
|
jerotije rank
|
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676
|
|
^Ima i takvih, ali mi pricamo o onim perverznim.
|
|
|
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
Kakav je to perverzan avatar? Dal neka gola zenska ili muskarac? To nije perverzno, to je art
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
paja1911 Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 398
|
|
*Mayche* je napisao/la sledeće: | Kakav je to perverzan avatar? Dal neka gola zenska ili muskarac? To nije perverzno, to je art |
kad bi muskarac imao takav avatar,ili gledao takve nekve slike bio bi perverznjak,a ne umetnik,a cura bi bila umetnica a ne perverznjak.....
@maza
totalno promaseno
@jerotije
e a ti si uboo:-)
|
_________________ Zivot je lep,samo ga treba gledati sa prave strane |
|
|
|
|
Konjanik Ludi Bosanac
|
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje
|
|
dupla mjerila ljudiiiii
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
|
slatka_sanerka Anđeo s greškom
|
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca
|
|
ima ih valaaa perveznjaci aman ljudi uklanjajte to ,dijeca gledaju bas ste cccc
|
|
|
|
|
|
Idealno_losha Banovan! Опасница ©
|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)
|
|
:LOL: je napisao/la sledeće: | a jel palo nekom na pamet da drzimo raznorazne avatare jer nam se dopada fotografija,ili nam se svidja kompozicija,ili se trenutno tako osecamo ili.. zasto sve mora biti perverzno? |
Slažem se u potpunosti s LOL.
Da sad neko ima i gole sise ili ženski ili muški spolni organ na avataru ili čak neki par koji se ****, itd.. zar je bitno?? Bitno je ono šta ta osoba piše, njen način komunikacije na forumu, njeni postovi i slično. Ja sad mogu stavit i bananu, i cipelu i šešir na avatar i opet ću bit Idealno_losha
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Citat: | Kao sto se sa lica moze mnogo toga saznati o coveku, tako moze i sa te slicice, jer to je nase lice ovde. |
Možda to važi u nekoj meri, ali ne bih se složila da je avatar naše lice, možda govori o nekom našem ukusu, afinitetu, trenutnom raspoloženju...
Citat: | Bitno je ono šta ta osoba piše, njen način komunikacije na forumu, njeni postovi i slično. |
Da, to govori više o osobi, mada ni to nije kompletno tačno. Mnogi se s namerom lažno predstavljaju. Lično, ne skrivam svoje lice, ima ga i ovde u galeriji, i na 2. mestima online
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
|
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥
|
|
Nemam potrebe zavaravati nikoga, naročito ne ljude na forumu. Možda neko leči komplekse lažno se predstavljajući, ali šta dobija time. Bolje da me neko mrzi zbog onog što jesam nego da me voli zbog onog što nisam. Jednostavno ono sam što sam. Imam svoje stavove, još sam mlada, u drugom stanju trenutno, srećno udata i što bih trebala skrivati bilo šta?
Ne,avatar ne govori o osobi puno, mislim da zavisi od ličnog raspoloženja i to je to. Imala sam do nedavno i okačenu moju sliku, ali samo na avataru, u galeriju nemam potrebe stavljati. Možda jednog dana. Toliko od mene.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|