www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Slucajna trudnoca, sledi udaja ili abortus?
Strana prethodna  1, 2, 3 ... , 11, 12, 13  sledeća
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJENA soba ~
::  
Autor Poruka
jerotije
rank
<b>rank</b>

Godine: 42

Datum registracije: 13 Mar 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 15, 2008 12:52 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Andjela, izvini, ali ja tebe opet moram napasti. Mr. Green
Ja mogu da shvatim da neko fizicki, psihicki ili materijalno nije spreman da rodi dete, ali da bi abortirala samo zbog karijere... To cak i tebi zvuci surovo. Wink
Nisam ja totalno protiv abortusa, ali kad nema osnovanog razloga, a u tvom slucaju ga nema, onda jesam.
Znam, tvoj zivot - tvoja stvar, ali nisam mogao da precutim. Very Happy

jecika_84
^Everyday Is Viggo day^
^Everyday Is Viggo day^

Godine: 40

Datum registracije: 18 Apr 2006
Mesto: ~Liga senki~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 15, 2008 2:50 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

opravdanja nema nizašta... svako treba da snosi odgovornost za svoje postupke... jeste da zvuči malo 'izlizano' i tako nekako ali sve se može kad se hoće i kad se pazi... spadam u one koji to nikad ne bi mogle uraditi... zašto? zato što sam bila u prilici da vidim sam taj čin, na jednoj video kaseti koju sam dobila od drugaricine mame... prikazano je ama baš sve i verujte mi posle onog viđenog... nema šanse, pa makar bilo šta bilo... Sad

bolje mu i podariti život, pa ukoliko ne postoji mogućnost da ga sami odgajimo, da ga damo porodici koja nije u takvoj mogućnosti... ali opet kažem... treba se boriti, ipak je to jedno neverovatno iskustvo, svakim danom... koje potisne sve ono za čim mislimo da ćemo jednog dana žaliti...

dakle, abortus - ne, nikako... Wink

anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 15, 2008 3:20 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Slazem se s koleginicom iznad u potpunosti. Svako treba snositi odgovornost za svoje postupke, ne bih se usudila za takvo nesto. E sad ako bih vec morala iz zdrastvenih razloga druga stvar inace ne bih mogla to uciniti. Treba se boriti i mislim da nista nije nemoguce kad se hoce, ne opravdavam takve jer ako su imalo mislile ne bih do toga doslo niti bi se nasle u takvoj situaciji.

Anđela
inso umjetnica
<b>inso umjetnica</b>

Godine: 40

Datum registracije: 18 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 15, 2008 2:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jerotije je napisao/la sledeće:
Andjela, izvini, ali ja tebe opet moram napasti. Mr. Green
Ja mogu da shvatim da neko fizicki, psihicki ili materijalno nije spreman da rodi dete, ali da bi abortirala samo zbog karijere... To cak i tebi zvuci surovo. Wink
Nisam ja totalno protiv abortusa, ali kad nema osnovanog razloga, a u tvom slucaju ga nema, onda jesam.
Znam, tvoj zivot - tvoja stvar, ali nisam mogao da precutim. Very Happy

jerotije, vjeruj mi nije to "samo" zbog karijere. to obuhvata cijelokupni moj budući život, kužiš? ja jednostavno ne bih mogla roditi dijete razmišljajući hoće li mu bit dobro. ja ako bum želela dijete želim da ono dođe na svijet kad ću ja već imati SVE da mu pružim da mu bude dobro . to je point. A ako se ne dogodi u momu životu da to uspjem, kaj sad.

netko reče da je gledao abortus.
ja sam se eto nagledala djece koja nemaju roditelje, rođena su slučajno, prerano, bolesna su, plaču jer ne znaju još uvijek ni tko su, nemoćna, blatnjava, bez dijelova tjela, bolesna, sama . a to su sve ta djeca koju je netko rodio misleći -možda- da će uspjeti. ja to ne bih mogla podnijeti. taj rizik, neka hvala.

Jejaorka
~Angel azul~
<b>~Angel azul~</b>

Datum registracije: 03 Apr 2008

greece.gif
PorukaPostavljena: Uto Sep 16, 2008 7:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pre dosta godina sam bila na praksi u GAK-u...znači videla sam sve to UŽIVO kako izgleda....posle toga sam sebi rekla: ''Ako treba, rodiću i ceo fudbalski tim, ali ovo, ne nikako...'' Dakle, abortus ukoliko to ne zahteva zdravstveno stanje, ne ...

I ne znam kad i ne znam gdje
Ici cemo istom stranom ulice...
Vjeruj mi duso srest cemo se
U svijetu tajni mi nismo sami...

jerotije
rank
<b>rank</b>

Godine: 42

Datum registracije: 13 Mar 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 17, 2008 1:05 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
netko reče da je gledao abortus.

ja sam se eto nagledala djece koja nemaju roditelje, rođena su slučajno, prerano, bolesna su, plaču jer ne znaju još uvijek ni tko su, nemoćna, blatnjava, bez dijelova tjela, bolesna, sama . a to su sve ta djeca koju je netko rodio misleći -možda- da će uspjeti. ja to ne bih mogla podnijeti. taj rizik, neka hvala.

Prerano se deca radjaju i u srecnim, zdravim porodicama. Isto tako ima i bolesnih, nemocnih, bez delova tela... To se desava bez obzira na to da li je zena spremna da rodi ili ne. Isto tako ta blatnjava, sama, deca koja ne znaju ko su i ko su im roditelji, u zivotu obicno bolje prodju od onih razmazenih maminih i tatinih sinova koji su imali savrseno detinjstvo. Wink

Jejaorka
~Angel azul~
<b>~Angel azul~</b>

Datum registracije: 03 Apr 2008

greece.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 17, 2008 10:58 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jerotije je napisao/la sledeće:

Prerano se deca radjaju i u srecnim, zdravim porodicama. Isto tako ima i bolesnih, nemocnih, bez delova tela... To se desava bez obzira na to da li je zena spremna da rodi ili ne. Isto tako ta blatnjava, sama, deca koja ne znaju ko su i ko su im roditelji, u zivotu obicno bolje prodju od onih razmazenih maminih i tatinih sinova koji su imali savrseno detinjstvo. Wink

Ovde se u potpunosti slažem sa Jerotijem, jer igrom slučaja radim u jednom domu za nezbrinutu decu...

I ne znam kad i ne znam gdje
Ici cemo istom stranom ulice...
Vjeruj mi duso srest cemo se
U svijetu tajni mi nismo sami...

škorpijica
~ noćna mora mnogih ~
<font color='blue'><b>~ noćna mora mnogih ~</b></font>

Datum registracije: 07 Sep 2004
Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 17, 2008 7:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

100 ljudi 100 cudi, ne moze se svima ugoditi. Najlakse je sesti i osudjivati... Ako se uzmu svi komentari i misljenja u obzir, onda je definitivno najpametnije da svi ostanu nevini do braka i da sanjaju o idealnom zivotu koji ih ceka tamo jednog dana. Osudjujete devojke/zene koje se odluce na abortus, osudjujete devojke/zene koje napustaju svoju decu (tema u Psihologiji), "osudjujete" tj. pitate se sta to fali devojkama koje imaju preko 20 godina, a nevine su... Hmmm bice da ovde nesto ne stima Rolling Eyes I da se razumemo, naravno da postoji zastita, ali da li bilo ko od vas moze tvrditi da je 100% zasticen i da se jednostavno ne moze "desiti"? Mislim da sam pre godinu dana ostavila upis na ovoj temi i tada sam rekla, obozavam decu, osoba sam koja zivi za to da ima decu kojoj ce moci priustiti jedan normalan zivot, ali da bih to mogla priustiti moram se prvo i sama srediti, imati krov nad glavom, primanja, biti pre svega sposobna da preuzmem odgovornost nad jednim zivim bicem... Gledam ljude koji studiraju sa mnom, zive u studentskim domovima, prezivljavaju dnevno sa 100-200 dinara, ni sami ne znaju kako... E pa da ja vas pitam, kako bi takvih dvoje studenata izdrzavalo jos i dete? Eto, ma koliko grubo zvucalo i ne daj Boze da se ikada nadjem u ovoj situaciji, ali kada bih morala razmisljati abortus ili napustiti dete, definitivno abortus Sad iako mislim da bi me to mucilo i proganjalo citav zivot...

Samo mi nije jasno kako pored toliko moralista i protivnika abortusa, abortusa na sve strane sve vise... ili je ipak ono, pred drugima sam fin i radim sve "po propisima", a svoj problem cu vec nekako zataskati Rolling Eyes

"...dvoje ljudi koji su se voleli ne mogu biti prijatelji, jer se svaki susret svodi na previše tajanstvenih pogleda, da bi se prestali nadati..."
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis."

zeus_va
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 11 Jul 2008

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 22, 2008 12:10 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

svaka cast ovim dev.koje bi pobacile......pametne u mnoooooooooogo Question Exclamation Question Exclamation Question Exclamation

semidelux
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 36

Datum registracije: 05 Dec 2006
Mesto: NS

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Sep 26, 2008 3:20 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja bih dobro razmislila shta zhelim josh od zhivota Smile
mozhda ovo pregrubo zvuchi, ali meni je karijera definitivno jako bitna
mada dizajn ne zahteva toliko fizichkog rada ja mogu ceo dan sedeti u kutji i raditi dizajn pa ga poslati.

ali pravo pitanje je, da li ti tom detetu mozhesh ishta omogutjiti??????
moji bi roditelji meni pomogli u to ne sumnjam, ali ja ne zhelim da donosim na svet dete kojem tju jako teshko u svojim godinama stvoriti ishta Smile
josh nisam ni sebi.
tako ja barem razmishljam.
toliko

Tvoj_neko
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 18 Dec 2007
Mesto: ispod njegovih usana...

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 29, 2008 6:30 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pogledajte ovo...

http://www.youtube.com/watch?v=cjNo_0cW-ek

dacaBL
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 05 Jul 2006
Mesto: Banja Luka

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 05, 2008 5:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

za slucajnu trudnocu po meni ne bi sledela ni udaja ni abortus....pitate se zasto.. .e ovako ja nisam za te ceremonije udaje da me pop,maticar,papir i sl spajaju a sud razdvaja... sto se mene tice ja se nikad udati necu ali kad dodje vreme rodicu dete... zivecemo zajedno, uzivati u deci, lepim stvarima, slati decu u skolu i sve kao da smo u braku i tako ce da funkcionise dok god se i ako se ne zasitimo jedno drugog ili dodje do problema e tada lepo dogovorimo se i razidjemo... nece mene razdvajati i spajati obican papir...a verujte mi da za 15 godina nece brak da postoji... svako ima pravo na svoje misljenje... nekom zivot moze da bude lepsi bez braka a sa voljenom osobom nego onim sto su se uzeli... sve je do osoba...brak je samo papir koji ne znaci nista...

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJENA soba ~ -> Slucajna trudnoca, sledi udaja ili abortus? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3 ... , 11, 12, 13  sledeća
Strana 12 od 13

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon