www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Vasa PC konfiguracija...
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Hardware ~
::  
Autor Poruka
Mr. Bond
IntruderSRB™
<b>IntruderSRB™</b>

Godine: 34

Datum registracije: 04 Apr 2005
Mesto: Beograd - Novi Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 11, 2008 5:26 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

@DAY--WALKER

Konfiguracija je u principu okej. Kazes da ces uzeti 8800gt sto je zaista super izbor. Ja bih ti savetovao da uzmes eventualno jos 1GB rama.

A ovo da je napajanje od 500kw... pretpostavicu da je greska u kucanju Smile

DAY---WALKER
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 44

Datum registracije: 05 Avg 2007
Mesto: orasje

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 13, 2008 1:00 am    Naslov poruke: konfiguracija Na vrh strane Na dno strane

da u pravu si razmisljam da kupim jos 1gb rama ali isto tako si u pravu da je greska u kucanju nisam gledao sorry svima ipak je 500w

pozdrav svima

boleza019
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 13 Maj 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Avg 30, 2008 7:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Maticna: ASUS P5N32-SLI Premium
Graficka: GeForce NX8600 GTS 512MB
Memorija: Kingston KVR 1G DDR2 667 CL5 x2
Procesor: Intel Core2Duo E6600 2.4ghz
Hard: Maxtor 120GB + Western Digital 320GB
Optika: Pioneer DVR-115D
Mish: Logitech MX518
Podloga: Razer Mantis Speed
Monitor: Belinea 1925SW Widescreen
Slusalice: Ideazone GH-100
Tastatura: A4Tech G800Mu
Modem: Huawei Smartax MT882
Internet brzina: 1534/192 kbps

Mr. Bond
IntruderSRB™
<b>IntruderSRB™</b>

Godine: 34

Datum registracije: 04 Apr 2005
Mesto: Beograd - Novi Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Avg 31, 2008 12:46 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne kontam ... to planiras da kupis ili sta? Very Happy

~SonicLady~
~Smiley~
~Smiley~

Godine: 39

Datum registracije: 12 Avg 2004
Mesto: tamo negde

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Avg 31, 2008 1:10 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Koliko shvatam, član je samo predstavio svoju konfiguraciju, što je u suštini i naslov ove teme Mr. Green

boleza019
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 13 Maj 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Avg 31, 2008 2:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Predstavio konfu Very Happy! Planiram da kupim neke nove slusalice za oko 50-60 evra, ali da budu dobre Very Happy Imao sam na umu Sennheiser neke, pa ako bi mogao neko da preporuci Very Happy

zasto banovan?
Upozorenja: 2 od 3

U INAT BAGRI
U INAT BAGRI

Godine: 113

Datum registracije: 28 Apr 2008
Mesto: za sankom

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Avg 31, 2008 2:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

moja konfa

MB ASUS Xtreme 1080 DeLuxe

proc Intel Core2Quad 1.6

napajanje 650W Thermaltake

RAM 4 GB (2x2) Corsair @900

Grafika GF 8800 GT

HDD 1 Western Digital 1 TB

HDD 2 Maxtor 500 GB

opticki uredjaj DVD RW Pioneer 2800XT

zvuk SoundBlaster Audigy 7.1

mis opticki Microsoftov nazalost

tastatura Logitech slimtouch skyblue

sve to za video i audio montazu,muziku,igre i ostale zaje...khm,poslove.

U inat svima,bez mane i straha.

Hajdemo dalje,moja tugo,
tamo gdje nas ne zna niko,
pričo moja iz djetinjstva,
na tebe sam navik'o...

Mijenjam ženu za dvije krave,šifra PROŠIRUJEM KAPACITET!

Sva vlast rakiji !!!

DAY---WALKER
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 44

Datum registracije: 05 Avg 2007
Mesto: orasje

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 28, 2008 1:00 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Da sto se tice ove graficke vec sam je kupio i uzeo sam jos 2 gb rama tako da se ovim putem zahvaljujem mr.Bondu sto mi je preporucio 1gb uzeo sam 2 i mashina mi bukvalno receno leti sad me jos samo zanima da li je puno 200€ za monitor samsung 22cm onaj dugacki flat ili kako ga vec zovu a do sada dok sam imao onu drugu graficku igrao sam u hd rezoluciji na lcd-u 82cm ekran pozdrav svima

rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

Godine: 40

Datum registracije: 27 Maj 2005
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 05, 2008 6:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Doslo je do par izmena Cool tako da je sada konfiguracija sledeca:
AMD Phenom X4 9850 Black Edition(kloknut na 3GHz)
Asus M2N32-SLI DeLuxe
Monitor LG L225WT-SF
Geil 4GB Geil Black Dragon 800 5-5-5-15@2T
HDD Hitachi 80GB S-ATA 8mb & WD 320GB S-ATA 16mb
Pioneer DVD-RW 110D
NVidia 8600GTS 256mb DDR3 675/2000MHz
Logitech VX Revolution
Zvucnici (je*em li ga sad za marku ne znam tacno) stvarnih 2x80W & Auditek 4.1 zvucni sistem navodnih 120w
Multifunkcionalni uredjaj Lexmark z1200s
Zippy Flat Brusheed aluminium keyboard&Logitech Media 600
Unitek Atrix A-9001-B34 midi-hi end PC case[/quote]

....tvoj i u dobru i u zlu....

--hell_soul--
..:: sve si mi ti ::..
<b>..:: sve si mi ti ::..</b>

Godine: 35

Datum registracije: 18 Dec 2007
Mesto: **over the sky**

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 31, 2008 1:54 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

slusajte ... ja vam nista ne vjerujem... da li ti sine znas koliko kosta taj komp..?
svi mi pricate kako imate neke astronomske konf. a ovamo ujutro pritisnete taster da se upali pa kad se zavrsi rucak odete da ukucate sifru za logovanje.. pfff Rolling Eyes

ja sam prije mjesec dana trgovao neki lap i to sam potrefio na neku akciju ne znajuci da postoji uopste i uhvatio me je nedje 600e.. a konf je sledeca:

HP proizvodjac,naravno..
Intel Core Duo CPU T2600 @ 2.16GHz
DDR2 2GB
AtiRadeon x1600 pro 256 MB DDR 2+,TV out...
16-o celijska baterija..

.... to je ono osnovno.. necu vam pricat kakve slusalice imam i koje su marke..ili koji sam mis kupio... pff...

--_make love not war_--

rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

Datum registracije: 27 Maj 2005
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 05, 2008 12:25 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

--hell_soul-- je napisao/la sledeće:
slusajte ... ja vam nista ne vjerujem... da li ti sine znas koliko kosta taj komp..?
svi mi pricate kako imate neke astronomske konf. a ovamo ujutro pritisnete taster da se upali pa kad se zavrsi rucak odete da ukucate sifru za logovanje.. pfff Rolling Eyes

ja sam prije mjesec dana trgovao neki lap i to sam potrefio na neku akciju ne znajuci da postoji uopste i uhvatio me je nedje 600e.. a konf je sledeca:

HP proizvodjac,naravno..
DDR2 2GB
16-o celijska baterija..

.... to je ono osnovno.. necu vam pricat kakve slusalice imam i koje su marke..ili koji sam mis kupio... pff...

Meni ako ne verujes ja te pozivam da dodjes licno da se uveris;),a koliko kosta pa reci cu samo Boga oca koliko je sve mene kostalo

Inace doslo je do jos par izmena Cool tako da je sada konfiguracija sledeca:
AMD Phenom X4 9850 Black Edition(kloknut na 3GHz)@ThermalTake BigTyp 120VX
Asus M2N32-SLI DeLuxe
Monitor LG L225WT-SF
Geil 4GB Geil Black Dragon 800 5-5-5-15@2T
HDD Hitachi 80GB S-ATA2 8mb@ThermalTake MAX4 Combo esata/Usb2.0 Rack,WD 320GB S-ATA2 16mb&Hitachi 500GB 16MB S-ATA2
Pioneer DVD-RW 110D
NVidia 8600GTS 256mb DDR3 675/2000MHz
Logitech VX Revolution
Zvucnici (je*em li ga sad za marku ne znam tacno) stvarnih 2x80W & Auditek 4.1 zvucni sistem navodnih 120w
Multifunkcionalni uredjaj Lexmark z1200s
Zippy Flat Brusheed aluminium keyboard&Logitech Media 600
Unitek Atrix A-9001-B34 midi-hi end PC case+2xColler Master Aurora neon duo tubes with sound activation

....tvoj i u dobru i u zlu....

tabakva
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 08 Jan 2006
Mesto: Valjevo

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 22, 2008 2:22 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

--hell_soul-- je napisao/la sledeće:

HP proizvodjac,naravno..
DDR2 2GB
16-o celijska baterija..

Pa hell_soul i nisu neke konfiguracije posebno ne znam cemu frka, recimo rizmal bi moga da pojaca malo grafiku jer je truba u odnosu na ostalo, pozZ svima

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Hardware ~ -> Vasa PC konfiguracija... Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Strana 2 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon