:: |
Autor |
Poruka |
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
Citat: | ^A od cega onda zavisi da li ce poceti "obavezna" veza ili ova druga? |
ufff tesko pitanje, ali nije iskljuceno da se veza razvije iz tog nekog odnosa..hm,npr,ja znam za par koji je sa "tim" stavom zapoceo vezu,a iz toga se izrodila lepa ljubav koja je trajala dve godine (a mozda jos uvek traje)
toliko od mene.
ajd sad neko drugi malo da prica mislim neko ko poznaje materiju,a ne mi "balavci" (sala mala,nema ljutis)
|
|
|
|
|
|
*vidimte* Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 20 Sep 2008 Poruke: 19
|
|
Moze sve sto nije obavezno,moze a i ne mora..opusteno
|
_________________ Zar posle svega mogu još jače pogaziti sebe
i za njega u srcu samo ljubav naći,
zajedno sa željom da pratim ga kad luta,
da dižem ga kad padne, da zauvek ga volim? |
|
|
|
|
jerotije rank
|
Godine: 42
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676
|
|
okili87 je napisao/la sledeće: | nastasenjka je napisao/la sledeće: | ^a ne, nikako...od odredjenih se standarda ne odstupa samo zato sto je u pitanju 'veza bez obaveza' |
naravno! ako podržavam vezu bez obaveza, to nipošto ne znači da mogu da je imam sa bilo kime. taj muškarac mora da mi se svidi, i da postoji neka hemija između nas. a da bi se to desilo, mora da ispunjava sve moje zahteve u pogledu 'pravog muškarca'. |
A ja ziveo u zabludi da je za kr*s kombinaciju potrebna samo fizicka privlacnost.
Hocete da vam se svidi, pa jos i da ima hemije izmedju vas, pa da ispunjava vase standarde i povrh svega da bude 'pravi muskarac', i to sve samo zbog seksa? Da nije malo mnogo?
Sad vam je jasno zasto su sponzoruse 'in'.
|
_________________ Inside my heart is breaking
My make-up may be flaking
But my smile still stays on... |
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
^mnogo? jok nama
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
nextajox حزب الحيوان
|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483
|
|
Hmmm..Veza bez obaveza?
Pa neko to preferira,neko ne..Zavisi..
Neko može bez toga neko ne!
Što se mene tiče,nisam za to.
Nisam nikad ni bila,više volim duže veze u kojima ima razumevanja,vernosti nego biti sa nekim na jednu noć ili dan i to bez ikakvih obaveza samo da bi bila..
To je nešto što mene ne ispunjava i do čega mi nije tako da..
Ko voli nek izvoli
|
|
|
|
|
|
jerotije rank
|
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676
|
|
^^Nije to na jednu noc, vec traje kao i prava veza, samo sto nema svadje, ljubomore, vernosti, nevernosti, ispitivanja, cackanja, zajednickih izlazaka, upoznavanja roditelja.... Ima samo sexa, sexa i opet sexa, a ni on nije obavezan.
|
_________________ Inside my heart is breaking
My make-up may be flaking
But my smile still stays on... |
|
|
|
|
nextajox حزب الحيوان
|
|
|
^^ Hmmm..Pa i u vezu SA obavezom imaš sex i samo sex
Opet kažem,kako ko voli! Ali ipak je lepše kada sa nekim možeš da deliš sve tvoje,kada ima ćaskanja,zezanja i td..I onda je sex mnogo lepši
|
|
|
|
|
|
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
nextajox izvini sto cu ti ovo reci, ali zalosno je ako ti u vezi imas samo sex i nista vise od toga, tj. ako samo sex cini vasu vezu Veza je mnogo vise od toga
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
nextajox حزب الحيوان
|
|
|
Naravno da nemam samo sex nego citiram to što je jerotije rekao..On kaže da sa vezom bez obaveza imaš samo sex i sex..Pa što to ne može i sa vezom koja ima obaveza??
Naravno da nemam samo sexa u vezi i nije to tako presudno u vezi(sex)
Nego samo kažem što ne bi moglo i sa vezom koja ima obaveza imati sex...
|
|
|
|
|
|
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
Znam ja sta je jerotije napisao i on nigde nije pogresio, nego ti nisi dobro razumela Samo ti je naveo sta imas u toj vezi sve ostalo uglavnom nemas a tu je razlika u tim vezama
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Citat: | Ima samo sexa, sexa i opet sexa |
Ne bih se složila da mora se svodi samo na sex. Može biti tu i
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
rema10 Odomaćeni član
|
Datum registracije: 03 Jul 2008 Poruke: 1888 Mesto: Beograd
|
|
extra....to je ustvari sex bez obaveza...barem meni....kad ocu vidim se sa njom i uzivamo...a ovako potpuno slobodan kafana u lumperaj do zore.....
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|