:: |
Autor |
Poruka |
trriper Dobro upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 19 Jan 2008 Poruke: 568 Mesto: Izgubljen negde daleko...
|
|
Naravno da bih mogao, sto da ne...
Citiram:
"Meni treba malo samo za pive, velika para to za mene nije"...
|
_________________ Love is a razor and I walked the line on that silver blade... |
|
|
|
|
Makro Sudbina Pravi Greske
|
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 2090 Mesto: P!zd!land
|
|
Znatel' pricu o Vasi Ladackom?
Voleo je lepu, al' sirotu
uz'o bi je samo da je znao
voles jednom u zivotu
sad bogatu il' sirotu
to ne bira pamet nego srce
Ne biram na materijalnoj osnovi.
Ako je siromasna nema sidu
|
_________________ Na pesku smo se videli, još ni gaće nismo imali.
Upi’kila si se na dodir moj, od tog trenutka ja sam samo tvoj!
|
|
Miksa31 Upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 28 Jan 2008 Poruke: 431 Mesto: Nis
|
|
Ljubav ne bira!Ona zaludi i bogatog i siromasnog, tako da je materijalna situacija za ljubav ne bitna!!!
|
_________________ Na mom grobu pisace tugo: ziveo brzo, umro ludo! |
|
|
|
|
mala.mrva Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 24 Mar 2008 Poruke: 21
|
|
Mislim da je ovo pitanje pogresno formulisano i da mnoooogo govori o stanju u nasem drustvu, i koliko su svi optereceni novcem. Meni nikada nije bio bitan, i ne razlikujem ljude po tom kriterijumu da li imaju ili nemaju pare. I to je sasvim nebitna stvar i nema uticaja na odluku da li cu da budem s nekim ili ne. U stvari ima uticaja...u smislu da me opasno nerviraju i odbojni su mi mamini i tatini sinovi koji misle da su neko i nesto jer imaju pare...nikad ne bih mogla biti sa takvim momkom. Odoh ja malo presiroko ali poenta je jasna.
|
|
|
|
|
|
Nesho79 Zaljubljeni
|
Godine: 45
Datum registracije: 23 Dec 2007 Poruke: 21378 Mesto: U njenom srcu//Cacak-KM
|
|
Roberto-NS je napisao/la sledeće: | Ne bih mogao biti sa devojkom koja je siromasna u dusi i glavi.
Materijalne stvari se mogu steci radom i znanjem. Mozda bi mi cak bilo draze i nesto zajednicki stvoriti sa voljenom osobom. Tolko ima parova koji su iz nicega stvorili nesto, i sada uzivaju u tome maksimalno i umeju to da cene.
Sta mi vredi sto cu se zabavljati sa devojkom koja je puna para ako ta devojka nece imati pojma o zivotu i biti nesposobna za bilo sta sto angazuje mozdane celije a ne zove se shoping.
Istina je da je sa parama mnogo lakse uzivati ali to je mac sa dve ostrice.
Iskreno,nije mi bitan materijalni status voljene osobe ako ta osoba ima ambicija da nesto stvori za sebe u zivotu. |
Bravo brate,svaka cast,ni ja ne bih mogao bolje reci,sve si rekao sto treba,ja necu dodavati nista vise.
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
ja ne mislim da sam bogata da bih birala sebi ravnog...bitan mi je intelekt, sve ostalo je manje vazno
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
Phantom1505 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 10 Apr 2008 Poruke: 21
|
|
Naravno da bih mogao biti sa osiromasenom curom.. al materijalno siromasnom.... ! ! !
|
|
|
|
|
|
drug_do_groba *Jaci Nego Ikad*
|
Godine: 33
Datum registracije: 24 Apr 2008 Poruke: 1423 Mesto: *Tamo daleko*
|
|
Pa ovo je meni glupo pitanje...Naravno da bih mogao...Kad mi se svidi sasvim mi je svejedno da li ima para ili ne....Ali drugacija je situacija sa curama...one prvo gledaju sta ima momak (ne sve)
|
|
|
|
|
|
Hellbringer Banovan! Upućeni član
|
Godine: 113
Datum registracije: 30 Maj 2007 Poruke: 285 Mesto: za sankom
|
|
Naravno da bih mogao,zapravo nikad nisam na to gledao i kroz prethodno iskustvo nijedna nije bila bogata materijalno jer nikad ne gledam na to.
Ljubav ne poznaje korist i granice.
edit by :LOL:
|
_________________ SVA VLAST RAKIJI !!!!! |
|
|
|
|
Pinki.funclub Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 12 Sep 2008 Poruke: 173 Mesto: RS
|
|
Jedan mudar covek veoma bogat obracao se svojoj siromasnoj devojci ovim recima:
U ovom mom siormasnom zivotu, jedina vredna stvar su moji snovi!Ja ih sada bacam pred tebe.Ali gazi lagano!Pazi jer gazis po mojim snovima.....
Znaci bitno mi je samo intelektualno bogatsvo!!
|
_________________ » . . . No dakle, tko si ti? - Dio
sam one sile što vječno želi
zlo, a vječno stvara dobro«. |
|
|
|
|
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
|
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥
|
|
Moj muž i ja na početku nismo imali puno para. Živeli smo skromno kada smo počeli zajedno živeti, a sada imamo puno para. Zašto? Pa zajedno smo stekli, tako da da bila sam sa moglo bi se reći siromašnim čovekom, i ostala pored njega, i ni jednog trenutka se nisam pokajala i pomislila kako bih mogla biti kraj nekog bogatog. Ne ... udala sam se maloletna za njega, a pare su nas u jednom trenutku preplavile ... , moje dete neće oskudevati ni u čemu. Kada se rodi (u februaru), od prvog dana kada ugleda ovaj svet imaće. Poenta priče je da nije važno matrijalno stanje ako se dvoje vole.
Pesma Dejana Matića lepo govori o ženi koja je ostavila dečka zbog para, a kada se obogatio želela je da mu se vrati, ali su joj vrata njegovog srca zauvek bila zatvorena ...
Što me sada tražiš pored njih toliko,
Gde si bila kad sam bio Niko ...
Kako da ti verujem sada kad sam neko,
Pa da s' tobom delim ono što sam stek'o ...
|
Poslednja prepravka: ♥ QueeN ♥ datum Ned Sep 14, 2008 11:04 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
E sad ovako, da ne bismo slusali na svakoj temi koliko automobila dnevno mozete kupiti (postaje zaista neukusno, a pogotovo prica da neko ima para "na bacanje" ja da imam bas "toliko" ne bih sedela ovde ni minut, samo bih putovala ), molila bih da se ipak drzite teme
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|