:: |
Autor |
Poruka |
Baraba Džentlmen
![Džentlmen Džentlmen](/images/ranks/stars_orange.gif)
![](http://www.domaci.com/images/extras/kumche/avatar/dvorskalooda_7.jpg) |
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
![germany.gif](images/flags/germany.gif)
|
|
Veliki broj žena pokušava da ubrza seksualni odnos tako da sve bude gotovo pre početka njihove omiljene serije, pokazali su rezultati istraživanja koje je nedavno sprovedeno u Velikoj Britaniji.
Iako zvuči neverovatno, čak 17 odsto ispitanica starih između 16 i 24 godine izjavilo je da često malo "ubrzaju stvari" da bi na miru mogle da se posvete praćenju televizijskog programa.
Oko 50 odsto ispitanica priznalo je da omiljenu epizodu serije gleda najmanje pet puta, a od ukupno 1.600 žena koje su učestvovale u istraživanju 12 odsto je potvrdilo da više uživaju u gledanju televizije nego provodeći vreme sa porodicom i prijateljima.
Po svoj prilici ništa se ne može isprečiti između žene i njene omiljene serije... Dakle, ako želite seks bez presije, sa skoncentrisanom partnerkom, pažljivo proučite TV program.
(MONDO)
Narode! Da li da pochnem da se zabrinjavam?
|
|
|
![](templates/subDomaci/images/spacer.gif) |
Konjanik Ludi Bosanac
![<b>Ludi Bosanac</b> <b>Ludi Bosanac</b>](/images/ranks/stars_orange.gif)
![](images/avatars/16800979724f2b4842c7871.jpg) |
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje
![bosnia_herzegovina.gif](images/flags/bosnia_herzegovina.gif)
|
|
Baraba je napisao/la sledeće: | Narode! Da li da pochnem da se zabrinjavam? |
Ne samo ti, nego svi mi kojima visi ona stvarčica.
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
![<b>[°mama 3 anđela°]</b> <b>[°mama 3 anđela°]</b>](/images/ranks/stars_orange.gif)
![](http://www.domaci.de/images/no_avatar.gif) |
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥
![serbia.gif](images/flags/serbia.gif)
|
|
Zašto bih žurila? Uživam u svakom trenutku sa mojim mužem. Nije jedna serija vredna lišavanja zadovoljstva ili ubrzavanja tog divnog trenutka. Želim da uživamo oboje, želim da ga zadovoljim potpuno ...
|
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
![<font color=BC1DD8><b>~daydreaming~</b></font> <font color=BC1DD8><b>~daydreaming~</b></font>](/images/ranks/sup_mod_lila.gif)
![](images/avatars/8342635784675cf8844cd8.jpg) |
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
ovaj...khm...jesam...tj da...ubrzala sam stvari sam par puta...sta cu kad volem tv i previse
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
Mysty ~abhor~
![<b>~abhor~</b> <b>~abhor~</b>](/images/ranks/stars_purple.gif)
![](images/avatars/150076635257798112a5156.jpg) |
Godine: 36
Datum registracije: 29 Maj 2007 Poruke: 29514
![blank.gif](images/flags/blank.gif)
|
|
Baraba je napisao/la sledeće: | Veliki broj žena pokušava da ubrza seksualni odnos tako da sve bude gotovo pre početka njihove omiljene serije |
to nije tacno ili sam ja jedna od izuzetaka....
|
|
|
|
|
Gertie ◊Poker Face◊
![<b>◊Poker Face◊</b> <b>◊Poker Face◊</b>](/images/ranks/stars_orange.gif)
![](images/avatars/15353291135005532a3848d.jpg) |
Godine: 37
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 5281 Mesto: Neću da ti kažem, ćelavi!
|
|
Mysty je napisao/la sledeće: | to nije tacno ili sam ja jedna od izuzetaka.... |
Nisi jedini izuzetak..
|
|
Konjanik Ludi Bosanac
|
|
A koliko to ima onda izuzetaka???
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
Boky ¤ The King of Kolo ¤
![<b>¤ The King of Kolo ¤</b> <b>¤ The King of Kolo ¤</b>](/images/ranks/stars_orange.gif)
![](images/avatars/gallery/fakes-muski/014.gif) |
Godine: 40
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner
![canada.gif](images/flags/canada.gif)
|
|
Sto se mene tice .. ja to " obavljam " kad se ugase svetla, TV i sve ostalo osim nas .. e onda je najsladje
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
![<b>[°mama 3 anđela°]</b> <b>[°mama 3 anđela°]</b>](/images/ranks/stars_orange.gif)
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥
|
|
Citat: | A koliko to ima onda izuzetaka??? |
pa svaka normalna (stavljam akcenat na ovu reč) devojak je izuzetak . Samo one koje ne vole partnere će ubrzati sex zbog serije . Onda bi to značilo da im nije do toga, i da bi između uživanja i zadovoljavanja partnera i serije izabrati seriju. Dakle, više poštuje seriju nego svog dečka ili muža .
Citat: | Sto se mene tice .. ja to " obavljam " kad se ugase svetla, TV i sve ostalo osim nas |
Upravo tako, Boky, slažem se .
|
|
|
|
|
Konjanik Ludi Bosanac
|
|
Sve je to meni jasno Kraljice...
Nego mene zanima, ajd dobro, pravljena anketa u VB, dobro, ipak, neki uzorak to jeste (mada ne dajem puno na te "uzorke"). sve sami izuzetci
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
![<font color=BC1DD8><b>~daydreaming~</b></font> <font color=BC1DD8><b>~daydreaming~</b></font>](/images/ranks/sup_mod_lila.gif)
![](images/avatars/8342635784675cf8844cd8.jpg) |
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
♥ QueeN ♥ je napisao/la sledeće: | Onda bi to značilo da im nije do toga, i da bi između uživanja i zadovoljavanja partnera i serije izabrati seriju. |
uravo tako...jednostavno ti je nekad vise do serije nego do sexa, al' ti nije samo do serije vec bi malkice sexa, a malo vise serije, ali posle sexa (pa makar i ubrzanog)...i sto da ne? moje je iskustvo da se ponekad moze imati i jare i pare...vrlo retko (nikako ne bi valjalo preterivati), ali ipak se moze...kazu ljudi, sve je stvar organizacije
♥ QueeN ♥ je napisao/la sledeće: | Dakle, više poštuje seriju nego svog dečka ili muža . |
nigde veze s vezom...da ga ne volim, ne bi ni to malo zbrzanog dobio...jednostavno bih gledala samo seriju
i, na kraju krajeva, zasto bi se bas uvek sve vrtelo oko partnera i njegovih potreba? ponekad je dobro svoje zadovoljstvo staviti ispred njegovog/njenog...eto meni bi u datom trenutku bas prijalo malo hopa-cupa brzinom svetlosti i ondak daljinski u ruke...ako mi to ne moze uciniti...pih...nije drugarski bre!
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
|
nastasenjka je napisao/la sledeće: | ♥ QueeN ♥ je napisao/la sledeće: | Onda bi to značilo da im nije do toga, i da bi između uživanja i zadovoljavanja partnera i serije izabrati seriju. |
uravo tako...jednostavno ti je nekad vise do serije nego do sexa, al' ti nije samo do serije vec bi malkice sexa, a malo vise serije, ali posle sexa (pa makar i ubrzanog)...i sto da ne? moje je iskustvo da se ponekad moze imati i jare i pare...vrlo retko (nikako ne bi valjalo preterivati), ali ipak se moze...kazu ljudi, sve je stvar organizacije
♥ QueeN ♥ je napisao/la sledeće: | Dakle, više poštuje seriju nego svog dečka ili muža . |
nigde veze s vezom...da ga ne volim, ne bi ni to malo zbrzanog dobio...jednostavno bih gledala samo seriju
i, na kraju krajeva, zasto bi se bas uvek sve vrtelo oko partnera i njegovih potreba? ponekad je dobro svoje zadovoljstvo staviti ispred njegovog/njenog...eto meni bi u datom trenutku bas prijalo malo hopa-cupa brzinom svetlosti i ondak daljinski u ruke...ako mi to ne moze uciniti...pih...nije drugarski bre! ![Wink](images/smiles/icon_wink.gif) |
A možda jednostavno ni nemati odnos tada, nego ga ubrzati, zar ne?
A u krajnjem slučaju gledati seriju i malo hopa - cupa. Sve je stvar organizacije i kompromisa.
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|