:: |
Autor |
Poruka |
Rile_Master *Master*
|
Godine: 38
Datum registracije: 12 Feb 2005 Poruke: 5200 Mesto: Beograd
|
|
drone je napisao/la sledeće: | Mr.Stefan je napisao/la sledeće: | Odlicna igra,u kojoj su se najbolje pokazali kvaliteti direct x 9.Sve je super dok se ne pojavljuju cudovista.Umesto da su iskoristili prelepe pejzaze do kraja,oni radnju prebacuju u pecine i mracne sume,sto je igru malo unazadilo.Ne znam da li znate,ali u septembru se ocekuje nastavak Far Cry-a-Crysis |
A kakav je taj nastavak.
Imas li kakvih informacija o njemu koji screenshot ili tak nesto neki link mozda |
To bas i nece biti nastavak Far Cry-a ali imace dosta dodirnih tacaka...Igru razvija isti tim koji je radio i na Far Cry-u, Crytek, a engine koji ce pokretati Crysis bice prica za sebe...Grafika i fizika ce biti toliko realisticne i na izuzetno visokom nivou da cete imati utisak kao da se radnja igre odvija u stvarnom, realnom svetu.To ce ujedno biti i prvi engine koji ce raditi pod DirectX 10!
Sve u svemu, ocekuje nas pravi BOOM naslov pa sacekajmo i videcemo
|
_________________ Master |
|
|
|
|
woolf99 Upućeni član
|
Datum registracije: 23 Avg 2006 Poruke: 288
|
|
Killaz je napisao/la sledeće: | Ja samje tada sa athlon 2500+,512mb ram-a i Geforce fx 5200 terao u high detaljima na 1152x864!!! |
ja sam je furao sa istom konfiguracijom, ali ne sa high detaljima
|
_________________ Goli Otok .... Kako to nudistički zvuči |
|
|
|
|
vm-makedonec Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 22 Jul 2006 Poruke: 19
|
|
Igrao sam redovno Far Cry dok se igrao bez patches, ali sad moras instalirati patches za onlajn igru. I stalno kad instaliram patches, igra pada iz netu za 5 minute i nece da radi vise na online. Nemoze ni se logirati u ubi.com. Znate nesto za ovo sta da uradim da nemam vise problema sa igricu?
woolf99 je napisao/la sledeće: | Killaz je napisao/la sledeće: | Ja samje tada sa athlon 2500+,512mb ram-a i Geforce fx 5200 terao u high detaljima na 1152x864!!! |
ja sam je furao sa istom konfiguracijom, ali ne sa high detaljima | Ja koristim ATI 300xp 128mb video karta i rezolucija je bila 1280 puta 1024 i drugom sve ostale sam uterao na naj naj vise , igra se igrala odlicno a grafike i animacije da ne pricam, Super
[Edit by Rile_Master: Pisanje poruke jedne za drugom, u istoj temi, gde to nije neophodno (SPAM-ovanje), strogo je zabranjeno Pravilnik-om.]
|
|
|
|
|
|
markozutic Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 33
Datum registracije: 15 Mar 2007 Poruke: 57 Mesto: Pancevo
|
|
AAAAA, Igrica je tako eXtra da bolja nemoze da bude. pojavila se ja mislim 2004 i do sada nema igre sa boljom grafikom i radnjom , Ej ljudi ako jos niste igrali ovu igru , neznate sta propustate, Igra je Najrealnija igra koju sam igrao do sada, Prica i tok radnje je super osmisljen , ALI grafika je neprevazidjena..........samo me malo nerviraju ona cudovista ali sve u svemu igra je Super i VRedi DA se igra!!!!
|
_________________ Samo oni sa otvorenim umom primaju mudrost, samo oni sa otvorenim srce primaju ljubav, i samo oni sa dobrim dupetom primaju poruke od mene. ))) |
|
|
|
|
NemanjaSO Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 18 Apr 2007 Poruke: 154 Mesto: Sombor
|
|
odlicna za proveru rada racunara ali solidna za igranje, ogromne mape za igranje su odlicne ali sama borba sa mutantima mi se nesvidja
|
|
|
|
|
|
Rile_Master *Master*
|
Datum registracije: 12 Feb 2005 Poruke: 5200 Mesto: Beograd
|
|
Da, mnoge graficke kartice se testiraju upravo na ovom igri i to dovoljno govori kakva je ova igra.
Jel zna neko kako se prave mape za Far Cry? Jel postoji neki Editor?
|
_________________ Master |
|
|
|
|
Kobass Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 23 Jul 2006 Poruke: 189
|
|
Killaz je napisao/la sledeće: | Ja samje tada sa athlon 2500+,512mb ram-a i Geforce fx 5200 terao u high detaljima na 1152x864!!! |
Brate ja imam 2500+, 1gb i fx 5700/256 i radi mi na 800x600 medium, sve ostalo pada frame
|
|
|
|
|
|
DAY---WALKER Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 05 Avg 2007 Poruke: 20 Mesto: orasje
|
|
pozdrav
igra je vrhunski odradjena grafika je extra ja je igram na very hi rezoluciji i mislim da je sve odradjeno na jednom extremnom nivou
ali mi se jedino ne svidja tema sto se tice onih cudovista malo je s/f li ipak sve u svemu cista desetka
preporucujem je svima
|
|
|
|
|
|
Devil96 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 12 Feb 2008 Poruke: 18
|
|
Odlicna igra presao sam je za 3 dana malo teska ali dobra procito sam da Far cry 2 uskoro izlazi
Zna li neko gde mogu da se nabave modovi za Far cry?
[Edit by Mr. Bond: Pisanje poruke jedne za drugom, u istoj temi, gde to nije neophodno (SPAM-ovanje), strogo je zabranjeno Pravilnik-om.]
|
|
|
|
|
|
Avram007 ..::Darkmen X::..
|
Godine: 36
Datum registracije: 08 Maj 2005 Poruke: 3247 Mesto: ..::Under the sea::.. {KG~SV}
|
|
Meni je ovo mnogo jaka igra i mnogo mi se dopala... Isto tako svo moje drustvo je probalo igru i svi imaju samo reci hvale. Jbg, malo teze je bilo srediti ona cudovista na kraju, ali sto se mora nije tesko...
Isto zeljno ocekujem izlazak nastavka....
p.s. Ja sam je igrao na 9600pro, 512mb RAM-a i 2.41 na 1024x768 na high, bez ikakvih problema u toku igranja...
|
|
|
Ptolemej uvatija te, anđele
|
Datum registracije: 09 Feb 2008 Poruke: 12662 Mesto: Negdi na balkanu ...
|
|
Jedna od najboljih pucačina koje sa igra,meni medju top 5
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|