:: |
Autor |
Poruka |
sirenica Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 53
Datum registracije: 11 Apr 2006 Poruke: 183 Mesto: Novi Sad
|
|
To uopste nije losa ideja, mada ne znam koliko to utice na svest samog ucenika!? Jer, ako zna da ce snimiti cas, koji ce kasnije preslusati na miru, koliko ce njegova paznja i koncentracija biti usmerena na sam cas!? Mislim, sto bi onda i prisustvovao ( moze drug ili drugarica da mu snime )!?
|
_________________ Zivot se ne meri brojem udaha koje napravimo, vec trenucima koji nam oduzmu dah! |
|
|
|
|
pachule Upućeni član
|
Datum registracije: 06 Maj 2006 Poruke: 433
|
|
To je super stvar, samo je bezveze sto nije dozvoljeno na svim fakultetima. Ali oni koji ih koriste znaju koliko su korisni.
|
|
|
|
|
|
filicka *hoppípolla*
|
Godine: 32
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884
|
|
Do sada se nisam setila diktafona ali znam da su neke moje drugarice snimale casove puetm mp3-ja,profesor istorije stvarno prebrzo predaje i ne moze sve da se stigne.
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
|
kalaver Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 30 Maj 2005 Poruke: 105
|
|
ja mislim da je suvisno nositi diktafon..milsim brate mili imas svesku olovku pa hvataj beleske..... mislim sad treba da se gubim
|
_________________ !!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
toga u moje vreme nije bilo
a sada, za moj posao je neophodan
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|