:: |
Autor |
Poruka |
granger_ Banovan! Wanted!
|
Godine: 34
Datum registracije: 13 Jan 2007 Poruke: 8473
|
|
poison je napisao/la sledeće: | do sad sam koristila rexona aloa i bila mi je zadovoljavajuca (mada mi unisti svu odjecu jer ostavlja bijele mrlje kojih se nemoguce rijesit ) |
i ja koristim rexonu po meni je najbolja...ali me nerviraju mrlje...unisti mi sve majce
|
|
|
|
|
|
mucamaca Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Okt 2007 Poruke: 68 Mesto: Ljubljana
|
|
ja koristim dove za crnu odječu... Ne ostavlja mrlja i jako je dobar. Samo mi miris ne odgovara, ali nije toliko jak da bi mi smetao.
|
_________________ Pa i da je svaki loš, uvek ima jedan još... |
|
|
|
|
medena07 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 22 Okt 2007 Poruke: 111
|
|
|
|
|
EVIL ANGEL Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 12 Okt 2007 Poruke: 154
|
|
addidas sport
|
|
|
blesava mala Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 07 Okt 2007 Poruke: 34
|
|
Reksona sensitive roll on ili pur blanca isto roll on...
Meni najvise odgovara roll on zato sto on ne ostavlja beo trag na majici za rasliku od sticka ili dezedoransa u spreju...
|
|
|
|
|
|
srpkinjica ~*+_pevačica_+*~
|
Datum registracije: 10 Dec 2007 Poruke: 1391
|
|
blesava mala je napisao/la sledeće: | Reksona sensitive roll on ili pur blanca isto roll on...
Meni najvise odgovara roll on zato sto on ne ostavlja beo trag na majici za rasliku od sticka ili dezedoransa u spreju... |
takođe...
|
|
|
|
|
|
Dama sa Balkana ¤ dišem za tebe ¤
|
Datum registracije: 07 Avg 2008 Poruke: 2061
|
|
Yasmin je napisao/la sledeće: | Antiperspiranti svoje dejstvo protiv znojenja mogu da zahvale derivatima aluminijuma, to jest, solima aluminijuma. To je jedino danas poznato sredstvo za uspešno suzbijanje znojenja. Za aluminijumove soli već dugo se priča da su štetne, ali to još uvek nije zaista ni dokazano ni opovrgnuto. |
Nedavno sam negdje čitala da tih aluminijevih soli više unesemo putem hrane nego antiperspirantom i da nisu opasni za korištenje.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|