:: |
Autor |
Poruka |
Smuggler Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 20 Jul 2006 Poruke: 5 Mesto: Belgrade

|
|
Msn Project Feat Ebony Burks - Deejay Deejay
ima li neki proveren link za download
......ili jos bolje - neko da me obraduje fajlom na serb.smuggler@gmail.com
|
|
|
|
|
 |
Raziel@Nosgoth א Ali Alakinא

|
Datum registracije: 21 Avg 2007 Poruke: 4465 Mesto: The Pillars of Nosgoth...

|
|
Ovde uvek mozes racunati na pomoc, a da bih ti to i dokazao - saljem ti pesmu za minut!
Uzivaj u forumu!
|
|
 |

|

|
|
Raziel@Nosgoth je napisao/la sledeće: | Ovde uvek mozes racunati na pomoc, a da bih ti to i dokazao - saljem ti pesmu za minut!
Uzivaj u forumu!  |
...hvala prijatelju, ali moj problem i dalje nije resen! Vec sam pronasao ovaj link na rapidshare, ali ne mogu nikako da skinem pesmu kao "free user"
Svaki put (iako nista ne downloadujem u tom trenutku)mi kaze:
Your IP address xx.xxx.xxx.x is already downloading a file. Please wait until the download is completed.
Premium members can download any number of files simultaneously. Become a Premium member now. The download will be available shortly.
...tako da - moj e-mail je otvoren za ovu pesmu ako neko ima vremena mi posalje!
Unapred HVALA (nije tesko biti fin - jbg )
|
|
|
|
|
 |

|

|
|
e, narode, nemoj se mucite, nabavio sam pesmu pre 10 min
...ipak ce zurkica biti u FULL-u
|
|
|
|
|
 |
Raziel@Nosgoth א Ali Alakinא

|
Datum registracije: 21 Avg 2007 Poruke: 4465 Mesto: The Pillars of Nosgoth...

|
|
Smuggler je napisao/la sledeće: | Raziel@Nosgoth je napisao/la sledeće: | Ovde uvek mozes racunati na pomoc, a da bih ti to i dokazao - saljem ti pesmu za minut!
Uzivaj u forumu!  |
...hvala prijatelju, ali moj problem i dalje nije resen! Vec sam pronasao ovaj link na rapidshare, ali ne mogu nikako da skinem pesmu kao "free user"
Svaki put (iako nista ne downloadujem u tom trenutku)mi kaze:
Your IP address xx.xxx.xxx.x is already downloading a file. Please wait until the download is completed.
Premium members can download any number of files simultaneously. Become a Premium member now. The download will be available shortly.
...tako da - moj e-mail je otvoren za ovu pesmu ako neko ima vremena mi posalje!
Unapred HVALA (nije tesko biti fin - jbg ) |
Drago mi je sto si resio problem, ali rekao bih da je ipak koren problema kod tebe, jer sam je ja "skinuo" sasvim normalno. Ali, sve to je sada nebitno!
Pozdrav!
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|