:: |
Autor |
Poruka |
lola83 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 30 Dec 2004 Poruke: 231 Mesto: Beograd
|
|
evo mene posle duzeg vremena kod vas... imam jednu molbu za vas da li ste u mogucnosti da mi nabavite ove tri pesmice
1.Duse-Nackig
2.Royal Gigolos-Screaming gigolos
3.Enigma-Voyager
Unapred hvala i pozdrav 8)
|
_________________ Sve se moze...kad se hoce!!!!
|
|
|
|
|
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*
|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
lola83 je napisao/la sledeće: | evo mene posle duzeg vremena kod vas... imam jednu molbu za vas da li ste u mogucnosti da mi nabavite ove tri pesmice
1.Duse-Nackig
2.Royal Gigolos-Screaming gigolos
3.Enigma-Voyager
Unapred hvala i pozdrav 8) |
Stoji obavestenje da je ukinuta strana muzika na sajtu,zao mi je ali nista od ovih zelja...
|
|
|
Jugović Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 18475
|
|
lola83 je napisao/la sledeće: | evo mene posle duzeg vremena kod vas... |
Aha i odmah si se setila da pozelis neke pesme... c,c,c... ja bih rekao da opet malo ucestvujes na forum i da onda mislis na pesme, a ne da postavis zelje, da opet bezis na par dana, dodjes jer znas da ti je neko nasao pesme i odes opet do sledece muzicke zelje... misli o tome
|
|
|
|
|
|
|
|
|
potpuno si u pravu i slazem se sa tvojim odgovorom...ali stvarno puno radim i nemam ni malo vremena ...evo ja se ovako javno izvinjavam i potrudicu se da se promenim i ucestvujem na forumu...ali imam neku pesmicu koja mi je hitno potrebna ...ne morate da mi je ispunite kao muzicku zelju nego samo da mi pomognete naravno ako znate ko je izvodjac i koje je pravo ime pesme ...iz cele pesme znam samo par reci...a to su "ZIDAO SAM KULE PA SAM DOSAO DO NULE, I SVE STO SAM ZELEO ODE U PEPEO, BOLJE DA SAM SA VAMA SEDEO I PIJO NEGO STO SAM DRUGU ZENU LJUBIO"...jos jednom hvala vam i pozdrav
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nasla sam Milivoje Djurisic-Zidao sam kule... jel je ima neko 8)
|
|
|
|
|
|
|
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
lola83 je napisao/la sledeće: | nasla sam Milivoje Djurisic-Zidao sam kule... jel je ima neko 8) |
Ovo ce biti malo teze
|
|
|
|
|
|
znam Sanjice i ja vec pocinjem da ludim ne mogu da je nabavim nikako...dosta je stara pesma...ali hvala ti u svakom slucaju....pozdrav
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pesma ti je u Muzickim zeljama zahvaljujuci clanu ..::Krkan::..
|
|
|
|
|
|
hvala vam puno i tebi sanjice a i clanu Krkan...puno pozdrava i hvala vam puno ...nemate pijma koliko sam srecna lalalalaal
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|