:: |
Autor |
Poruka |
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
navika, panika, hahah, dobar sex, razumevanje, ali ne,ne, nikad to nismo brkali sa nekim "mirenjem" niti ista slicno. sve smo uvek zvali svojim pravim imenom.
mladi,ludi, hormoni udarili a mi u blizini..
ne zalim ni jedan jedini trenutak..
|
|
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
heh! zato sto me tako dobro zna, zato sto i dalje ume da me pokrene, ali uglavnom zato sto je tako prokleto dobar
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
Gertie ◊Poker Face◊
|
Godine: 37
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 5281 Mesto: Neću da ti kažem, ćelavi!
|
|
Zato sto mi je prvi, zato sto to mnogo dobro radi, zato sto ne mogu ni sa jednim drugim
|
|
|
nextajox حزب الحيوان
|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483
|
|
Nisam vodila ljubav sa bivšem jer nismo bili dugo zajedno a i nismo se baš skontali..
Nisam ga volela,bio mi je jako sladak..Nisam osećala ljubav prema njemu i zbog toga mu se i nisam dala..
|
|
|
|
|
|
duca19 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 05 Avg 2008 Poruke: 152 Mesto: Lazarevac
|
|
Da se podsetim dobrih starih vremena!!!I bilo je extra. A i zato sto mi je bio prvi i jedini...
|
|
|
|
|
|
Tvoj_neko Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 18 Dec 2007 Poruke: 60 Mesto: ispod njegovih usana...
|
|
♥ QueeN ♥ je napisao/la sledeće: | Citat: | da bih dokazala sebi da mogu da ga imam kad hocu... |
Izvini što pitam, ali ko koga ima u toj priči?
|
ja njega- on mene
prvo sam se osecala nekako nadmocno- mogla sam da GA imaM kad god pozelim, ali mi se onda sve to zgadilo...
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|