:: |
Autor |
Poruka |
nextajox حزب الحيوان
|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483
|
|
Nije mi se to nikad desilo.Nema šanse da ulazim u krevet sa nekim koga ne poznajem
|
|
|
|
|
|
TAMARA MAGIS ***bombica***
|
Godine: 45
Datum registracije: 10 Mar 2007 Poruke: 52380
|
|
za sada se to nije desilo,ne verujem da ce se desiti,tako da neznam sta mogu da odgovorim
|
_________________ Tek kada se nadjes daleko, od onog koga volis,
mozes da shvatis koliko ti je njegovo prisustvo znacilo,
i koliko je sve sto je u tvom zivotu imalo neki znacaj,
bilo vezano za tu osobu ... |
|
|
|
|
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
|
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥
|
|
Nikada sebe ne bih ponizila toliko. Ipak imam moralne kriterijeume jako visoke, tako da ... ne osuđujem one kojima se to desilo, ali ipak, to bi bilo kaljanje moje ličnosti, nešto toliko nisko ... Ne, ne i ne, ne želim da razmišljam o nečemu što mi se ne može u životu desiti, niti bih dozvolila sebi da padnem ispod mojih moralnih granica.
|
|
|
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
Nikad mi se to nije desilo i ne verujem da ce...pazim s kim spavam i skim se budim
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|