:: |
Autor |
Poruka |
MilenaJAJA Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 41
Datum registracije: 12 Mar 2008 Poruke: 22

|
|
Ja imam Remington profesionalnu presu za zastitom, iako sam plava i cesto je peglam kosa mi je super. A koristim i zastitni protein iz keune-a.
|
_________________ "Ne postoji osoba koja nije sposobna da uradi više od onoga što misli da može."
Henri Ford |
|
|
|
 |
Anetty Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 19 Nov 2007 Poruke: 41 Mesto: Nis

|
|
Ja imam jako dugu kosu..i trudim se da je sto manje ostecujem peglom,susim fenom..itd.
ravna mi je kosa,ali cesto kada se probudim mi je talasasta..
i onda da je ne perem,zacas samo ispeglam.
Presa mi je profesionalna,i takodje ima neki posebni sloj sta ja znam,koji stiti kosu..
alii,primetila sam kako mi kosa gubi sjaj,i pocinje da se lomi...
jakoo steti kosu..
|
_________________ I`am what I`am,and that something you can never BEE! |
|
|
|
 |
*kissy* *zauvijek njegova*

|
Datum registracije: 05 Sep 2006 Poruke: 10195 Mesto: između jave i sna,vrha i dna

|
|
imam braunovu peglu za kosu koja je zakon..kosa mi nikada nije bila ljepša a moja frizerka ne vjeruje da koristim peglu jer se to na mojoj kosi uopće ne primjeti
|
|
 |
nextajox حزب الحيوان

|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483

|
|
Nikad skoro ne peglam kosu samo u posebnim prilikama jer mi je kosa prirodno ravna pa nema potrebe..Ali peglu sam kupila kod Kineza i extra funcioniše
|
|
|
|
|
 |
Zemovka Miss Domaći.de 2008

|
Godine: 37
Datum registracije: 28 Jan 2008 Poruke: 194

|
|
feniranje feniranje feniranje pa posle presa presa presa jedino tako ali na kraju ces ostetiti kosu tako da bolje ako imas loknastu nadjes preparat za definiciju lokni a ispravljanje kose zaboravis, mnoge moje drugarice su morale da skrate kosu posto su je jednostavno sprzile stalnim ispravljanjem...
|
_________________ ...dozvola za ljubav... |
|
|
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
jecika_84 je napisao/la sledeće: | odlična stvar koju sam kupila skoro je Rowentin fen (ima oznaku profesional) za ispravljanje kose. Ima tu dodatnu četku na kojoj postoje te keramičke pločice i kao neki češljići, ima čak hladno sušenje, koje manje gori kosu... e sad pošto sam lepo objasnila evo i slikice
 |
a jos i da postavis rezultat svog rada
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
 |
*kissy* *zauvijek njegova*

|
Datum registracije: 05 Sep 2006 Poruke: 10195 Mesto: između jave i sna,vrha i dna

|
|
ja sam nedavno kupila samorotirajucu rowentinu cetku brush activ,platila 50 eura i prezadovoljna,feniranje nikad nije bilo jednostavnije a kosa kao kad me isfenira frizerka,prezadovoljna sam i preporučila bi ju svima,inace imam jako gustu i kovrcavu kosu,i izvucem ju na ravno bez problema,a sto je najbolje u tome uopće ne ostecuje kosu tj. mnogo manje nego običan fen
|
|
 |
mala_princeza91 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 33
Datum registracije: 30 Okt 2007 Poruke: 20

|
|
ja samo wolim na sebi rawnu kosu...jel mi najbolje stoji jel imam plawu kosu..
ali nemoj da je peglate jel to je unishtawanje kosa wam postaje suwa i oshtecena i kada je operete razwlachi se kao zwaka...
ja wec wishe od pola godine ne peglam samo je feniram,to ne oshtecuje toliko koliko pegla....
ali pakowanje i niwe-a za isprawljanje mnogo pomazu pri feniranju..
|
|
|
|
|
 |
nastasenjka ~daydreaming~

|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom

|
|
danas sam uzela rowentinu peglu...izvanredna je...za 10 minuta imas friz kakav zelis
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
 |
° Idealna ° Banovan! Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 27 Jan 2009 Poruke: 40

|
|
nastasenjka je napisao/la sledeće: | danas sam uzela rowentinu peglu...izvanredna je...za 10 minuta imas friz kakav zelis |
Slozila bih se s ovim. Imam je vec pola godine.
|
_________________ ¨¨ Opet čujem da sam loša i svaki korak prate, kao stvari su mi loše a svaku napamet znate ¨¨ |
|
|
|
 |
dragana.m ♫♪~unique~♪♫

|
Datum registracije: 19 Sep 2008 Poruke: 9154

|
|
hemijsko ravnanje .. nisam išla ali pre par dana moja prijateljica jest' i odlično je .. imate stalno ravnu kosu (mislim da 6 meseci traje) .. ne oštećujete je sa peglama i ostalim spravicama i raste vam vaša kosa lepa zdrava i ravna naravno..
|
|
|
|
|
 |
Marina87 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 28 Jun 2007 Poruke: 7

|
|
dragana.m je napisao/la sledeće: | hemijsko ravnanje .. nisam išla ali pre par dana moja prijateljica jest' i odlično je .. imate stalno ravnu kosu (mislim da 6 meseci traje) .. ne oštećujete je sa peglama i ostalim spravicama i raste vam vaša kosa lepa zdrava i ravna naravno..  |
Da ali sam taj postupak ti steti kosu... zamisli sta oni tebi stavljaju sve na kosu kad je ona 6 mjeseci ravna
Ovo govorim jer je moja drugarica to uradila i ostetilo joj je kosu kao da je svaki dan peglala. Na oko se cini ok, ali kada prodje par dana kosa je uzasna.
Jos pogotovo tih 6 mjeseci naravno naraste kosa. Pa ona samo zamislite kakav bude korijen kose koji je narastao
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|