www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Peting (pitanje za devojke)
Strana prethodna  1, 2
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~
::  
Autor Poruka
Ela85
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 39

Datum registracije: 29 Okt 2005
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 16, 2007 11:30 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Anđela je napisao/la sledeće:
Ponekad u tome uživam više nego u samom činu.Tad sam najviše ,,na oblacima,, i nije mi teško da doživim vrhunac.Naravno , ne uvijek. Samo ponekad, ne znam od čega to zavisi osim naravno od mog partnera. Ali to mi je nekad lijepše, mnogo više dodira, strasti, riječi....

Slazem se u potpunosti...isti je slucaj sa mnom....

Idealno_losha
Banovan!

Опасница ©
<b>Опасница ©</b>

Datum registracije: 15 Dec 2006
Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sub Apr 07, 2007 11:35 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Annabel_Lee je napisao/la sledeće:
Mmm...da Very Happy Jako mi se dopada i volim da ga upražnjavam Wink Desilo mi se da doživim vrhunac na taj način...prvi put kada mi se to desilo imala sam utisak da ću da iskočim iz sopstvene kože od miline, nisam znala šta ću i gde ću sa sobom Very Happy Mada...kad malo bolje razmislim...vrhunci su mi generalno kvalitetni 8)

slazen se u potpunosti Very Happy

nextajox
حزب الحيوان
<b>حزب الحيوان</b>

Godine: 35

Datum registracije: 16 Jul 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 25, 2008 3:10 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Obožavam peting Embarassed
I da,svršila sam u toku petinga. New Spiral

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~ -> Peting (pitanje za devojke) Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2
Strana 2 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon