:: |
Autor |
Poruka |
***malena*** Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 24 Jul 2007 Poruke: 60

|
|
Jedno vreme sam nosila stvarno pola ormara, a naprimer pola od tih stvari koje sam nosila nisam stigla ni da obucem, ali sada nosim samo onoliko koliko mi treba, i pokusavam da mi kofer bude sto laksi, jer cim pretrpam odmah je i kofer tezi...i uvek se trudim da smanjim broj ponesenih stvari, ali pre stvarno nisam znala sta da ponesem i onda natrpam svega i sto mi treba i netreba i uvek mi je bilo tesko da se odlucim sta poneti a sta ne...
|
|
 |
Minchytza Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 34
Datum registracije: 27 Avg 2007 Poruke: 10 Mesto: *Dance Floor...*

|
|
*Nikada se necu opametiti sto se toga tice...Na aerodromu uvek strahujem od toga koliko cu morati da doplatim za pretezak kofer
|
_________________ *Life is not about waiting 4 the storm to pass...
It's about getting out there,and dancing in the rain =) * * * |
|
|
|
 |
TAMARA MAGIS ***bombica***

|
Godine: 45
Datum registracije: 10 Mar 2007 Poruke: 52380

|
|
ponovo sam uhvatila sebe da nosim ne ceo,ali za razliku nosim pola ormana
|
_________________ Tek kada se nadjes daleko, od onog koga volis,
mozes da shvatis koliko ti je njegovo prisustvo znacilo,
i koliko je sve sto je u tvom zivotu imalo neki znacaj,
bilo vezano za tu osobu ... |
|
|
|
 |
boobamara Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 33
Datum registracije: 29 Apr 2007 Poruke: 216

|
|
ne da nosim pola...nego nosim ceo ...ali pola ne iskoristim,ali ipak volim da sve imam uz sebe da mi ne bi sinula neka ideja pa da se ne izbedacim shto to nisam ponela...
|
|
 |
mucamaca Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Okt 2007 Poruke: 68 Mesto: Ljubljana

|
|
ja nosim ceo ormar... Sad sam nabavila još torbu metar krat metar koju mogu vuči za sobom, tako da bar leđa ne bole...
|
_________________ Pa i da je svaki loš, uvek ima jedan još... |
|
|
|
 |
sandrica83 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 19 Okt 2007 Poruke: 99

|
|
to mi je najgori dio ,uvijek mislim da ce mi sve trebati,a na kraju pola toga ni ne nosim
|
|
|
|
|
 |
shine Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 27 Okt 2007 Poruke: 59

|
|
Nepopravljva sam po tom pitanju. Iako znam da sve ne mogu iznositi, ipak cu poneti vise od maximuma.
|
|
|
|
|
 |
Branca Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 07 Nov 2006 Poruke: 13

|
|
Zavisi...ako odem na primer samo na par dana negde,onda ponesem samo jedan kofer u umem da se kontrolisem ali kada leti odem mesec dana na odmor u Srbiju itd. onda stvarno nosim pola ormara! A to sto zauzima jos jednu posebnu torbu je moja silna kozmetika,imam brdo kozmetike i ne mogu da se odreknem nicega,nosim sve...I to bude katastrofa,budem okruzena torbama kad sam tamo pa onda se non-stop pakujem,te odem na par dana u Bosnu te na more itd....
|
|
|
|
|
 |
sexy seka Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 31
Datum registracije: 10 Avg 2008 Poruke: 175 Mesto: ....europa....

|
|
ja ne ponesem pola ormara, ja ponesem cijeli.... ehehe...
|
_________________ Visoka i iskvarcana
kosa duga, ispeglana
pola grada ona pali
jer joj ništa baš ne fali
Ona premija je prava
zgodna riba, boli glava
dugi nokti, kosa plava
nasminkana i kad spava |
|
|
|
 |
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
![<b>[°mama 3 anđela°]</b> <b>[°mama 3 anđela°]</b>](/images/ranks/stars_orange.gif)
 |
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥

|
|
Pnesem samo nešto što mi je neophodno.
|
|
|
|
|
 |
jbstapar [Caliente con el fuego]
![<b>[Caliente con el fuego]</b> <b>[Caliente con el fuego]</b>](/images/ranks/stars_orange.gif)
 |
Godine: 33
Datum registracije: 17 Maj 2006 Poruke: 10893 Mesto: Does it matter?

|
|
uwek pola ormara. Nikako da se opametim.
Josh posebno kad idem za Srbiju na mesec i po, skoro ceo ormar, i josh shto tamo nakupujem .......
|
|
|
|
 |
nextajox حزب الحيوان

|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483

|
|
Ne,uvek nosim ono najpotrebnija jer sam ranije nosila hrpu stvari koje nisam ni takla a kamoli nosila..
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|