:: |
Autor |
Poruka |
drone Upućeni član
|
Godine: 33
Datum registracije: 24 Avg 2006 Poruke: 406 Mesto: underwrold
|
|
onako osrdnje duga malo duza neog ono srednje a vidite onu koja je za mne savrsena znali bi ste...
Boja: hehehhe plava (necete vjerovat ali sve do sad su mi bile plave[nisam opsjednut ali kad me takve uvijek zapadnu ] hehehe
P.S po mogucnosti ja de prirodno plava ali takve su rijetke (ali moze i ofarbana ali da to fino izgleda )
|
|
|
|
|
|
XduleX Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 17 Sep 2006 Poruke: 183
|
|
Po meni najbolja je neka srednja duzina, kao i stepenasto sisana kosa...
|
_________________ Neki kazu "simpatican momak", ja im kazem bilo kako bilo samo je zezanje - provod, pice i lepe devojke stvarno. sve ostalo je.... |
|
|
|
|
Vlada Z Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Dec 2006 Poruke: 153
|
|
|
|
|
8ivan9 Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 03 Dec 2006 Poruke: 577 Mesto: Nedodjija
|
|
meni se posebno svidja dugacka kosa ali nemam nista ni protiv kratke ili srednje duzine
|
|
|
|
|
|
Batino20 ~Flavoring of Sound~
|
Datum registracije: 08 Nov 2007 Poruke: 6400
|
|
meni to zavisi od curinog lica...ne stoji svakoj curi svaka frizura:
|
|
|
|
|
|
paja1911 Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 398
|
|
duga,duga,sto duza.Do dupeta ako moze,ali i onako da je lepa,zdrava.Mnogo je extra kad neka cura ima lepu kosu
|
_________________ Zivot je lep,samo ga treba gledati sa prave strane |
|
|
|
|
GroundZero Mister Domaći.de 2008
|
Godine: 37
Datum registracije: 31 Avg 2006 Poruke: 130 Mesto: Zg
|
|
Crnu kosu srednje dužine, bitno da cura nema musku frizuru...
|
|
|
|
|
|
trriper Dobro upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 19 Jan 2008 Poruke: 568 Mesto: Izgubljen negde daleko...
|
|
Meni je bitno kako devojci ta frizura stoji. Nebitne su i boja i duzina ako je ona lepa sa tom frizurom...
Al ako moze da se bira onda definitivno crvena kosa srednje duzine, malo preko ramena...
|
_________________ Love is a razor and I walked the line on that silver blade... |
|
|
|
|
Killaz ***Don Brate***
|
Godine: 34
Datum registracije: 08 Nov 2006 Poruke: 4662 Mesto: Somewhere in the universe...
|
|
Duga ravna crna kosa mmmmm
|
_________________ Vozim auto sa zvezdom na haubi,sedmica bembara S8 audi |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|