www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Duga veza?!?! Ljubav ili navika?!?!
Strana prethodna  1, 2, 3 ... , 14, 15, 16  sledeća
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~
::  
Autor Poruka
:LOL:
>bitchy witch<
<b>>bitchy witch<</b>

Godine: 38

Datum registracije: 18 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Sep 21, 2007 12:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Dosta razmisljam o ovom pitanju u poslednje vreme.
Dodjoh do zakljucka da ga volim. Da jesam naviknuta na to da me voli, da nam je lepo, da uzivamo.E,ja se te navike,ljudi moji,ne odricem ni za sta na svetu Wink

*Pepeljuga*
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 01 Nov 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 02, 2007 3:29 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Navika!

andrejica
Tico & Ada
Tico & Ada

Godine: 39

Datum registracije: 04 Jan 2005
Mesto: Subotica

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 08, 2007 12:28 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

i ljubav i navika..
posle duge veze neke stvari ti udju u naviku ali navika je jedino ako je ti shvatis kao naviku..
ako uneses neke novosti ili neke odredjene stvari radis na razlicite nacine ume da bude fun Very Happy

andjelaleks
Miss Domaći.de 2007
<font color=red><b>Miss Domaći.de 2007</b></font>

Godine: 36

Datum registracije: 12 Nov 2007
Mesto: nis

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 12, 2007 2:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

mislim da je i jedno i drugo,kada si pored nekog duze naviknes na njega, a i zavolis ga....

nadalina68
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 56

Datum registracije: 27 Maj 2006
Mesto: Bgd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 13, 2007 11:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

mislim da je navika nazalost...

filicka
*hoppípolla*
<b>*</b>hoppípolla<b>*</b>

Godine: 33

Datum registracije: 28 Jan 2006

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 01, 2008 12:41 am    Naslov poruke: Re: Duga veza?!?! Ljubav ili navika?!?! Na vrh strane Na dno strane

Wizard je napisao/la sledeće:
Da li je "DUGA VEZA"....ljubav ili navika... Rolling Eyes

Kako kod koga.
Znam dvoje ljudi koji su zajedno dve godine a tacno se vidi da ona zenska strana para oseca mnogo slabije nego muska.
I jasno se vidi da su samo navika.
Onda,znam dvoje ljudi koji su u dugoj vezi,ali ne bas tako dugoj kao sto je onaj prvi par,a ljubav je bas intenzivna i jednaka sa obe strane,potpuno obostrana.

Sve je individualno.

BulatCar
::The Dark Knight::
<b>::The Dark Knight::</b>

Datum registracije: 25 Jun 2007
Mesto: ~Liga senki~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 01, 2008 11:45 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Da veza ne predje u naviku, moraju se javljati novi momenti u vezi.
Nezadovoljstvo se stvara monotonijom života.
Životni tok nosi nove dogadjaje koje se javljaju i stvaraju čvršće veze izmedju parnera.
Osobe koje čekaju da se njima nešto dogodi a ne da učine nešto lepo za voljene prelaze će u 'naviku'.

BaBy**
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 12 Jun 2007

germany.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 01, 2008 10:52 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

navika da volis... poslije volis,i tako ostaje... ne mozes drugacije.

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 43

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 01, 2008 11:22 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

zavisi od para naravno

mada sam okruzena vezama koje su vecinom navika

steta

" I know the way to fuck them all...."

KInder Torta
Moj Dobri Anđele...
<b>Moj Dobri Anđele... </b>

Datum registracije: 13 Jul 2007
Mesto: U šumi obrasloj sećanjima...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 12, 2008 10:10 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Duga veza... U pocetku je sve savrseno i svi zivimo u nekom svom ruzicastom svetu ogradjeni kineskim zidom ali na zalost taj kineski zid posle pocinja da puca i veza postaje monotona jer nema promena! Kao kada nam se jede cokolada i u poetku nam je zanimljiva i uzivamo u njoj dok je jedemo ali posle nam dosadi i nekada je uzmemo cisto iz NAVIKE! Tako da i duga veza posle postane samo navika i nista vise a navike tesko menjamo tako da iako zelimo da se razidjemo sa partnerom tesko nam je jer smo navikli na njega i ne mozemo da zamislimo sutrasnji dan a da nismo pored njega ili nje ili da nesto ne radimo zajedno a da smo pre toga dugo vreme to nesto radili...

Budja 88
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 25 Jul 2008
Mesto: ...u njegowom zagrljaju,daleko od tudjix pogleda...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Avg 17, 2008 1:46 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Da duga weza ne bi postala nawika moramo je oswežawati...
Raditi nowe stwari,ići na nowa mesta,družiti se s'ljudima...
Ne znam,ja sam u dugoj wezi i to nije iz nawike,weć zato što ga swim srcem wolim...

milka cokolada
***тиха вода***
<b>***тиха вода***</b>

Godine: 35

Datum registracije: 23 Jul 2008
Mesto: С р б и ј а, бре!!!

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Avg 17, 2008 1:47 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ljuuuuuuuuuubav i naviknutost na nju!

...СЛОБОДНА
бити само СВОЈА!!!

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~ -> Duga veza?!?! Ljubav ili navika?!?! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3 ... , 14, 15, 16  sledeća
Strana 15 od 16

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon