www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Skidanje sa rapidshare.com bez cekanja
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Internet i zaštita ~
::  
Autor Poruka
DJ-Goran
..:: Radio - DJ ::..
..:: Radio - DJ ::..

Godine: 45

Datum registracije: 04 Dec 2004
Mesto: negde u Svajcarskoj

switzerland.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 05, 2008 3:33 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

rapidshare je promenio sve a i obezobrazio se previse valjda zato sto su se najeli para za 2 godine

no jos uvek nemaju konkurenciju pa mogu sta hoce

premium nalog je spas u svakom slucaju , mada vise ne mozete u isto vreme da skidate vi i par drugara vec samo jedna IP adresa

a linkove na warez sajtovima ima toga ne koliko hoces nego i vise od toga

Vaxter
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 40

Datum registracije: 27 Sep 2004
Mesto: Šimanovci

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 05, 2008 4:01 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sad bash da nemaju konkurenciju...
Ja pronalazim dosta linkova ka megauploadu...
Pogotovo za filmove...
I pre vuchem odande, bash zato shto nema ogranichenja u brzini...
Naredjam linkove u jdownloader, i fim mi je tu za chuku, chuku ipo... Smile
Ima i po drugim share-ovima...
Samo treba, kao shto si vec rekao, procheprkati po warez sajtovima... Smile

milannik1
Mr. Bombastic
<b>Mr. Bombastic</b>

Datum registracije: 11 Mar 2008

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 05, 2008 8:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ma kakav rapidshare, njega koristim samo ako moram, megaupload je neprevazidjen!!! cekas fiksno 45 sekunde i naredjas failove na IDM i sve samo radi, mozes da pauziras i nastavljas kad god hoces, nema ogranicenja... najbolji je!!! probajte necete se pokajati sigurno!!! a i primecujem da se sve vise koristi, postao je jaka konkurencija rapidshareu, znaci da je dobar...

Danny Crane

Vaxter
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 05, 2008 11:30 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

To ti kazem... Smile
Jedino shto se lakshe nadju linkovi za rapid.
Inache je mega po svemu ostalnom mnogo bolji u free varijanti. Smile

milannik1
Mr. Bombastic
<b>Mr. Bombastic</b>

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 06, 2008 1:45 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

cuo sam da ce rapidshare od septembra da uvede jos neke novine ali ne znam tacno koje, ali znam da su nepovoljne za one koji nemaju premium accaunt, tako da se nadam da ce megaupolad da postane jos popularni i da cu sve linkove koji mi trebaju da nalazim tamo, mada i do sad sve sto mi je trebalo uglavnom sam naso na megaupload...

Danny Crane

Vaxter
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 06, 2008 3:15 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Slazem se u potpunosti! Very Happy
Pogotovo je magaupload bogat novijim filnovima, od kako je rapid uveo ove novotarije, tako da stalno vuchem sa njega. Smile
A linkova ima po svim sajtovima koji rasturaju linkove za rapid... Smile

milannik1
Mr. Bombastic
<b>Mr. Bombastic</b>

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 12, 2008 3:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

a da, i na megaupolad je cekanje 25 sekunde ako si registrovan clan(a registracija je besplatna)!

Danny Crane

MaikoDoll
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 20 Apr 2008
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 15, 2008 5:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne znam na koju foru, ali ja sve zivo skidam preko rapidshare, najvise cekam 80 sekundi kada skidam fajl za fajlom... Ne znam kako, ranije nisam mogla Very Happy

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 43

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 15, 2008 6:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ne znam kod vas ali, ja sad nemam problem sa skidanjem, imam problem sa filmovima, jer se ispostavi na kraju da ti fajlovi ne rade kako treba...

ipak je torent torent...jeste sporo ali sam bar sigurna da dobijam kvalitetni film

" I know the way to fuck them all...."

milannik1
Mr. Bombastic
<b>Mr. Bombastic</b>

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 15, 2008 8:21 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

torenti su dobri ako ti treba mali fajlovi kao sto su recimo krek za igricu ili slicno, a skidanje filma preko torenta je mnoooooooogo sporo...

Danny Crane

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 43

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 15, 2008 8:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

milannik1 je napisao/la sledeće:
torenti su dobri ako ti treba mali fajlovi kao sto su recimo krek za igricu ili slicno, a skidanje filma preko torenta je mnoooooooogo sporo...

znam ali bolje da imam nego da nemam uopste Neutral

" I know the way to fuck them all...."

Mr. Bond
IntruderSRB™
<b>IntruderSRB™</b>

Godine: 35

Datum registracije: 04 Apr 2005
Mesto: Beograd - Novi Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 15, 2008 8:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

milannik1 je napisao/la sledeće:

Pa ne bih se bas slozio sa tobom. Ja sve igrice, filmove i programe skidam preko torrenta i radi mi extra. Ortaku koji ima protok 1.5mbps skida full brzinom od 140kbps a meni sa 256k skida 30kbps (toliko mi je max jbg) Very Happy

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Internet i zaštita ~ -> Skidanje sa rapidshare.com bez cekanja Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Strana 3 od 5

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon