:: |
Autor |
Poruka |
jakobmm Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 12 Apr 2008 Poruke: 4 Mesto: www.polovniautomobili.in.rs
|
|
Aktuelna generacija Dacie Logan je jeftina i prostrana, ali kada je dizajn u pitanju rumunski model nije se proslavio. Kompanija Renault u Rumuniji trenutno testira novu generaciju modela Logan, koja će se na tržištu pojaviti već sledeće godine. Šta nam donosi nova Dacia Logan?
Najveća novina kod sledeće generacije Logana biće dolazak novih karoserijskih izvedbi.
slike i vise na linku logan
|
|
|
|
|
|
Killaz ***Don Brate***
|
Godine: 34
Datum registracije: 08 Nov 2006 Poruke: 4662 Mesto: Somewhere in the universe...
|
|
Dacija je najvece sr**je koje covek moze da kupi
|
_________________ Vozim auto sa zvezdom na haubi,sedmica bembara S8 audi |
|
|
|
|
Mr. Bond IntruderSRB™
|
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 2904 Mesto: Beograd - Novi Beograd
|
|
Ovo je tek Boze mi pomozi .... shta dizu taj zadnji deo toliko i prave tu neku liniju koja forsira da je prednji deo nizi od zadnjeg kad im nikako ne ide da odrade ono shto je recimo Mercedes uradio ..... samo bacaju iz supljeg u prazno :S
|
|
|
|
|
|
Alexns Tinkerbell's pixie dust
|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon
|
|
Po meni je ovo sazvakan i ispljunut Ford Focus..No, svi znamo da je Dacia Renoovo zrtveno jagnje tako da..
|
|
|
|
|
jerotije rank
|
Godine: 42
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676
|
|
Pricajte vi sta hocete, Logan belezi odlicne rezultate. Ne sumnjam da ce ovaj model nadmasiti prethodinka.
Setite se samo da su pre 7-8 godina poceli sa Supernovom, zatim Solenza, pa Logan. A mi i dalje proizvodimo Yuga.
|
_________________ Inside my heart is breaking
My make-up may be flaking
But my smile still stays on... |
|
|
|
|
Mr. Bond IntruderSRB™
|
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 2904 Mesto: Beograd - Novi Beograd
|
|
jerotije je napisao/la sledeće: | Pricajte vi sta hocete, Logan belezi odlicne rezultate. Ne sumnjam da ce ovaj model nadmasiti prethodinka.
Setite se samo da su pre 7-8 godina poceli sa Supernovom, zatim Solenza, pa Logan. A mi i dalje proizvodimo Yuga. |
Setimo se samo Lade koja radi Rivu od neke `81 pa do `92 je radila 2105 onda nastavila sa 2107 do dana danasnjeg (2107 je samo motor od 1500ccm-a u skoro identicnoj karoseriji od 2105, nishta skoro nije odradjeno novo) i idalje sa tom 2107 belezi extra zaradu (vecu nego sa svim ostalim novim modelima)....
|
|
|
|
|
|
***LaNe*** ~SpEEdy GonSaleS~
|
Godine: 39
Datum registracije: 29 Mar 2006 Poruke: 16047 Mesto: ***Sedmo Nebo***
|
|
Ne sviđa mi se...
|
|
|
|
drone Upućeni član
|
Godine: 33
Datum registracije: 24 Avg 2006 Poruke: 406 Mesto: underwrold
|
|
Dizajn je puno bolji od predhodnog ali opet nemoze da se mjeri sa VW BMW Merc.
kao ni po cijeni ali ja bi uvjek izabrao polovnog svabu nego ovog rumuna nova
mislim da se vecina slaze samnom
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|