:: |
Autor |
Poruka |
*miss jr* Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 08 Feb 2006 Poruke: 10666 Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...
|
|
Ajmo ovako, nebitno gde, nebitno kada... samo kada ste vas dvoje tu... Ali ako treba da se odlucim gde, onda St. Moritz... Sneg, kamin, svece, on i ja...
|
|
|
|
|
filicka *hoppípolla*
|
Godine: 32
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884
|
|
Ja bih otisla na more,ali nasla bih smestaj skroz odvojen od tog mesta,npr. neka kucica gde se vidi samo more...
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
|
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
Molila bih clanove da PROCITAJU prvi post, a ne da pisu radi reda, tema je otvorena s namerom da se upisuju mesta za romantican vikend u Srbiji, ne imaginarna mesta, ne inostranstvo!!!!!
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
Vampirusa Izabel di Mulen
|
Datum registracije: 09 Apr 2007 Poruke: 18892 Mesto: ... tamo gde ljubav počinje...
|
|
Soko Banja
Zaista važi ono "odeš star dođeš mlad", ima puno romantičnih mesta za šetanje, ima mesta za provod i cene su pristupačne.
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
a i Vrnjacka banja nije za bacanje, kad vec pomenuste banje
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
*miss jr* Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 08 Feb 2006 Poruke: 10666 Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...
|
|
Uhhhh ja se izvinjavam! Onda definitivno Hotel CLub Admiral u Beogradu... Def jedan od najlepsih hotela Srbije a romatnika u Beogradu zna se
|
|
|
|
|
Shiseido N-SNG-J06
|
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 10229
|
|
Za romantiku je dovoljno dvoje, bilo gde i bilo kada, ali ajd', rešili smo da razvijamo turizam...ovog puta, recimo, seoski.
Oduvek sam volela brvnare..priroda, sneg, pucketanje vatre, ispijanje kafice u zagrljaju voljene osobe...i Merlin, naravno (bez njega nigde ). Ako ste i vi za ovakvu varijantu, onda pravac Ranč V8.
Ranch V8 se nalazi 60 km južno od Beograda, na najlepšem delu planine Kosmaj koji je nedavno proglašen predelom sa izuzetnim prirodnim odlikama. Prirodan ambijent ovog imanja na 400m nadmorske visine ispunjen višedecenijskim stablima jela i breza upotpunjuje cerova šuma koja dominira vrhom ove pitome planine, pa Kosmaj potpuno opravdano nosi epitet vazdušne banje. U ovaj potpuni mir se iz Beograda stiže za samo 45 min.
Brvnare su vrlo konforno i ekskluzivno opremljeni apartmani sa spavaćom sobom na spratu i kupatilom, čajnom kuhinjom, trpezarijom i dnevnim boravkom u prizemlju. Oduševiće vas prijatan miris drveta, enterijer koji odiše toplinom i udobnošću, a dodatni komoditet pruža mogućnost da se kupate planinskom kišnicom, a pijete izvorsku vodu.
P.S. Još samo zima da nam dođe.
|
|
|
hetaira Dobro upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 28 Jul 2008 Poruke: 676 Mesto: Kotor
|
|
Joj ima jedno selo u Sumadiji ne znam tacno gdje,potpuno ocuvao od savremenih stvari. Nema televizora,telefona voda se uzima iz bunara sprema se hrana na starinski nacin,miir opustencija,dusu dalo da pobjegnes sa nekim daleko!
|
_________________ ..THE WORLD IS MINE... |
|
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica
|
|
zar je bitno gde? samo da se ode negde u dvoje
|
|
|
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
Bitno je, clan je trazio lokaciju
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
KInder Torta Moj Dobri Anđele...
|
Godine: 36
Datum registracije: 13 Jul 2007 Poruke: 8238 Mesto: U šumi obrasloj sećanjima...
|
|
Romanticni vikend mi je bio u Bezdanu na jednoj cardi! Verovatno cete da mislite ufff bas ti je romanticno u ... ali...
Meni je bio poseban, prvenstveno zbog osobe koja me je tamo odvela a pod drugo bilo je na samom Dunavu... Mogla bih do sutra da vam opsiujem taj dan ali necu... Ne zelim da vas zamaram sa tim tako da cu sve te slike premotavati u svojoj glavi jos dugo, dugo...
A, gde bih volela jos da odem... To je Vrnjacka Banja, bila sam tamo ali davno sa sestrom i zelja mi je da odem sa nekim posebnim
|
_________________ Proslo je sve za tebe ja sam sad stranac u noci,
A, zelim te, i zovem te... |
|
|
|
|
ReaderNo1 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 26 Okt 2017 Poruke: 1 Mesto: Beograd
|
|
Pozdrav Tražim neke predloge, jer bih rado malo pobegla sa dečkom za vikend van Beograda, ali vidim da ih nema mnogo... Ova Sokobanja nije loša ideja, bila sam tamo jednom na sat dva, baš fino i prijatno mestašce razmisliću o tome ozbiljno.
[Edit by škorpijica: Svaka poruka čija je svrha isključivo reklama komercijalnih sadržaja, drugih foruma, drugih sajtova krši Pravilnik i biće cenzurisana.]
|
_________________ So many books, so little time! |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|