www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Osobnost ili izgled
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~
::  
Autor Poruka
inferiorna_akasha
*Djevojka iz kolektiva*
*Djevojka iz kolektiva*

Godine: 37

Datum registracije: 13 Nov 2006
Mesto: ...U zemlji maštanja...

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 10, 2007 10:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Svatko prvo gleda prvi dojam...znači izgled....i ta osoba mi se može trenutno svidjeti zbog izgleda, no kada je odlučim bolje upoznati i ako shvatim da je iznutra loša,kvarna,površna...onda ću se maknuti od takve osobe... Vrlo jednostavno:)

black_panthera
Iskusni član
Iskusni član

Datum registracije: 03 Mar 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 13, 2007 2:06 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

LA*PERLA je napisao/la sledeće:
Mislim da jedno bez drugoga ne ide.... Razz

Ne mora bas biti tako , barem ja nemam takvo shvacanje.

Ako ti se kod nekoga svidja osobnost automatski ti se ta osoba pocinje i fizicki svidjati cak i ako nije na prvi pogled ono sto ti trazis...

Hot Cherry
Banovan!

-!Every Girl's Nightmare!-
-!Every Girl's Nightmare!-

Datum registracije: 22 Dec 2006
Mesto: PederLand

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 13, 2007 2:09 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja ne moge to da objasnim - može da mi se sviđa njen glas(kako peva), ili samo njeno telo i poludim Mr. Green ili slatko lice. Tako što svaka devojka može da mi se svića na svoj način Smile

Idealno_losha
Banovan!

Опасница ©
<b>Опасница ©</b>

Datum registracije: 15 Dec 2006
Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)

croatia.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 13, 2007 3:47 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

inferiorna_akasha je napisao/la sledeće:
Svatko prvo gleda prvi dojam...znači izgled....i ta osoba mi se može trenutno svidjeti zbog izgleda, no kada je odlučim bolje upoznati i ako shvatim da je iznutra loša,kvarna,površna...onda ću se maknuti od takve osobe... Vrlo jednostavno:)

slazen se

black_panthera
Iskusni član
Iskusni član

Datum registracije: 03 Mar 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 21, 2007 8:03 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nenaantena je napisao/la sledeće:
bitno mi je ono sto neko ima u sebi, fizicki izgled je prolazna stvar, mora da ima ono nesto u sebi da bi bio moj decko ali naravno ne mogu se zabavljati sa nekim ko me ni fizicki nimalo ne privlaci...........mora da postoji sklop svega po malo. nisam za to da nekoga smatram svojim trofejem da ga pokazujem pa on treba meni, kao sto se ni ja ne bi volela smatrati predmetom za pokazivanje

Osobnost covjeka je ono sto je najbolje i najljepse izgled nije bitan kazem opet to je nesto sto prvo primjetis a kasnije ako ti se svidi osobnost pozitivna onda je to to.

Car Dusan-Silni
Administrator i domaćin
Administrator i domaćin

Godine: 57

Datum registracije: 09 Jun 2002
Mesto: Kraljevo / Frankfurt

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 21, 2007 9:49 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sigurno da je osobnost najbitnija, ali moramo biti i iskreni. Da bi nam se svidele osobnosti necije, tu osobu moramo prvo duze poznavati da bi se stvorila neka osecanja. Svako, u to sam ubedjen, PRVO gleda na izgled pa tek na osobnosti pa ako se sve uklopi onda je to ono pravo a da bi se covek zavoleo samo osobnosti radi, tu mora proci vremena i vremena i treba prvo dobro upoznati tu osobu pa ako izgled i ne odgovara na prvi pogled a kasnije se "primete" osobnosti, tek onda dodje do nekih osecaja koji dozvoljavaju da se tu i vise nesto desi, dok u suprotnom i nije bas mnogo potrebno da dodje do nekih intimnijih odnosa Smile
Ipak izgled na kraju krajeva igra veoma veliku ulogu. Kad ti se neko fizicki svidi, zelis da ga imas. to su inace one prve misli koje se stvore (i to raznorazne misli Very Happy), onda ako sve ide kako treba dodje do onoga do cega dodje pa tek onda cesto puta ustanovimo da to ipak nije ta osoba koju smo ocekivali jer osobnosti nisu u redu.....

Deset muskaraca, dve zene. jedna zgodna, prelepa, fantasticna, zena snova sto bi se reklo, ali (sto trenutno niko ne zna) ne zna ni jaje na oko da isprzi, decu nece jer od trudnoce dobija strije, krpu u ruke ne sme da uzme jer ce se ostetiti lak na noktima, da skuva ne zna nista jer to nikad nije ni probala a kad bi probala luk da ljusti ne dolazi u obzir ipak od toga se osecaju ruke znaci o pasulju da ne pricamo a i nema ni vremena za to post se za to ipak treba odvojiti od ogledala. Druga je prosecna zena, mozda malo i punija, ne neka lepota ali zato (sto trenutno niko ne zna) jako jako dobra osoba, dobra majka, zena, domacica, razumljiva, otvorena, inteligentna itd itd.....
Sta mislite sta ce se desiti?
Garantujem da ce svih deset muskaraca da se polome oko prvo navedene, drugu mozda nece ni primetiti.....
Wink

Preporucujemo: [ Naša multimedijalna baština ] sa forumima [ Fontana zelja ], [ MP3 Riznica ], diskusije o [ Domacoj muzici ], ili za ljubitelje [ Strane muzike ] a naravno i sve o [ Online radio domaci.de ].
Opustite se na forumima kategorije [ Zabava ] uz jednu [ Trac partiju ] ili se poigrajte na [ Igrama bez granica ].
I naravno da ne zaboravimo jednu od najvecih [ Download baza ] narodne i zabavne muzike EX-YU estrade sa preko 15.000 mp3 fajlova.

sjena23
~Shadow Lady In Love~
~Shadow Lady In Love~

Datum registracije: 10 Maj 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 22, 2007 10:16 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

mislim da je bitno oboje:
izgled da nas privuće k toj osobi i
osobnost da nas zadrži kraj te osobe...

Idealno_losha
Banovan!

Опасница ©
<b>Опасница ©</b>

Datum registracije: 15 Dec 2006
Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 26, 2008 8:26 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Aj aj da se ne maslamo...

Fala Bogu da ću prvo pogledat izgled. Pa necu bit s nekim ko je manji od mene ili ko me ne privlači nikako Shocked
Daklem, naravno da pogledan izgled..no ipak osobnost je ono šta obozavan kod osoba.
Jer je svak jedinstven i drugačije reagiramo na neke pojedinosti.
No da on ima odličnu osobnost a nije mi nesto izgledom..vjerovatno ne bi ni ima šanse, no dakako bili bi prijatelji jel Very Happy
Istina ziva Very Happy

nextajox
حزب الحيوان
<b>حزب الحيوان</b>

Godine: 35

Datum registracije: 16 Jul 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 26, 2008 10:40 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Važnije mi je šta čovek nosi u sebi a ne van sebe..Izgled može ponekad da vara..
Naravno da vam se treba svideti i u izgledu,ne možete sada biti sa nekim čiji vam se izgled uopšte ne sviđa..Ali ono što ga čini čovekom je ono što nosi unutra..

Ako je dobar unutra,to će se odraziti i na spoljašnji izgled Wink

milka cokolada
***тиха вода***
<b>***тиха вода***</b>

Godine: 36

Datum registracije: 23 Jul 2008
Mesto: С р б и ј а, бре!!!

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 26, 2008 11:10 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Istina je da me decko uvek prvo privuce svojim izgledom. Svakako, to mi nije dovoljno! Ako nije duhovit i pametan, kod mene nema prodju! Jednostavno, moze da bude najlepse stvorenje na svetu, ali ako ne zna da sklopi dve normalne recenice, kako bilo sta graditi sa njim! Bitnije je kakva je osoba, jer svi trazimo iskrenost i ljubav, a ne foliranje (a izgled to cesto jeste!).

...СЛОБОДНА
бити само СВОЈА!!!

Mr. Bond
IntruderSRB™
<b>IntruderSRB™</b>

Godine: 35

Datum registracije: 04 Apr 2005
Mesto: Beograd - Novi Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 26, 2008 11:14 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nextajox je napisao/la sledeće:
Važnije mi je šta čovek nosi u sebi a ne van sebe..Izgled može ponekad da vara..
Naravno da vam se treba svideti i u izgledu,ne možete sada biti sa nekim čiji vam se izgled uopšte ne sviđa..Ali ono što ga čini čovekom je ono što nosi unutra..

Ako je dobar unutra,to će se odraziti i na spoljašnji izgled Wink

Ovo potpisujem Smile Zaista mi se mnogo puta desilo u zivotu da na osnovu prvog utiska (fizicki izgled npr.) donesem neku odluku i kasnije shvatim da to sa realnoscu nema blage veze.

Sigurna da nama muskarcima prija da imamo lepo, zgodnu devojku za kojom se svi momci u gradu okrecu ali ako nam ona posle nedelju - dve - tri ne pokaze da je iznutra, u dushi dobra od te veze nema nishta. Opet nije se malo puta desila da upravo one devojke koje na izgled i nisu neshto EXTRA zaprawo imaju wise srece u ljubavi od owih full fullova (chast izuzecima - citirana osoba - preslatka i srecno zaljubljena) Very Happy Jer da bi muskarac bio sa osobom koja ga fizicki na prvi pogled ne priwuche potrebno je vishe vremena provesti sa njom, chesto se desi da do veze dodje nakon sto su bili prijatelji/drugovi dugi niz godina i onda se eto ... DESI i tako ostane jako jako dugo. Takve veze su chvrshtje i stabilnije od onih drugih koje se zapochinju na osnovu samo izgleda (pokazuje statistika a i moj lichni utisak nije daleko od toga).

° Jaca °
~ zažmirim i putujem ~
<b>~ zažmirim i putujem ~</b>

Datum registracije: 28 Okt 2008

usa.gif
PorukaPostavljena: Ned Maj 02, 2010 3:08 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Oduvijek mi je izgled bio vrlo bitan, zato sam bila s mnogo kretena, a odbila mnogo dobrih dečki. Rolling Eyes Kao što je netko napisao, izgled privlači, osobnost zadržava, ali meni se dogodilo nešto drugačije, izgled me odbijao, ali s vremenom sam se nesvjesno zaljubljivala u njega, zavoljela nj. mane i vrline i počela ga gledati drugačijim očima... Smatram da, kad ti se svidi nečija ljepota duše, svidjet će ti se i ljepota tijela, ali vrijedi i obrnuto, uvjerih se... Wink

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~ -> Osobnost ili izgled Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Strana 2 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon