:: |
Autor |
Poruka |
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.

|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu

|
|
Koje je pitanje?
Volim nekog vise od zivota
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
 |
♥ Banetova Žena ♥ Banovan! ★ U Srećnom Braku ★

|
Datum registracije: 11 Jan 2008 Poruke: 1597

|
|
Iskreno, priča je super, vidi se da je voli, ali nije od njega u redu što joj nije rekao. Što je dobio tim.
Nije mi jasno sljedeće:
Ako je već voljeo toliko curu, i znao da su neispravne kočnice, zašto nisu prekinuli sa vožnjom
Ako je već toliko voli zašto je želeo da ih odvede u smrt, ili samo sebe
Ako je već toliko voli, zar nije razmišljao koliko će patiti cura, ako on pogine.
S' toga, text nema poentu uopće, ne govori ni o čemu, sem toga da je taj dečko ili glup ili nije razmišljao ni malo.
|
|
|
|
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
jaoj bre......nije ovde rec o motoru i tome slicno
podrzavam bezuslovnu ljubav, jednu jedinu na svetu, onu pravu, u kojoj se ne razmislja, ne robuje predrasudama, ogovaranjima, vec strascu, osecanjima, jer se jednostavno voli...
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
 |
~SonicLady~ ~Smiley~

|
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde

|
|
♥ Banetova Žena ♥ je napisao/la sledeće: | Iskreno, priča je super, vidi se da je voli, ali nije od njega u redu što joj nije rekao. Što je dobio tim.
Nije mi jasno sljedeće:
Ako je već voljeo toliko curu, i znao da su neispravne kočnice, zašto nisu prekinuli sa vožnjom
Ako je već toliko voli zašto je želeo da ih odvede u smrt, ili samo sebe
Ako je već toliko voli, zar nije razmišljao koliko će patiti cura, ako on pogine.
S' toga, text nema poentu uopće, ne govori ni o čemu, sem toga da je taj dečko ili glup ili nije razmišljao ni malo. |
A kako da prekinu voznju ako su kocnice neispravne?
Ni u kom slucaju ne mislim da je decko glup. Ko kaze da je zeleo da ih odvede u smrt? Nije on kriv za to sto su kocnice otkazale
Svestan je on bio itekako da ce ona patiti, ali takodje i da ce, ako ostane ziva, imati sansu da sa nekim drugim pronadje srecu - a on je toliko voleo da je samo zeleo da ona bude zdrava i srecna, pa makar i ne bila sa njim. To je, bar po meni, ona prava, iskrena i nesebicna ljubav.
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
 |
andrejica Tico & Ada

|
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica

|
|
nije on znao da su kocnice neispravne kada je seo na motor, to je tek saznao onda kada je hteo da zakoci i nije mogao. A da je rekao to devojci ona bi se naravno uzpanicila i verovatno (posto je i ona njega volela) ne bi ni prihvatila kacigu, a ona je njemu bila bitnija od sebe
slazem se sa svim sto je sonic rekla
|
|
 |
Lane86 ~The last lady~

|
Datum registracije: 02 Okt 2006 Poruke: 24294 Mesto: Nedostižno...

|
|
Tema "Volim te više i od svog života" je spojena sa ovom temom... Mislim da je smisao priče upravo u naslovu ove teme...
|
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane...  |
|
|
|
|
 |
AnCHi_90 ♥J'veux ton amour♥

|
Godine: 34
Datum registracije: 13 Jun 2008 Poruke: 2401 Mesto: ...peta strana svijeta...

|
|
Spremna sam na sve,znam po nekada cak i da budem dosadna voljenoj osobi svojim gestama,ali shta cu kada sam takva
|
|
 |
milka cokolada ***тиха вода***

|
Godine: 36
Datum registracije: 23 Jul 2008 Poruke: 1239 Mesto: С р б и ј а, бре!!!

|
|
Recima, zagrljajima,kisom poljubaca,sitnim pokloncicima (cokoladice i sl.). Volim da mu poklonim nesto vezano za nas dvoje, a da to napravim sama; da ga iznenadim necim sto voli... Posvetim mu se potpuno!
Ono sto nas odrzava je istinska ljubav koju delimo svakoga dana, cak i sada kada smo razdvojeni!NEDOSTAJE MI!!!
|
_________________ НИЈЕ БИТНО КАКО ИЗГЛЕДАШ.БИТНО ЈЕ ОНО ШТО ГОВОРИШ!
Бити ИСТА
...ПОСЕБНА
...СЛОБОДНА
бити само СВОЈА!!!
 |
|
|
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
delima, i u stanju sam da dam 100 % sebe kada volim
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
 |
*miss jr* Banovan! Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 08 Feb 2006 Poruke: 10666 Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...

|
|
Svime sto mi u tom trenutku stoji na raspolaganju. Recima, pisanjem, delima... Oseca jednostavno da je on TAJ, dajem sebe... A to je navise sto mogu nekome da poklonim... Jer sve sto posedujem su samo stvari... Ali dajem dusu... Onome koji mi se podvukao pod kozu...
|
|
|
|
 |
Budja 88 Odomaćeni član

|
Godine: 36
Datum registracije: 25 Jul 2008 Poruke: 1679 Mesto: ...u njegowom zagrljaju,daleko od tudjix pogleda...

|
|
Iskazujem je delima,rečima,strpljenjem...
Kad je on u pitanju swe dolazi u obzir...
|
_________________ Swi moji gresi ljubaw su ubili,
jedino Bog može da me iskupi... |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|