:: |
Autor |
Poruka |
tdejo86 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 11 Jan 2006 Poruke: 59 Mesto: Subotica
|
|
Molim te vrati mi se... Mnogo mi nedostaje moja mala... Volecu te zauvek
|
|
|
|
|
|
jelena90 Upućeni član
|
Godine: 34
Datum registracije: 06 Okt 2006 Poruke: 433 Mesto: Beograd
|
|
Sda bi me najvise usrecilo da vidim decka...u koga sam zaljubljena...i koji zivi daleko od mene...
|
_________________ Nocas nek misle da sam ku#va,da je vredno telo moje,nocas me ljubi ko god zeli,a ja cu zeleti usne tvoje,nocas nek vino utice na mene,nek me boli i vredja pogled tvoj,nocas me mrzi i ja cu mrzeti sebe,ali ne zaboravi NOCAS SAM KU#VA SAMO ZBOG TEBE!!! |
|
|
|
|
Vilenjakinja Sašina Kumica
|
Datum registracije: 28 Mar 2006 Poruke: 120889
|
|
uvik san u očekivanju da če mi se javit....
|
|
|
|
|
|
sandricicak *mama 2 andjela*
|
Godine: 37
Datum registracije: 22 Okt 2006 Poruke: 7174 Mesto: pod sjajem ruzicastih zvezda
|
|
joj jesam...to je tako bedan osecaj
|
|
|
spiderwoman diacetylmorphine
|
Datum registracije: 11 Jan 2006 Poruke: 1670 Mesto: preko okeana
|
|
LAV_62 je napisao/la sledeće: | drzite mobilni u ruci a on ne zvoni....nema ni poruke cak a vama treba...treba samo jedna lepa rec ili pomisao da neko bas sada misli na vas ili da vas se seti nekada... |
Upravo tako.
|
_________________ Osmijeh na lice i bice sve ok! |
|
|
|
|
Vampirela Upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 31 Avg 2006 Poruke: 454 Mesto: Tamo gdje je on...
|
|
meni se u zadnja 3 dana svijet polako rusi barem kada je ljubav u pitanju...bivsi mi je upropastio vecernji provod u petak svojim prisustvom, u subotu sam se pozdravila sa trenutnim deckom koji sutra odlazi i nece ga biti skoro pola godine, a danas sam saznala da se moja drugarica pocela zabavljati sa jednim momkom koji mi je jako bitan u zivotu (vise kao prijatelj) pa cu morati skroz da promjenim svoje ponasanje prema njemu
a sta bi me sad razveselilo...samo jedan jedini poziv da svom dragom jos jednom cujem glas prije nego ode.
|
_________________ LJubav je jedina stvar na svijetu koju ne treba objasnjavati i kojoj ne treba traziti razlog! |
|
|
|
|
tamara_blabla Iskusni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 15 Mar 2007 Poruke: 766
|
|
Da, desava se da mi je potreban samo mali znak paznje, jedna rec, osmeh, zagrljaj, pruzena ruka, pogled koji razume sve i nista ne trazi zauzvrat.
|
|
|
Nina_NS Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 04 Apr 2007 Poruke: 338 Mesto: Novi Sad
|
|
meni je dovoljno da me moj decko samo cimne i vec sam srecna...
|
|
|
|
|
|
MaJcHe_91 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 33
Datum registracije: 14 Jan 2007 Poruke: 205 Mesto: Bg
|
|
Imam swe,njegowu bezgranichnu ljubaw i podrshku u swemu,al on nije tu...swe bih dala da je sad pored mene....
teshim se time da ce doci..josh samo mesec dana...
|
_________________ swe bez tebe...swe tako prazno je |
|
|
|
|
Idealno_losha Banovan! Опасница ©
|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)
|
|
Mnogo puta san to pomislila...al onda pomislin zasto se vraćat u prošlost.
Triba gledat u budućnost a ne se vraćat u prošlost.
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|