:: |
Autor |
Poruka |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista
|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
|
|
Ovo je istinito pismo koje je napisao jedan regrut da bi se oslobodio sluzenja vojnog roka u Italiji:
"Postovani gospodine ministre odbrane! Dozvolite mi da Vam iznesem neke cinjenice, koje ce Vam mnogo stosta objasniti u resavanju mog slucaja. Trenutno cekam poziv za odsluzenje vojnog roka u italijanskoj vojsci. Imam 24 godine i ozenjen sam 44-godisnjom udovicom, koja ima 25-godisnju cerku. Tu cerku je ozenio moj otac. Tako je otac postao moj zet, jer je ozenjen cerkom moje zene. Istovremeno je cerka moje zene postala moja maceha. U januaru smo moja zena i ja dobili sina, postao sam otac. To dete je brat zene moga oca, dakle surak moga oca. Ali istovremeno je i moj ujak, jer je brat moje macehe, to jest moj sin je istovremeno i moj ujak. Dva meseca kasnije je i zena moga oca dobila sina, koji je moj brat, posto je sin moga oca, ali pak takodje i moj unuk, posto je sin zenine cerke. Dakle, ja sam brat moga unuka i posto je muz majke neke osobe istovremeno njen otac, iz toga sledi, da sam otac cerke moje zene, to jest i brat njenoga sina. Dakle ja sam svoj sopstveni deda! Ovim obrazlozenjem, postovani gospodine ministre, Vas molim da me oslobodite vojne obaveze, posto po zakonu, otac, sin i unuk ne mogu istovremeno da sluze vojni rok.
Odgovor regrutne komisije:
"Vojnik je oslobođen vojnog roka zbog konfuznog stanja u porodici"
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
hahahahahaha...o boze...
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
milannik1 Mr. Bombastic
|
Datum registracije: 11 Mar 2008 Poruke: 1224
|
|
hahahah ja bi ga oslobodio i od placanja poreza....
|
_________________ Better to want something you don't have, or to have something you don't want.
Danny Crane |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|