:: |
Autor |
Poruka |
Bajadk Odomaćeni član
|
Godine: 50
Datum registracije: 08 Mar 2004 Poruke: 1077 Mesto: Podgorica - Danmark
|
|
Nisam ga gleda, ali cu da idem
Ovamo kod nas je bila neka malecna demonstracija protiv filma ispred jednog od bioskopa.
|
_________________ E da mi je, da mi je |
|
|
|
|
pokemon21 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 03 Okt 2005 Poruke: 208 Mesto: Podgorica,Crna Gora
|
|
Demonstracije su bile i posle njegovog filma "STradanje Isusovo" opet zbog prevelike brutalnosti.
Ali covjek je prikazao nesto kako jeste,i ne moze neko da mi garantuje da te brutalnosti nije bilo,kad kroz istoriju znamo sta se sve desavalo i da je bilo gorih ubistava od onih koje Mel Gibson prikazuje u svojim filmovima.
Zasto onda ljudi ne protestvuju zbog Hostela filma Kventina Tarantina,pa ono je veca bolest nego svi Mel Gibsonovi filmovi zajedno.
Ljudi izgleda ne vole da gledaju neciji uspjeh,pa pricaju svasta samo da pokvare utisak o filmu i samom reziseru
|
|
|
|
|
|
Fallconss Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 16 Dec 2005 Poruke: 125
|
|
extra film obavezno pogledati
|
|
|
|
|
|
Manhattan Psycho Killer
|
Godine: 47
Datum registracije: 15 Jul 2004 Poruke: 4031 Mesto: ...where the wild roses grow!
|
|
'Nako. Dva i po sata za vrlo skromnu priču i probijanje kroz džunglu u oba smera. U stvari, propast civilizacije Maya nije ni u drugom planu, nego je zapravo nema - ostaje kao anticipacija kod gledalaca. Šminka je izvanredna!
|
_________________ Mo'š misliti! |
|
|
|
|
Boky ¤ The King of Kolo ¤
|
Godine: 39
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner
|
|
Gledao sam film i svideo mi se .. ima veoma dobrih scena i veoma dobrih delova u filmu
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|