:: |
Autor |
Poruka |
Screw Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 04 Apr 2007 Poruke: 32
|
|
Super film vrijedi ga pogledati...
|
|
|
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Sinoć sam ga gledala, oduševljena sam
Svaki aspekt filma (scenski efekti, kostimografija, gluma, muzika, scenario,...ma sve ) je izvrstan, a sve to je jako dobro upakovano
Posebno mi se dopada tehnika kojom su Spartnace predstavili ne samo kao narod odgojen da ratuje, već kao emotivce koji ne samo da vole svoju zemlju, već i žene Ta osećanja su vešto isprepletana
Scene bitaka su odlične, ima se utisak da ste na bojnom polju
Pri tom gledala sam film u bioskopu (što bih svima preporučila) te je utisak utoliko jači i kvalitetniji
Ovakav film vredi gledati na biskopskom platnu i više puta
Kao što sam već napisala na 2. temi, imala sam želju da se tučem sa nekim kad sam izašla iz sale
Sve pohvale
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
lj_misa Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Dec 2005 Poruke: 26 Mesto: Nukunukuapua
|
|
Pogledao sam ga 3 puta , i stvarno mnooogo dobar film, sve scene su fantasticne i po meni zaista umetnicko delo .. Obavezno pogledati i to naravno u nekom boljem bioskopu jer je dozivljaj neuporediv ! PozZ
|
|
|
|
|
|
Boky ¤ The King of Kolo ¤
|
Godine: 39
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner
|
|
film sam gledao dva puta i mogu vam reci da ga mogu gledati kad hocu i opet cu reci da je film super ..
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
Nakon nepune dvije godine, ja se slažem sa svim postavljenim ovdje postavljenim postovima i dodajem da je i dan danas taj film uvijek dobro pogledati i da mi je zaista jedan od posebno dobro urađenih epskih filmova. Sjajan, nemam više šta reći, sem ponoviti, naprosto, sjajan!!
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|