:: |
Autor |
Poruka |
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
Nesho79 je napisao/la sledeće: | nije bitno gde se ide,vazno je dobro se provesti i osecati prijatno. |
Okej, znam, ja također volim nekad popit samo pivu u parku sa frajerom, ali postavila sam temu isključivo o putovanjima, napisala sam lijepo sve u prvom postu
|
|
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
zajednicka putovanja su i potrebna u svakoj vezi, da bi se partner dobro upoznao
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
*miss jr* Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 08 Feb 2006 Poruke: 10666 Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...
|
|
U planu je malo mora Inace smatram da su zajednocka putovanjabitan deo veze, mada ne najbitniji. Mislim ja ne bi ni pomislila da idem sama na more/skijanje, sta znam gde. Jer zbog cega smo zajedno kada za vreme najlepseg dela godine provodimo razdvojeno... Cemu onda veza... Ne kapiram ljude koji idu sami na letovanje.... Mislim ako ja odem sa drugaricom na 2-3 dana negde je ok, ili on sa ortacima na neku kraci put isto, ali glavni odmori on sa svojima ja sa mojima, cemu onda veza...
|
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
*miss jr* je napisao/la sledeće: | ali glavni odmori on sa svojima ja sa mojima, cemu onda veza... |
Nije baš čemu onda veza Znam dosta ljudi koji idu na odmore sa društvom odvojeno od momka/cure, pa i ja sam takva, i veza se nastavlja dalje i posle tog odmora A i ovisi od osobe do osobe i naravno povjerenja.
Meni će ovo bit prvo ljeto da idem bez momka Tak da javite se, haha
Uvijek sam išla i raditi i sa društvom a onda i sa momkom. Ali eto, dođe neko drugo vrijeme
|
|
|
|
|
|
KLICIC Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 04 Jul 2008 Poruke: 182 Mesto: Cazin
|
|
Zajednicka putovanja su najljepsa.Nije mi vazno ni gdje idemo nit zbog cega.Samo mi je bitno kad je ona koju volim kraj mene.
|
|
|
|
|
|
nextajox حزب الحيوان
|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483
|
|
Zajednička putovanja su deo veze..Ja obožavam da putujem sa svojim dragim i putovala bi svaki mesec što se mene tiče
|
|
|
|
|
|
Idealno_losha Banovan! Опасница ©
|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)
|
|
Bila sam većinom po otocima s momcima tadašnjim,i nabolje je tako da se upoznate.. nasamo, privatnost, bliskost. -sta ima bolje od toga.
Trentno se dogovaram s sadasnjim za neki duzi put.
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
|
LadyZi Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 24 Nov 2006 Poruke: 15 Mesto: chicago
|
|
bila sam sa mojim hanijem banijem u indinaplisu bilo je predivno i jedva cekam sledece putovanje pa makar u drugi dio grada hhahahhahha
|
|
|
|
|
|
neuhvatljivaa x fille sauvage x
|
Datum registracije: 06 Nov 2006 Poruke: 6644
|
|
Da, isli smo zajedno na more, na nekoliko planinarenja...i bilo je vrlo zanimljivo
|
_________________ Lutko, ja sam rešen da večno s' tobom plešem... |
|
|
|
|
Plavušica Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 25 Jun 2007 Poruke: 71 Mesto: Beograd-Zemun
|
|
Nikada lepsi odmor
|
_________________ One uvek su u modi, o njima cuces sve,
Viceve najgore, cak i da su sponzoruse,
ti volis plavuse, svi vole plavushe
Jer najbolje su plavushe ! |
|
|
|
|
Zsejla Dragonfly
|
Datum registracije: 28 Mar 2007 Poruke: 3296 Mesto: Sarajevo
|
|
Ljetos smo bili na moru i bilo je sjajno, naravno!
A iskreno se nadam da cemo uspjeti realizovati sve sto je potrebno, te pred Bozic otici 15 dana na mini-turneju (Njemacka-Belgija-Holandija)
|
_________________ Beer is the cause and solution to all of life's problems. ~Homer Simpson~ |
|
|
|
|
ivana_ecc Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 18 Jul 2007 Poruke: 226 Mesto: Podgorica
|
|
nikad nismo nigdje isli na duze, tj vise od jednog dana...jedva cekam sada za novu godinu da podjemo na zlatibor sami nedelju dana.......aaaaaaa..........
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|