:: |
Autor |
Poruka |
Killaz ***Don Brate***
|
Godine: 34
Datum registracije: 08 Nov 2006 Poruke: 4662 Mesto: Somewhere in the universe...
|
|
Sve zavisi od situacije,ali uglavnom ne nije to moj stil
|
_________________ Vozim auto sa zvezdom na haubi,sedmica bembara S8 audi |
|
|
|
|
KLICIC Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 04 Jul 2008 Poruke: 182 Mesto: Cazin
|
|
LJubomoran sam samo kad je u pitanju bivsa djevojka.Ponekad mogu i poludjeti kad je vidim sa drugim.
|
|
|
|
|
|
rema10 Odomaćeni član
|
Datum registracije: 03 Jul 2008 Poruke: 1888 Mesto: Beograd
|
|
nikad nisam ljubomoran to jest bole me brige..... ionako svaki put dolazi nova riba ne mislim da se zenim nikako.....xaxaxaxaa...
|
|
|
|
|
|
P_r_e_d_a_t_o_r Dobro upućeni član
|
Godine: 32
Datum registracije: 05 Mar 2007 Poruke: 637 Mesto: Belgrade
|
|
LoL
Pa ja sam suprotno,u 70% slucajeva jesam..
Tamo mi dodje....
Rekto kad nisam...
|
|
|
|
|
|
BulatCar ::The Dark Knight::
|
Godine: 36
Datum registracije: 25 Jun 2007 Poruke: 10451 Mesto: ~Liga senki~
|
|
V.Georgijev - Nisam ljubomoran... ali hoću da znam...
Ljubomoran je svaki muškarac i laž je kad se kaže da nije. U kojoj meri to je već drugo pitanje.
Pokazivanje ljubomore zavisi od čoveka do čoveka. Nisam bolesno ljubomoran, čak šta više nikad ne pokazujem svoju ljubomoru, što je greška, s vremena na vreme treba biti posesivan i dati do znanja devojci da vam je stalo. Ljubav se pokazuje na mnogo drugih načina, ali ljubomora u blagoj dozi zna biti korisna i doprineti plamenu ljubavi.
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
|
|
|
jradjenovic Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 32
Datum registracije: 07 Maj 2008 Poruke: 1 Mesto: sever vojvodine
|
|
[I] svi smo mi ljubomorni samo sto svako razlicito pokazuje ljubomornost neki je pokazuju vise a neki manje! :|
|
|
|
|
|
|
MasterofDisaster Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 03 Okt 2007 Poruke: 15 Mesto: Srebrenik
|
|
KLICIC je napisao/la sledeće: | LJubomoran sam samo kad je u pitanju bivsa djevojka.Ponekad mogu i poludjeti kad je vidim sa drugim. |
slazem se.... al uvijek pokusam da iskuliram i da joj vratim duplo...
|
_________________ Let's Mess With The Best And Fu.k Them Like The Rest |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|